Les den offisielle beskrivelsen

National og Kapodistrian University of Athens (NKUA) er en integrert del av den moderne greske intellektuelle tradisjonen, liv og internasjonal tilstedeværelse. Den kombinerer med suksess et gammelt etablert navn og en autoritet med en dynamisk utvikling og kreativ deltakelse i moderne bokstaver og vitenskap.

E-læringssenter ved National Kapodistrian University of Athens

Det komplette fjernundervisningsprogrammet (E-Learning) fra Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, i drift siden 2001, gir fjernundervisningsprogrammer som knytter teoretisk og faglig kunnskap til de praktiske og anvendte ferdighetene som kreves i deres respektive fagområder.

I løpet av de siste 16 årene har E-læringsprogrammet trent mer enn 45 000 mennesker, i mer enn 250 forskjellige programmer som dekker et bredt spekter av pedagogiske retninger fra arkeologi og filosofi til økonomi. Alle nye programmer er utformet med tanke på kunnskap og ferdigheter som kreves på arbeidsmarkedet på nasjonalt og internasjonalt nivå for å skape en dynamisk og konkurransedyktig profesjonell profil.

Programmene utføres kun via internett og er adressert til alle aldersgrupper. Fra folk som akkurat har startet sin profesjonelle karriere til de som allerede jobber som bedriftsledere eller til de som har stor interesse for noen av de tilbudte feltene.

Seniorakademikere og eksperter fra Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen deltar som faglærere av programmene.

Vitenskapelig veileder for e-læringsprogrammet ved Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen er professor i økonomi ved Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, Panagiotis E. Petrakis.

Mål for e-læring

Det endelige målet med våre programmer er å møte de oppdagede pedagogiske behovene og gi de nødvendige komplementære kvalifikasjonene til folk som ønsker å forsterke sin kunnskap og få nye ferdigheter.

Kredittpoeng for yrkesutdanning (ECVET) er tildelt i de fleste programmene, mens kandidater, i tillegg til sertifikatet, også mottar Europass Diplom Supplement. Bruken av ECVET tillater anerkjennelse, overføring og akkumulering av kredittpoeng mellom programmer fra ulike utdanningsentre.

Hvorfor e-læring er et godt valg for en trainee

  • Økt tilgang og fleksibilitet
  • Evne til å kombinere arbeid og utdanning
  • Redusert reisetid og kostnader
  • Mer lærende-sentrert tilnærming
  • Oppkjøp av 21. århundre ferdigheter som er nødvendige for arbeidsplassen
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

E-Learning University of Athens

Det tar sikte på å øke bevisstheten om prosesser som er involvert i mediators gjenforhandlingsaspekter av meningsdannelse mellom språk. Et sett av sosio-kulturelle feno ... [+]

Det tar sikte på å øke bevisstheten om prosesser som er involvert i mediators gjenforhandlingsaspekter av meningsdannelse mellom språk.

Et sett av sosio-kulturelle fenomener som manifesteres gjennom språket dukker opp, i prosessen med meningoverføring, som bredder perspektivet av hva som kan være på spill i oversettelsespraksis.

Profesjonelle oversettelseskontekster som bedriftsannonsering, media, reiselivsreklame, oversettelse i akademiske og audiovisuelle sammenhenger gir tilfeller av skift som skal øke hensiktsmessigheten i et målsspråk med sikte på å berikke praktikernes oppfatning av interkulturell variasjon og fremheve dens betydning.

Kurset trekker på engelsk-gresk språkpar.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
6 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Det pedagogiske nettkurset "Advanced Project Management - Professional Education" er basert på International Project Management Association (IPMA) standarder. ... [+]

Profesjonell Utdanning

Det pedagogiske nettkurset "Advanced Project Management - Professional Education" er basert på International Project Management Association (IPMA) standarder.

En ekstra valgfri treningsleksjon er også tilgjengelig (med en ekstra avgift 150 €) for å trene kandidatene til IPMA nivå D (Certified Project Management Associate) eksamen, som er organisert av autorisert Hellenic IPMA Project Managers sertifiseringsorgan PMGCert) i Athen, Hellas.

Læringsmateriellet består av omfattende tekst, presentasjoner, videoforelesninger og løsningen av de tilegnede kunnskapstestene som er vurdert og integrert med oppgaver og forklaringer fra veileder. Nåværende kurs er inkludert i Business - Economics kategori av våre online kurs og det går via en brukervennlig pedagogisk plattform.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
20 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Klassisk Hellas anses å være den innflytelsesrike kulturen som er knyttet til grunnlaget for den moderne vestlige kulturen og står som underbygningen av den vestlige sivi ... [+]

En reiserute fra klassisk fortid til fremtid

Klassisk Hellas anses å være den innflytelsesrike kulturen som er knyttet til grunnlaget for den moderne vestlige kulturen og står som underbygningen av den vestlige sivilisasjonen. Et stort antall ideer og praksis som ble utviklet og utarbeidet i klassisk tid, fortsetter å spille en viktig rolle i det moderne liv. Vaser, skulpturer, skriftlige kilder og andre arkeologiske funn var den ultimate kilden som ga alle stadier av livet sitt og en fullstendig detaljert beskrivelse av den gamle greske borgeren, og det synes å være bare en av mange grunner for å finne den gamle greske kulturen så fortryllende.

Dette nettkurset tar sikte på å informere deltakerne om den klassiske sivilisasjonens kjerne, som er grunnlaget for den vestlige kulturen, gjennom monumenter ved å introdusere ideene om den ideelle borger, demokrati og filosofisk tanke som reflektert teoretisk og praktisk i gammel gresk religion.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
9 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Nåværende kurs "En reiserute fra klassisk fortid til fremtid": Byen og teatret "er en reise i gresk historie og sivilisasjon, sett gjennom prisme i klassisk bystat og gam ... [+]

En reiserute fra klassisk fortid til fremtid

Nåværende kurs "En reiserute fra klassisk fortid til fremtid: byen og teatret" er en reise i gresk historie og sivilisasjon, sett gjennom prisme i den klassiske bystaten og det gamle teatret. Vi begynner med å lære om byen, inkludert utvikling, struktur og hvordan bygningen ble utviklet i urbane sentrum og til slutt kompleksiteten av arkitekturen.

Videre strekker leksjonene seg til religionens avgjørende rolle i det greske politiske livet, hvor gud og helter spiller en særlig rolle i alle beslutninger som tas for felles aktivitet og liv. Heldigvis har vi full tilgang til deres daglige livsrutine og samfunnsverdier, på grunn av vaser, skulpturer, skriftlige kilder og andre arkeologiske funn som gir oss alle nødvendige detaljer. Sist men ikke minst gir kurset oss en sjanse til å undersøke hvor mange av livene i gamle greker som overlever med fantastisk kontinuitet i det moderne samfunn.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
15 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette nettbaserte kurset er resultatet av samarbeidet fra Universitetet i Athen med Den internasjonale union av arkitekter - ARES Int. WP og er grunnlaget for fjernunderv ... [+]

Dette nettbaserte kurset er resultatet av samarbeidet fra Universitetet i Athen med Den internasjonale union av arkitekter - ARES Int. WP og er grunnlaget for fjernundervisning med utgangspunkt i det pedagogiske systemet for e-læringsprogram for senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen (UOA). Kursavgiftene for de 25 første søkerne vil være 700 euro.

Hensikten med hele modulen er yrkesopplæring og utdanning hovedsakelig for arkitekter og andre relaterte spesialiseringer som sivilingeniører og / eller andre ingeniører som arbeider med spørsmål om planlegging, evaluering og optimalisering for bygninger med null energi av positiv energibalanse.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
26 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Når vi refererer til det antikke greske teatret, komedie og drama som klassisk, har vi en tendens til å bruke denne termen for å betegne det antikke greske teaterets makt ... [+]

En moderne tilnærming

Når vi refererer til det antikke greske teatret, komedie og drama som klassisk, har vi en tendens til å bruke denne termen for å betegne det antikke greske teaterets makt til å aldri slutte å produsere reaksjoner til folk som ser på disse teatralske dramaene og til folk som fortsatt Føl deg mentalt opphisset når de leser dem.

Dette nettkurset er utformet nøye, slik at språket og midlene som brukes effektivt, gir kunnskap til alle som er interessert i det gamle greske teatret.

Deltakeren vil få muligheten til å møte menneskene i den menneskelige sivilisasjon gjennom en dialog med Aristophanes, Aeschylus, Sophocles, Euripides, ledsaget av en presentasjon av deres teaterspill sammen med betydningen av den greske tragedien, en form for skrift som hadde evne til å stirre på avgrunnen av den menneskelige sjel.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
8 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Bortsett fra å presentere de gamle grekernes filosofi, bringer det fortiden til nåtiden ved å justere filosofernes lære til de problemene man måtte møte i dag, for å kunn ... [+]

Kunsten å leve

"Gresk filosofi: levende kunst" er ikke bare et annet kurs på den gamle greske filosofien.

Bortsett fra å presentere de gamle grekernes filosofi, bringer det fortiden til nåtiden ved å justere filosofernes lære til de problemene man måtte møte i dag, for å kunne tilby et nytt perspektiv og derfor en annen måte å håndtere dem på.

Gresk filosofi kom ut fra å observere livet for å hjelpe folk til å leve bedre.

Det gir oss det intellektuelle utstyret for å håndtere suksess med flere situasjoner i hverdagen. Dens lære gjelder også i dag, og de brukes mye.

For eksempel analyseres filosofiene til Aristoteles og Platon i forretningsetikk, for å lære ledere hvordan de skal organisere seg bedre.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

I dette nettkurset får du muligheten til å møte de mest populære greske mytologiske skapningene, funnet i Minoan Iconography, som har blitt anerkjent og studert av ulike ... [+]

En følelse av spenning er alltid tilstede, når vi kommer i kontakt med myter og legender av monstrøse skapninger og imaginære vesener. Det skjer på grunn av deres illustrasjon og hvordan deres eksistens blir forklart.

I dette nettkurset får du muligheten til å møte de mest populære greske mytologiske skapningene , funnet i Minoan Iconography, som har blitt anerkjent og studert av ulike lærde. Noen av de spesielle monstrene du vil møte i løpet av kurset, er Sphinx, Minotaur, Gorgoneion og Dragon. Ta en dypere titt på den greske mytologien og oppdag skapninger du nesten ikke kunne forestille deg eller bildet.

Tross alt er det ikke sant at de fleste av oss liker eventyr med monstre og drager, selv i deres moderne trykte og / eller filmversjon? Alle de ovennevnte vil bli analysert nærmere og detaljert i dette betydelige nettkurset, inkludert i kategorien Kunst og Kultur.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
3 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette kurset utdyper grunnleggende prinsippene i markedsanalysen samtidig som man gir en introduksjon til begrepet Business Intelligence (BI), dens innflytelse og grunnle ... [+]

Hver dag møter alle virksomheter dusinvis av spørsmål knyttet til å ta beslutninger om deres drift. Spørsmål om tildeling av personale, forventet etterspørsel, ordrevolum, produktlagring, produktfremmende, kundeoppkjøp, kundevurdering, effektiviteten av reklame, transport av materialer, databehandling, finne og samle data av interesse osv. .

Svaret på slike spørsmål har en betydelig fordel, da den dramatisk reduserer selskapets driftskostnader og gjør den konkurransedyktig og levedyktig, spesielt i en krisetid, når finansiering ikke er lett å finne, og derfor skal alt organiseres og utnyttes i størst mulig grad .

Dette kurset utdyper grunnleggende prinsippene i markedsanalysen samtidig som man gir en introduksjon til begrepet Business Intelligence (BI), dens innflytelse og grunnleggende bruksområder.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
15 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

I dag er vi blitt stadig mer skeptiske overfor kosmetiske produkter vi bruker og kjemikaliene vi eksponerer oss for. Siden floraens biologiske mangfold (eller biologisk m ... [+]

I dag er vi blitt stadig mer skeptiske overfor kosmetiske produkter vi bruker og kjemikaliene vi eksponerer oss for. Siden floraens biologiske mangfold (eller biologisk mangfold) på jorden er enorm, kan et stort antall av disse aromatiske og medisinske plantene brukes til kosmetiske formål.

Folk har brukt naturlige produkter siden begynnelsen av menneskets historie. Først på slutten av 1800-tallet har vi imidlertid begynt å vite noe om kjemi av noen av disse produktene. Med vår økende kunnskap om kjemi og beslektede fag har vi begynt å kopiere noen av de naturlige kjemikaliene og samtidig gjøre endringer i disse stoffene, eller noen ganger produsere helt nye.

I løpet av det siste tiåret har det vært økende interesse for bruk av naturlige produkter, spesielt i matvarer, kosmetikk og komplementær medisin, spesielt etter at Helsedirektoratet for kosttilskudd (DSHEA) ble gjennomført i 1994 . Det håpes at dette programmet vil fungere som en nyttig og nyttig referanse til tekniske og ikke-tekniske medlemmer av kosmetikkindustrien, til lærere og studenter i tilsvarende vitenskap og relaterte felt, og til allmennheten som vil vite mer om naturlige ingredienser i kosmetiske vitenskap.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
13 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette nettkurset tar sikte på å tilby en tur til den fascinerende utviklingen i gresk kunst fra ca. 1200 til ca. 30 fvt. Deltakeren vil ha en unik sjanse til å lære hele ... [+]

Dette nettkurset tar sikte på å tilby en tur til den fascinerende utviklingen i gresk kunst fra ca. 1200 til ca. 30 fvt. Deltakeren vil ha en unik sjanse til å lære hele begynnelsen av kunsten utviklet i Hellas og dens utvikling.

Kurset lærer reisen begynner med dekorasjon av gravene, til den første smykker design. Selv om du er ny på alt dette, vil det sikkert være en god start å oppdage slike spesielle kunstformer og enda mer, få en fin første smak av den greske kulturen, noe som vil få deg til å be om mer.

Gresk kunst er umiddelbart gjenkjennelig over hele verden, selv om de fleste ikke-spesialister har det vanskelig å forstå sin utvikling eller til og med nevne noen av de mest typiske eksemplene. Ser på gresk kunst i museer, illustrerte bøker eller tv-dokumentarer kan være morsomme, men det kan noen ganger etterlate seeren ingen klokere på sine hemmeligheter. Hvorfor fant grekerne naturalisme? Hvorfor maler de pottene sine? Gjorde de virkelig trening eller til og med kjempe i nakken? Kort sagt, hva er "gresk" om gresk kunst? Programmet tar opp disse og mange flere spørsmål gjennom rikt illustrert forelesning og nøye planlagte oppgaver.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
12 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

En tverrfaglig historisk, kulturell, miljømessig og diettoversikt Middelhavsdiet fokuserer på å spise matvarer som hovedsakelig kommer fra planter, som fullkorn, belgfruk ... [+]

En tverrfaglig historisk, kulturell, miljømessig og diettoversikt

Middelhavet diett fokuserer på å spise mat som hovedsakelig kommer fra planter, som fullkorn, belgfrukter, nøtter, frukt og grønnsaker. Det foreslår også å spise sunne fett som olivenolje i stedet for smør, erstatte salt med urter og krydder og forbruker mest hvitt kjøtt som fisk og kylling, i stedet for rødt * kjøtt.

Dette nettkurset tar sikte på å introdusere deltakere og øke bevisstheten om de typiske middelhavsprodukter og diett, samt den immaterielle kulturarven og varer som er relatert til mat: skikker, tradisjoner, sosial status, kulinariske praksis og verktøy, seremonier, og verdier. Dette kurset er ideelt for alle som er interessert i ernæring og dets flerkulturelle dimensjoner.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
9 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Nåværende kurs vil undersøke en rekke modeller, hovedsakelig laget av terrakotta og knapt stuck, avdekket på Kreta og Kypros med referanser til respektive egyptiske produ ... [+]

Nåværende kurs vil undersøke en rekke modeller, hovedsakelig laget av terrakotta og knapt stuck, avdekket på Kreta og Kypros med referanser til respektive egyptiske produkter i leire og tre. Deres mening vil også bli diskutert. Når det kommer til modeller i leire - hovedsakelig som begravelsesbidrag, men ikke utelukkende i den bruken - innser vi at de er viktige for alle middelhavskulturer, men i hvert tilfelle er det observert små forskjeller i sivilisasjonen. Modeller studie inkluderer:

Bruken av bestemt tema mønster, som varierer fra tid til annen og forskjellige forhold på Kreta, mens følger et gjentatt mønster på Kypros. Den forskjellige betydningen som modellene oppfatter i henhold til hvor de ble produsert Den anvendte oppfinnsomheten til hver modellskaper. ... [-]
Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
4 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Et gresk språkstudiekurs spesifikt rettet mot ikke-greske høyttalere. ... [+]

Et gresk språklæringskurs spesifikt rettet mot ikke-greske høyttalere.

Den passer for alle som er interessert i å lære det greske språket, og det kommer uten krav eller kriterier for å kunne delta i det.

Etter å ha fullført dette nettkurset, har assistenten utviklet språkkunnskapene som er nødvendige for grunnleggende aktiviteter og situasjoner som de kan støte på, for eksempel å introdusere deg selv, mellommenneskelig kommunikasjon og retninger for orientering.

Det pedagogiske materialet og prosessen er på engelsk.

Vær oppmerksom på at dette kurset også er gitt gratis til alle som registrerer seg i en av kulturkursene og ved vellykket gjennomføring vil du motta et bevis på deltagelse.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så verdifulle at de ble ansett som gudens gaver til menneskeheten, dukket oliventre og olivenolje opp i Middelhavsbassenget ... [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så verdifulle at de ble ansett som gudens gaver til menneskeheten, dukket oliventre og olivenolje opp i Middelhavsbassenget og ble dominerende og permanente inventar av sitt landskap. Dette kurset deles inn i historie og kultur av oliventreet og olivenolje, mens det legger vekt på næringsverdien.

I dette nettkurset lærer du hvordan du klassifiserer olivenolje i henhold til kvalitetskvaliteten og hvordan du produserer olivenolje av høy kvalitet. Du vil også lære hvordan olivenolje har vært en kilde til inspirasjon og hvordan flere kunstnere brukte det for å skape kunstverk fra oldtiden til i dag. Innholdet i dette kurset presenterer varianter og egenskaper av oliven og de forskjellige typer olivenolje som er bestemt til å bli konsumert og brukt i oppskrifter basert på middelhavsdiet.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
7 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette nettkurset utforsker det arkeologiske beviset fra Egeerhavet, Kypros og andre regioner i det østlige Middelhavet under forhistoriske / protohistoriske tider, med fo ... [+]

En arkeologisk tilnærming

Dette nettkurset utforsker det arkeologiske beviset fra Egeerhavet, Kypros og andre regioner i det østlige Middelhavet under forhistoriske / protohistoriske tider, med fokus på spesifikke fag. Dette programmet består av fire forskjellige moduler. Hver modul er delt inn i tre eller fire leksjoner. Hver leksjon vil bli ledsaget av relevant ikonografisk materiale, selektiv bibliografi samt omfattende kronologiske tabeller. Innholdet i modulene fokuserer på å presentere:

De mest populære imaginære skapningene i Minoan ikonografi

sykdommer og kur metoder / praksis i Egypt, Mesopotamia og Egeerhavet under senere Prehistorie

Modelleringsmodellene avdekket på Kreta og Kypros med referanser til respektive egyptiske produkter... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
15 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Arkæologisk og ikonografisk bevis Minoan Kreta var en rik, variert og kompleks kultur som har fått resultater i alle aspekter av livet, og studeres fortsatt over hele ver ... [+]

Arkeologisk og ikonografisk bevis

Minoisk Kreta var en rik, variert og kompleks kultur hvis resultater i alle aspekter av livet har blitt studert og fortsatt studeres over hele verden. I dette kurset tar vi sikte på å forstå betydningen av de minoiske ritualer og deres forhold til ritualene i moderne sivilisasjoner. Ritualet er en total praksis som har en åndelig og / eller indikativ karakter. Det betraktes også som utførelsen av en handling med formalitet og høytidelighet.

Innholdet i dette nettkurset gir oss muligheten til å møte en verden der guder, gudinner, monstre, magi og religiøs symbolikk spiller en viktig rolle. Tenk på hvor mange lignende ritualer, med et formelt stoff, fungerer som milepæler i våre liv i dag. Alt ovenfor vil bli analysert nærmere og detaljert i denne online kursdelen av kategorien Arts and Culture. Etter å ha fullført leksjonene, vil deltakerne få et treningsbevis mens man får en fantastisk engangsopplevelse.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
4 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har ... [+]

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har oppnådd et av de tre læringsstadiene, A (grunnleggende bruker) , B (uavhengig bruker), C (profesjonell bruker) i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR) (CEF, 2001). Dette kurset gjelder for studenter betraktet som B (Uavhengig bruker) Nivå.

B-nivå (uavhengig bruker)

Dette er det andre trinnet ut av de 3 nivåene totalt i denne læringsprosessen. Ved ferdigstillelse:

Eleven kan skrive klare, detaljerte avsnitt om økende strukturell kompleksitet på en rekke emner relatert til hans / hennes interessepunkt med økende grad av abstraksjon, og syntetisere og evaluere informasjon og argumenter fra en rekke kilder ved å forklare sitt eget synspunkt .... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
12 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har ... [+]

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har oppnådd et av de tre læringsstadiene, A (grunnleggende bruker) , B (uavhengig bruker), C (profesjonell bruker) i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR) (CEF, 2001). Dette kurset gjelder for studenter betraktet som C Proficient User) Nivå.

C-nivå (profesjonell bruker)

Dette er det tredje og siste trinnet av de 3 nivåene totalt i denne læringsprosessen. Ved ferdigstillelse:

Eleven kan skrive klare, jevnt flytende avsnitt med økende språklig og kognitiv kompleksitet på en hvilken som helst type teksttype / sjanger (beskrivelse, beretning, argumentasjon, oppsummering, konklusjon) i en spontan, fleksibel og effektiv stil. Han / hun kan metallisk kontrollere organisasjonsstrukturen, koherensmekanismene og de eksplisitte eller implisitte nyanser av betydning i alle de ovennevnte teksttyper.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
12 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har ... [+]

Programmet "Skrive på gresk fra A til C til B" ønsker å være det første nettbaserte forsøket på å forbedre skriveferdighetene i greske som et annet / fremmedspråk som har oppnådd et av de tre læringsstadiene, A (grunnleggende bruker) , B (uavhengig bruker), C (profesjonell bruker) i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR) (CEF, 2001). Dette kurset gjelder for studenter betraktet som A (Basic User) nivå.

Nivå A (Grunnleggende bruker).

Dette er det første nivået på et 3-nivå system som tilbys i alt, i dette nettkurset. Her vil deltakerne komme over en første tilnærming til å lære å skrive på gresk, men som tidligere nevnt skal de som søker på kurset ha tidligere erfaring / leksjoner som kvalifiserer ham til å delta Ellers vil det være vanskelig for ham / henne å følge læringsprosessen.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
12 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Globaliseringen av handel, den utbredte bruken av e-handel og kontinuerlig kundepress mot kortere ledetider har skapt sterk konkurranse på grunnlag av tid og kostnadseffe ... [+]

Globaliseringen av handel, den utbredte bruken av e-handel og kontinuerlig kundepress mot kortere ledetider har skapt sterk konkurranse på grunnlag av tid og kostnadseffektivitet for moderne bedrifter og organisasjoner.

Samtidig kommer fremvoksende trender i bedriftslandskapet som massetilpasning og utsettingsstrategier, responsive forretningsmodeller (pull-to-order systemer), innovative IKT-applikasjoner, outsourcing og offshoring (og flere andre trender i bedriftslandskapet) , utgjør nye, utfordrende logistikk krav som krever velutdannede logistikk fagfolk på toppen av bare gode utøvere.

Kjenne til de ovennevnte logistiske utfordringene og kravene gir kurset "Supply Chain Management" en bred, horisontal opplæring på middels detaljnivå / dybde som er målrettet mot både studenter / kandidater med relevante bakgrunnsstudier og fagfolk med liten empirisk erfaring i feltet.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
12 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette nettkurset tar opp spørsmålet om helse, medisinsk behandling og annen terapeutisk praksis i det østlige Middelhavet under senere Prehistorie, nemlig 3. og 2. årtuse ... [+]

Medisinsk og annen terapeutisk praksis i forhistorisk østlige Middelhavet

Dette nettkurset tar opp spørsmålet om helse, medisinsk behandling og annen terapeutisk praksis i det østlige Middelhavet under senere Prehistorie, nemlig 3. og 2. årtusen f.Kr.

Programmet presenterer sykdommene - hovedsakelig fysisk og sjelden mentalt - og kur metoder / praksis i Egypt, Mesopotamia og Egeerhavet.

På dette aspektet har vi sjansen til å realisere omfanget og dybden av kunnskap om mennesker som bodde i den perioden.

Hver geografisk region gir oss forskjellige opplysninger fra ulike kilder - direkte eller ikke-direkte - relaterte sykdommer og deres kur.

Det er også uunngåelig for denne perioden, årsaker og kur for en sykdom å være forbundet med magi / religion.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
4 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette nettbaserte kurset fokuserer på å presentere utviklingen av det antikke greske teatret fra det 5. århundre f.Kr. til det 20.-21. Århundre. Gresk teater, hovedsakeli ... [+]

En reiserute fra klassisk fortid til fremtid

Dette nettkurset fokuserer på å presentere utviklingen av det antikke greske teatret fra det 5. århundre f.Kr. til det 20.-21. Århundre. Gresk teater, hovedsakelig utviklet i Athen, er roten til den vestlige tradisjonen, mens ordet er også opprinnelse som gresk. Det var en del av en forestillingskultur som utviklet seg i klassisk Hellas og inkluderte festivaler, religiøse ritualer, politikk, begravelser og mange flere.

Tragedien er også et ord stammer fra Hellas, og som det viser seg, var de dramatiske forestillingene veldig viktige for athenerne.

Kurset svarer på spørsmål som: I hvilken sammenheng ble gammel gresk drama skrevet og produsert i klassisk Athen? Hva var en forestillingstragedie og komedie som? Hvilke faktorer bidro til overlevelse av et lite antall eldgamle skuespill i dag? Når skjedde den første moderne offentlige produksjonen? Hvilke er de mest signifikante trender og tendenser som er observert i opptaket av gammelt gresk drama i moderne tid?... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
6 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Urter! Smakfulle planter som brukes som medisin, krydder eller aromastoffer. De legger til en klyng av spenning til kunsten å lage mat. ... [+]

Urter! Smakfulle planter som brukes som medisin, krydder eller aromastoffer. De legger til en klyng av spenning til kunsten å lage mat. Urter finnes i mange produkter som vi bruker hver dag. La oss lese noen etiketter: mynte tannkrem, sjampo med kamille, aloe krem, hostesirup med echinacea, etc. Som planteavledede eller organiske ingredienser finner de seg i varme drikker, kaker, insektsmiddel og hårfarger. På grunn av deres mange anvendelser og fordelaktige egenskaper, er de ofte inkludert i matlaging, medisin, kosmetikk og hagearbeid. Tenk deg hvordan livet ville være hvis urter ikke eksisterte. Luktfri? Fargeløs?

Kjære, mat til gud, medisin for folk! Hva med kjære? Er det et superfood? Gjennom århundrene har honning fascinert filosofer intellektuelle, poeter, forfattere og forskere. Det ble innlemmet i kostholdet og inneholdt i antikke greskers rettsmidler, mens det også spilte en viktig rolle i viktige sosiale anledninger som fester, ofre og atletiske spill.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
3 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Vin er en del av den greske kulturarven, produksjonen og den tilhørende tradisjonen eksisterer i over 4000 år! I gresk mytologi finner vi de olympiske gudene som styrer k ... [+]

Vin er en del av den greske kulturarven , produksjonen og den tilhørende tradisjonen eksisterer i over 4000 år! I gresk mytologi finner vi de olympiske gudene som styrer kosmos. En av de tolv er Dionysus som er identifisert som gud av åpenbaring og vin, også kjent som Bacchus. Videre hadde grekerne mange filosofiske sitater angående vin. Platon trodde at "vin fyller hjertet med mot" og Euripides at "der det ikke er vin, er det ingen kjærlighet".

I dette nettkurset lærer du om kulturhistorien til vin og hvordan den ble produsert først. Du vil også ha muligheten til å lære hemmelighetene og teknikkene du trenger å bruke for å lage din egen vin.

Videre strekker kurset seg til næringsverdien av vin, hvordan den kan kombineres og blandes med mat og hvor gunstig det kan være for helsen din. Dette kurset passer perfekt til alle som vil gjerne lære alle historiske detaljer og myter knyttet til det guddommelige produktet.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
4 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Dette kurset utdyper grunnleggende prinsippene i webanalysen, samtidig som man gir en introduksjon til begrepet Business Intelligence (BI), dens innflytelse og grunnlegge ... [+]

Hver dag møter alle virksomheter dusinvis av spørsmål knyttet til å ta beslutninger om deres drift. Spørsmål om tildeling av personale, forventet etterspørsel, ordrevolum, produktlagring, produktfremmende, kundeoppkjøp, kundevurdering, effektiviteten av reklame, transport av materialer, databehandling, finne og samle data av interesse osv. .

Svaret på slike spørsmål har en betydelig fordel, da det dramatisk reduserer selskapets driftskostnader og gjør det konkurransedyktig og levedyktig, spesielt i en krise, når finansiering ikke er lett å finne, og derfor bør alt organiseres og utnyttes fullt ut grad.

Dette kurset utdyper grunnleggende prinsippene i webanalysen, samtidig som man gir en introduksjon til begrepet Business Intelligence (BI), dens innflytelse og grunnleggende bruksområder.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
14 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Emnet gir faglig kunnskap i Coaching. Den kombinerer et konkret innhold og en balansert kombinasjon mellom vitenskapelig kunnskap og praktisk tilnærming. ... [+]

Akkreditert - internasjonal anerkjennelse

Emnet gir faglig kunnskap i Coaching . Den kombinerer et konkret innhold og en balansert kombinasjon mellom vitenskapelig kunnskap og praktisk tilnærming. Hver leksjon tilbyr de nødvendige ferdighetene, teknikkverktøyene, coachingmodellene og treningspraksis for opprettelsen av profesjonelle trenere basert på internasjonale standarder og implementeringer. Kombinasjonen av den vitenskapelige tilnærmingen og de høye nivåene av praksis er parallelt med de internasjonale standarder for Coaching Association og andre internasjonale organer.

Dette kurset på nettet er mer enn 100 timer sammen med treningspraksis på mer enn 26 timer. Videre er det anslått at studietiden som kreves - inkludert tid for oppdrag - er mer enn 100 timer også.... [-]

Hellas Aten
Kontakt skolen
Engelsk
25 uker
Nettstudier
Les mer på norsk