Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Douglas Business School (DBS) ble etablert i 2008, og er en del av Douglas Institute of Higher Education Group, og tilbyr kvalitet høyere utdanning og faglige opplæringsprogrammer til travle fagfolk innen Hong Kong. I 2014-18 ble vårt firma tildelt Caring Company / Caring Organization Logo ved Hong Kongs råd for sosialtjeneste. Douglas Business Services Sdn Bhd er den offisielle representanten for DBS for innmelding av studenter til UK Bachelor og Master i Malaysia. I 2015 ble det etablert et senter for å gi kvalitet høyere utdanning og faglig opplæringsprogrammer til travle fagfolk innen Singapore.

I en raskt skiftende økonomi anerkjenner vi behovet for at folk må forbedre sine eksisterende ferdighetssett for karriereutvikling på en fleksibel og rettidig måte. Enten du velger å studere en online MBA eller en online bachelorgrad, tilbyr vi avanserte teknologiplattformer og høy kvalitet på undervisningsstøtte. Det er fleksible og mobile studiealternativer for de som ønsker å oppgradere i fart.

Vi tilbyr en rekke online og blended learning akademiske kvalifikasjoner innen Marketing, Business, Finance og Human Resource Management.

Vi jobber også med OTHM, EduQual, IBA og Hong Kong Institute of Public Administration, som tildeler organisasjoner i Storbritannia, for å gi arbeidsrelaterte Pathway diplomer. Disse eksamensbevisene fungerer som Pathway mot de ulike internasjonalt anerkjente bachelor-, master- og MBA-opplæringsprogrammene som tildeles av våre velrenommerte utenlandske partnere.

Vi vil fortsette å tilby kvalitet høyere utdanning og faglige opplæringsprogrammer som er markedsdrevet for å møte de raskt skiftende behovene i samfunnet.

Finn ut hvilket kurs som passer for deg nedenfor:

Undergraduate programmer

Institutt for offentlig forvaltning - Nasjonal Universitet i Irland

  • Bachelor of Business Studies (Hons) - spesialisering i regnskap
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - Spesialisering I Markedsføring
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - Spesialisering i Human Resource Management

Postgraduate Programmer

University of Chichester, Storbritannia

  • MBA - Master Of Business Administration

Venue Booking

Vi tilbyr en lokaliseringstjeneste for kommersielle og ideelle organisasjoner som vertskapsfunksjoner i vårt toppmoderne klasserom. Med et nettområde på 730 kvadratmeter, kan klasserommet romme ca. 30 personer. Den er utstyrt med nødvendige fasiliteter som kreves for bedriftens og treningsfunksjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Douglas Business School

MBA (topp-up) -programmet er tilgjengelig for de studentene som allerede har bestått OTHM Nivå 7 Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskapskvalifikasjon, og har minst to ... [+]

Denne online MBA-graden kan fullføres på minimum 12 måneder. Den er designet for å oppdatere styringsverktøyet ditt og gi deg et sterkere grunnlag for å bygge din karriere.

NøkkelordTildelt av: University of Chichester, StorbritanniaLeveres av: OTHM KvalifikasjonerStudiemodus: Online - FjernundervisningPathway : 2 trinnVarighet: 1 årAntall moduler: 9Vurderingsmetode: Alle oppgaverSpråk EngelskStartdato: Hele åretKursoversikt

MBA (topp-up) -programmet er tilgjengelig for de studentene som allerede har bestått OTHM Nivå 7 Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskapskvalifikasjon, og har minst to års ledelse arbeidserfaring. Master of Business Administration (MBA) (topp-up) er et 60 studiepoeng program som er godkjent av University of Chichester.... [-]

Hongkong Hong Kong
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
1 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk