E-Learning University of Athens

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

National og Kapodistrian University of Athens (NKUA) er en integrert del av den moderne greske intellektuelle tradisjonen, liv og internasjonal tilstedeværelse. Den kombinerer med suksess et gammelt etablert navn og en autoritet med en dynamisk utvikling og kreativ deltakelse i moderne bokstaver og vitenskap.

E-læringssenter ved National Kapodistrian University of Athens

Det komplette fjernundervisningsprogrammet (E-Learning) fra Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, i drift siden 2001, gir fjernundervisningsprogrammer som knytter teoretisk og faglig kunnskap til de praktiske og anvendte ferdighetene som kreves i deres respektive fagområder.

I løpet av de siste 16 årene har E-læringsprogrammet trent mer enn 45 000 mennesker, i mer enn 250 forskjellige programmer som dekker et bredt spekter av pedagogiske retninger fra arkeologi og filosofi til økonomi. Alle nye programmer er utformet med tanke på kunnskap og ferdigheter som kreves på arbeidsmarkedet på nasjonalt og internasjonalt nivå for å skape en dynamisk og konkurransedyktig profesjonell profil.

Programmene utføres kun via internett og er adressert til alle aldersgrupper. Fra folk som akkurat har startet sin profesjonelle karriere til de som allerede jobber som bedriftsledere eller til de som har stor interesse for noen av de tilbudte feltene.

Seniorakademikere og eksperter fra Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen deltar som faglærere av programmene.

Vitenskapelig veileder for e-læringsprogrammet ved Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen er professor i økonomi ved Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, Panagiotis E. Petrakis.

Mål for e-læring

Det endelige målet med våre programmer er å møte de oppdagede pedagogiske behovene og gi de nødvendige komplementære kvalifikasjonene til folk som ønsker å forsterke sin kunnskap og få nye ferdigheter.

Kredittpoeng for yrkesutdanning (ECVET) er tildelt i de fleste programmene, mens kandidater, i tillegg til sertifikatet, også mottar Europass Diplom Supplement. Bruken av ECVET tillater anerkjennelse, overføring og akkumulering av kredittpoeng mellom programmer fra ulike utdanningsentre.

Hvorfor e-læring er et godt valg for en trainee

  • Økt tilgang og fleksibilitet
  • Evne til å kombinere arbeid og utdanning
  • Redusert reisetid og kostnader
  • Mer lærende-sentrert tilnærming
  • Oppkjøp av 21. århundre ferdigheter som er nødvendige for arbeidsplassen

Steder

Aten

Address
E learning University of Athens Stadiou 5,
10562 Aten, Sentral-Athen, Hellas

Programmer

Sertifikat