Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Grunnlegger og kansler: Dr. Bilal Philips

Student kropp: 284877 Den islamske Online University (IOU) er ideen om Dr. Bilal Philips, som så for seg en institusjon som ville tilby online, intensiv, lavere og høyere helt undervisning fritt.

Mission

"Making ekte islamsk kunnskap lett tilgjengelig for hele verden via Internett utelukkende for Guds glede er et edelt liv-mål og et oppdrag vel verdt å ofre alle ens energier og betyr for" (Dr. Bilal Philips, grunnlegger og kansler, Islamic Online University).

Den islamske Online University (IOU) har som mål å gi global tilgang til kvalitets lavere, høyere og høyere nivå utdanningsprogram for elever på nesten ingen kostnad. Dens oppgave er å ". Endre muslimske nasjonen og verdenssituasjonen gjennom riktig utdanning" Prinsippene som ligger til IOU er basert på er:

Kunnskap: Koranen og Sunnah

Gud sa: "Det er faktisk bare den kunnskapsrike blant sine tjenere som virkelig frykter Allah." (35:28) Den siste profeten fred og velsignelser fra Allah være med ham sa: "Søker kunnskap er obligatorisk på enhver muslim."

Accessibility

Den islamske Online Universitetet gir en gylden mulighet til å få tilgang til kvalitet lavere, høyere og høyere nivå kurs, hvor folk kan være, og når de måtte ønske, uten å måtte reise utenlands eller selv forlate rammen av sine hjem. Målet er å gjøre det mulig utdanning for alle, fra noe sted, når som helst.

Den siste profeten sa: "Hvis noen reiser på en vei på jakt etter kunnskap, vil Allah føre ham til å reise på en av veiene til Paradise».

Gunstig

Den IOU demonstrerer sin kontinuerlige forpliktelse til spredning av nyttig kunnskap ved å komme videre fra en helt gratis sertifikat og diplom nivå kurs til en undervisning gratis akkreditert bachelorgrad i ulike fagfelt og mastergrad. Og dermed gjør den høyere utdanningen lett overkommelig hele verden til fordel for enkeltpersoner, deres lokalsamfunn og menneskeheten generelt. Den gratis opplæring for alle elever gir lik tilgang til utdanning som få hadde råd til hvis de skulle delta på den tradisjonelle institusjoner for høyere utdanning over hele verden.

Gud sa: "Si: Er de som vet lik de som ikke vet?» (39: 9)

SAMFUNNET

Ingen student vil bli forhindret fra å studere ved Islamic Online Universitetet uavhengig av hans eller hennes religiøse, etniske eller sosiale bakgrunn. Den IOU bekrefter at dørene vil være åpen for alle, uavhengig av grensene som finnes i den virkelige verden. Det har allerede skapt et globalt fellesskap av over 180.000 studenter som ønsker islamsk kunnskap fra over 224 land.

Gud sa: "Samarbeide med hverandre i rettferdighet og fromhet ... "(5: 2)

islamsk etikk

Det er den grunnleggende tro på islamske Online universitetet at den muslimske læreren er vesensforskjellig fra en lærer som bare skjer for å være en muslim. Likeledes bør det muslimske student være tydelig forskjellig fra en student som så skjer for å være en muslim. Den IOU forventer at alle elever, lærere, ansatte, administratorer og frivillige til å fungere i sine respektive posisjoner og felt først og fremst som muslimer. Dette vil naturligvis medføre opprettholde de høyeste standarder for personlig integritet, ærlighet og ansvar.

The Last Profeten sa: "Gud elsker fra hver av dere som når han eller hun gjør arbeidet som er gjort i henhold til det beste av hans eller hennes evne."

Kvalitet og Application

Den islamske Online Universitetet er forpliktet til å gi en topp kvalitet online akademisk erfaring, passer i omfang og dybde, for å formidle den autentiske og praktisk islamsk kunnskap, mens på samme tid slik at sine studenter til å møte dagens utfordringer i det 21. århundre ved å tilby andre fagfelt som psykologi, utdanning eller finans. IOU vil vurdere og re-evaluere alle aspekter av sin faglige modellen på en kontinuerlig basis, og vil ikke bare oppfordre sine studenter til å studere flittig, men også understreke at de må strebe etter sitt ytterste for å sette kunnskapen ut i praksis.

Den siste profeten sa: "Den beste av dere er en som lærer Koranen og lærer det til andre.» Han sa også: "Den beste av dere er den mest gunstig for mennesker." The Last Profetens disippel, Ibn Mas "ood, sa:" Vi pleide å lære kunnskap og dens anvendelse sammen. "Imam Sufyaan ath-Thawree fortalte at som en ungdom, da han først begynte å følge undervisningen, hans mor rådet ham:" Hvis du skriver ned 10 ord og din tro blir bedre, sjekk selv. "

historie

Den islamske Online University (IOU) er ideen om Dr. Bilal Philips, som så for seg et høyere lærested som tilbyr intensive nett lavere og høyere programmer som er helt undervisning fritt.

IOU reise startet i 2007 med lanseringen av skole-gratis online diplom kurs i åpen campus. I 2010, etter bare tre år, den første skolefrie Bachelor of Arts (BA) Programmet ble også lansert. Universitetet har nå sju høyskoler som tilbyr akkreditert online grad programmene: College of Education, College of Islamic Economics, College of Banking & Finans, College of Psychology, College of islamske studier, College of Business Administration, College of Information Technology, og College of arabisk språk og lingvistikk. Sistnevnte som tilbyr offline kurs i Gambia, Somaliland og Guinea Bissau.In tillegg IOU er The Global Koranen Memorization Center tilbyr en unik mulighet for studenter over hele verden for å studere Koranen online.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Russisk
  • Arabisk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Islamic Online University

The Bachelor of Business Administration programmet er et 4-årig program som åpner døren til spennende felt av bedriftsøkonomi. ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

The Bachelor of Business Administration programmet er et 4-årig program som åpner døren til spennende felt av bedriftsøkonomi. Hovedvekten er lagt på utvikling av studentenes kommunikasjonsferdigheter og business beslutningsprosessen evne med etisk resonnement. Studenter som fullfører dette programmet vil lære å arbeide selvstendig med en høy standard av kompetanse i virksomheten miljøet. Dette grad gir rikelig lukrative karrieremuligheter i et bredt spekter av bransjer; velger denne modusen for studien har blitt en svært populær trend blant muslimer og ikke-muslimer likt.

Profeten Muhammed, kan fred og velsignelser fra Allah være med ham, sa: "Faktisk leverandørene skal gjenoppstå på dommens dag sammen med den ugudelige, bortsett fra den som har taqwa av Allah, som oppfører seg charitably og er sannferdig.» (Hasan , Jami` at-Tirmidhi 3/12/1210) Vanligvis bedriftsøkonomi programmer er laget for å gi studentene omfattende kunnskap om de grunnleggende funksjonelle deler av virksomheten og deres samtrafikk, samtidig som muliggjør spesialisering i et bestemt område. Men dette emnet ofte undervist helt fra en sekulær perspektiv. Derfor studenter fortsatt uvitende om den rike arven av de islamske prinsipper innen regnskap, ledelse, økonomi, entreprenørskap og ledelse.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

Islamic Online University

Den islamske Online Universitetet presenterer verdens første skolefrie Bachelorprogram i Islamic Banking og økonomi. ... [+]

B.Sc. i islamsk økonomi, bank og finans (B.Sc. IBE)

Den islamske Online Universitetet presenterer verdens første skolefrie Bachelorprogram i Islamic Banking og økonomi. Dette grad åpner døren til en mulig karriere i et spennende, utvide og gunstig felt, og er et springbrett for videre studier.

"Allah har tillatt handel og har forbudt rente.» (Koranen, 2: 275) I dagens verden oversvømt med interessebaserte transaksjoner, ulovlige bank kontrakter og investeringer behovet for islamsk bank er økende. Mange land har nylig sett en økning i etterspørselen etter islamske banktjenester. Analytikere forventer at dagens sats på ekspansjon, i de neste 8 til 10 år den islamske banknettverket i UAE vil innhente den konvensjonelle banksystemet.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 12 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Islamic Online University

Å hjelpe andre er veldig mye oppmuntret i islam og arbeidet til terapeut eller rådgiver er svært gunstig for hele samfunnet. ... [+]

"... Og han som lettet en muslim fra motgang Allah vil avlaste ham fra vanskelighetene som han ville bli satt på oppstandelsens dag ..." (Sahih Muslim, 32/6250) For terapeut eller rådgiver for å lykkes med muslimsk klienter, er det avgjørende at han har en ekte kunnskap og forståelse av islamsk lære, fordi dette er hva han vil videre formidle til kunden for å endre sin måte å tenke på og hjelpe ham ut av vanskelige situasjonen. IOU sin BSc i psykologi er en fantastisk kombinasjon av islamsk lære og moderne terapier som vil gjøre en student en dag en svært effektiv terapeut. Insha allah.

"Den som gjør rettferdighet, enten mann eller kvinne, mens han er en troende - Vi vil helt sikkert føre ham til å leve et godt liv, og vi vil sikkert gi dem deres lønn [i det hinsidige] i henhold til det beste av hva de pleide å gjøre . »(Koranen, 16:97)... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 12 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Islamic Online University

Bachelor i pedagogikk fra Islamic Online University vil være til nytte for elevene i dette livet og i livet etter døden. ... [+]

Bachelor i pedagogikk (B.Ed.)

"Det beste av mennesker er de som er mest gunstig for mennesker." (Al-Mujam Al-Awsat hadith, 5787) Å være lærer er meget hederlig og enestående posisjon. Det er en posisjon som kan ha en stor innvirkning på personens fremtid. Islam har betalt mye oppmerksomhet til lærere, siden de er de første murstein i strukturen av samfunnsutviklingen. De er årsaken til guiding og utvikle atferd og sinnene til individer og samfunn. De er blant de mest fordelaktige menneskene i samfunnet og dermed blant de beste av mennesker.

Derfor er det viktig at læreren vil følge sanne islamske lære og forstå dem riktig.

Generelt, en person som ønsker å forstå og handle på hans religion som samtidig er en pedagog må gjøre to separate studier; i utdanning og i islamske studier. Islamic Online University tilbyr en fantastisk mulighet til å få kunnskap i utdanning mens blir undervist sanne islamske lære.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 12 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk

MA

Islamic Online University

Den islamske Online University (IOU) har lansert verdens første skolefrie mastergrad i islamske studier program, som tilbys helt på nett og i engelsk som undervisningsspr ... [+]

MA i islamske studier (MAIS)

Den islamske Online University (IOU) har lansert verdens første skolefrie mastergrad i islamske studier program, som tilbys helt på nett og i engelsk som undervisningsspråk. Dette er en utmerket anledning for BA studenter til å fortsette, ytterligere, og øke deres forståelse og kunnskap om religion.

Dette graduate programmet består av 18 kurs, tre semestre av seks personer hver, og masteroppgaven i fjerde semester. Det vanlige Varigheten av programmet er to år. Likevel kan studentene fullføre det innen ett og et halvt år minimum. Man kan ta maksimalt seks år å fullføre programmet.

Generelt vil høyere utdanning at studentene skal kunne utvide sine kunnskaper og ferdigheter, og være mer effektive og veltalende i tale og skrift. For de som ønsker å gå inn i arbeids feltet, er høyere utdanning en stor ressurs i å skaffe verdifulle og respekterte stillinger.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam