EELU Egyptian E-Learning University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EELU tilbyr høykvalitets utdanning og treningstjenester med rimelig pris for å levere arbeidsmarked med klare industriarbeidere som er i stand til å håndtere avansert teknologi, og å skape og kontinuerlig forbedre lærings- og læringsmiljøet.

Universitetsutdanningspolitikken er avhengig av et integrert utdanningssystem som letter en elevbasert-basert modell ved å gi: 1. Ansikt til ansikt forelesninger mellom lærere og studenter.

  1. Asynkron selv-paced gjennom universitetets portal for å få tilgang til e-kurs og e-innhold.

Tre. Synkron virtuelle klasserom som bruker Internett og universitetets intranett.

  1. Videokonferanse.

Denne pedagogiske modellen kombinerer fordelene med både den tradisjonelle utdanningen og e-læring utdanningen i en fremtredende blandet modell. Som den tradisjonelle utdanningen tillater en student å kontakte direkte med instruktører på den ene siden og med andre studenter på den annen side, mens modellen for e-læring tillater en student å bruke moderne og avansert teknologi og gjør det mulig for ham / henne å skaffe seg kommunikasjonsferdigheter, presentasjon Ferdigheter og kunnskapssøk ferdigheter. Derfor blir studenten i det egyptiske e-læringsuniversitetet sentrum for utdanningssystemet og er kvalifisert med kunnskap og ferdigheter for å bli med i et konkurransedyktig arbeidsmarked over hele verden.

Steder

Egypt Online

Address
Egypt Online, Egypt

Giza

Address
33, Elmesaha St., Dokki
Giza, Giza Governorate, Egypt

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss