Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor HELBUS ?

HELBUS er en privat handelshøyskole i Finland grunnlagt i 2012. Gjennom samarbeidet med British University of Northampton, tilbyr det bachelor og høyere grad i næringsliv og ledelse tildelt av University of Northampton. Den tilbyr også Higher National Diploma, en toårig kvalifikasjon akkreditert av Pearson, den største akkrediterende organisasjonen i Storbritannia. Denne forretningsutdanningen leveres fullt ut i Finland, og gir deg muligheten til å utvikle kjerneferdigheter og kunnskaper som trengs for å forfølge en karriere i internasjonal virksomhet. Hvis du er interessert i en karriere i internasjonal virksomhet, må du utforske vår nettside og vurdere hva HELBUS har å tilby deg!

Internasjonal orientering

Programmer på HELBUS er undervist helt på engelsk. Våre besøksinstruktører kommer fra prestisjetunge universiteter i tolv land og vil utfordre deg til å tenke globalt. Studentene tar en aktiv rolle i leksjonene og utvikler dermed deres kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter som arbeidsgivere har stor verdi. Over 80% av HELBUS instruktørene har doktorgrad, og alle har et vell av lærerfaring, så vel som fagfolk i sine egne kompetanseområder.

Individuell fokus og effektiv læringsmetodikk

HELBUS har en relativt liten klasse størrelse og student til fakultet ratio. Din læring er optimalisert gjennom en modulær kursstruktur der studentene studerer bare ett emne om gangen i tre uker i full-time bachelorprogrammet. Fremgang er konstant, og våre frafallssatser er lavere enn de i skolene som bruker tradisjonelle studiemetoder.

Stepping stone til globale muligheter

HELBUS forbereder studentene for sin karriere i internasjonal virksomhet. Læreplanen understreker de ferdigheter og kunnskaper som kreves av arbeidsgivere i det 21. århundre. I tillegg lærer studentene viktige personlige ferdigheter, som kritisk tenkning, problemløsning og samhandling.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

HELBUS

På HELBUS Helsinki Business School kan du nå tjene din Bachelor of Arts i Business og Management - grad i et akselerert tempo mens du studerer i et internasjonalt miljø. ... [+]

På HELBUS Helsinki Business School kan du nå tjene din Bachelor of Arts i Business og Management-grad i et akselerert tempo mens du studerer i et internasjonalt miljø. Det er mange grunner til at vi tror at vi tilbyr den mest spennende grunnskoleutdanningen i Finland. Her er bare noen få av dem:

Studentopplevelsen er kjernen i det vi satser på å gi en personlig læringsopplevelse for våre studenter. Våre ansatte er vennlige og stolte over å støtte studenter gjennom sin faglige reise fra veiledende søkere til oppgradering og alumni aktiviteter.Kursene leveres av vårt inspirerende team av internasjonale lærerfakultet, hvorav de fleste har doktorgradsstudenter og bred lærerfaring innen sitt fagområde. Vårt læringsmiljø er engasjerende og interaktivt og tar sikte på å utfordre din tenkning og bygge din selvtillit til alle dine fremtidige bestrebelser.Selv om du vil studere i Finland, vil du tjene din grad fra University of Northampton (UoN), et kjent universitet i England med røtter fra 1300-tallet. UoN er stolthet i å ha oppnådd en 95% sysselsettingsgrad for sine kandidater de siste fem årene og ble tildelt en gullstandard for undervisningsmessig rammeverk i Storbritannia.Alle studier leveres og vurderes på engelsk, som gir deg et solid grunnlag for en karriere i internasjonal virksomhet.Studiet er veldig intens, men du vil også kunne se vanlige fremskritt i studiene. Hele Bachelor vil ta seks vilkår for å fullføre. Da det er tre pr. Studieår, tar det bare to kalenderår for å fullføre de treårige studiene i heltidsprogrammet. Dette er utrolig raskt i forhold til programmeringshastigheten... [-]
Finland Helsinki
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki, Finland