Read the Official Description

IEMI - Internasjonal Business School Trener unge fagfolk og entreprenører i International Business Management for å møte behovene til bedrifter i å søke erfarne, operative fagfolk med en ekte internasjonal tankegang og tilpasningsevne.

Globalisering og sterk konkurranse fra hele verden fører til en ny mba Tilnærming fokusert på å skaffe seg en omfattende og strategisk visjon, tekniske og teknologiske ferdigheter.

Vi må kunne forutse, planlegge og ta de riktige beslutningene til rett tid! Lær å være responsiv og proaktiv.

I et flerkulturelt miljø med Studenter fra 41 land, Kvalifiserte lærere fra kjente handelshøyskoler og universiteter, fagfolk og eksperter på høyt nivå, gi studentene den rette kunnskapen for å møte forretningsverdenen.

Våre programmer er enten tospråklige, Undervist på fransk og engelsk, Eller internasjonalt, undervist helt på engelsk.

IEMI / CMH 2016 oppgradering seremoni

IEMI / CMH-gradsceremonien fant sted fredag ​​29. april 2016 på Salons Hoche, Paris.

Seremonien ble ledet av Alain Hermelin, konsernsjef og grunnlegger av IEMI / CMH. Flere akademiske og profesjonelle fakultet medlemmer var tilstede.

2016 IEMI / CMH-eksamenen feiret kandidaten til MBA International Hospitality and Luxury Brand Management, Bachelor of Science i International Hospitality Management og European Bachelor i International Hotel & Tourism Management.

Karine Fleury - Programleder i IEMI / CMH tildelt ACBSP "Utestående studentlederskapslønn" og "fremragende lederskapspris" til Violetta, MBA-student og Florent Nadal BSC, både for deres eksemplariske faglige og faglige utvikling!

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

IEMI International Business School

... [+]

Program Mål Sentrale kurs Personlig utvikling Karriereutvikling Opptakskrav Komplett søknadsskjema [-]
Frankrike Paris
September 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk