Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en bevegelse for å skape tilgjengelig og rimelig Ivy League-nivå designutdanning

OM Interaction Design Foundation

Vi er et uavhengig ideell initiativ med et mål som virker som et paradoks - for å øke nivået på global designutdanning til en Ivy League-standard, samtidig som kostnadene reduseres til så lite som vi muligens kan ta dem. Så demokratiserer vi læring ved å gi toppkurselære materialer, og vi tar sikte på å finne den perfekte balansen mellom akademisk rigor og praktisk relevans.

Etablert i 2002 i Danmark, ble vi inspirert av det skandinaviske utdanningssystemet for å skape lavkvalitetsutdanning av høy kvalitet for å endre måten folk lærer på vitenskap, kunst og finesser av design. Siden 2002 har vi bygget et bærekraftig samarbeid og utdanningsplattform, og har vokst vårt globale samfunn for å nå 454 lokale grupper i 90 land.

Vi fortsetter å samarbeide med toppuniversiteter og selskaper, som Stanford, Cambridge og SAP Labs, samt slike noterte forfattere som Clayton Christensen og Don Norman, for å dele vår kunnskap med over en million designere hver måned.

Hvordan endrer vi designutdannelse

Utdanning og faglig utvikling

Vi tilbyr et unikt og omfattende bibliotek med design-relaterte lærebøker og omfattende instruktørledede nettkurs. Medlemmene får også praktisk erfaring gjennom deltakelse i virkelige prosjekter og designaktiviteter. Ikke desto mindre foregår utdannelsesprosessen utenfor kurs også: Medlemmene lærer fra hverandre via faglige diskusjonsfora, gjennom lokale møter, og ved å delta i IDFs globale designarrangementer.

Utvikling av lederegenskaper

IDF-medlemmer får muligheter til å trene i ulike lederroller. Avhengig av deres preferanser og evner kan de veilede junior designere, administrere prosjekter, frivillig til å lede lokalsamfunnet, eller spille en global rolle på IDF. For de som trenger utarbeidet coaching ferdigheter i sitt arbeid, gir vi et omfattende treningsprogram for coaching i design yrket, sammen med muligheten til å øve med coaching medlemmer av IDF Design League.

IDFs prosess innebærer en nøye balansert blanding av subjektive og objektive vurderingsfaktorer. Den endelige anerkjennelsen av en kursmesters ferdighetsnivå i UX tildeles etter en grundig vurdering av personens kompetanse ved sin kursinstruktører, personlig trener og IDF-styret.

Bidrag til yrket

Beviste eksperter innen UX kan bidra til kvaliteten på utdanning og profesjonelle tjenester ved å utvikle treningsmateriell og lærebøker, eller ved å tjene på IDF-styret. Vi tilbyr også fremragende publiseringsmuligheter med umiddelbar rekkevidde til våre millioner sterke målgrupper.

Ansette og utvikle personale

Vi hjelper bedrifter, fra de minste til de største som SAP og Accenture, å bygge gode kundeopplevelser på den mest sikre måten. IDF Company Membership gjør det mulig for bedriftsledere å:

  • Få tilgang til verdens største samfunn av UX-designere
  • Bygg UX design og forskningskompetanse i sine firmaer ved å ta instruktørledede kurs i hjemmet eller på jobb-disse er helt selvtillit for å imøtekomme opptatte tidsplaner
  • Løse faktiske forretnings problemer ved å få hjelp fra IDF verdensomspennende nettverk av design fagfolk og trenere
  • Administrer individuelle medlemsskap og bedriftsregnskap uten problemer eller uforutsette utgifter
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Interaction Design Foundation

Hvis du vil bli med i et av de raskest voksende feltene i design, så se ikke lenger - dette er kurset for deg. Gjennom å dekke inn og ut av rollen, og kaste dørene åpne f ... [+]

Hvordan denne kursen vil hjelpe din karriereHva du vil læreEn introduksjon til de viktigste områdene av brukeropplevelse arbeid, og hvorfor det betyr noeDe ulike UX-roller i en organisasjonSlik lager du UX-leveranser - med nedlastbare maler på å skape personas, kundereisekart, prototyper og mange flereHvordan gå gjennom de fem stadiene av designtankeprosessen: empatisere, definere, ideere, prototype og testeHvordan bygge en UX portefølje så vel som land deg selv en UX rolleTilliten til å jobbe med kunder som UX-konsulent

Hvis du vil bli med i et av de raskest voksende feltene i design, så se ikke lenger - dette er kurset for deg. Gjennom å dekke inn og ut av rollen, og kaste dørene åpne for den spennende verden av UX-design, vil "Bli en UX Designer fra Scratch" ta ting helt tilbake til begynnelsen; Det vil tilby en "hard reset" for å vise deg hvordan du starter en ny karriere i UX-design.... [-]

Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk

Learn UX Design From Top Academics and Industry Leaders