De beste Universiteter og Høyskoler i

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i . Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i . Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Danmark

IBA International Business Academy

MSc Danmark Kolding September 2018

Om IBA International Business Academy &nbsp Over de siste 100 årene har Kolding Business School utviklet seg fra en liten lokal kveld skolen til en stor utdanningsinstitusjon. Etter sammenslåing med handelshøyskoler i Fredericia (2002) og Aabenraa (2004), og gitt det nye navnet for International Business College (IBC), at skolen nå har over 6000 studenter, hvorav 3400 er i full gang. Grad-nivå studieprogrammer begynte i Kolding i 1982 og fra 1991 i høyere utdanning avdel… [+] ingen ble kalt The International Business Academy (IBA), og tilbyr studentene mulighet til å gjennomføre praktisk arbeid plasseringer og studere børser over hele verden som en integrert del av studiet. I 1994 IBA oppnådde sin første oversjøiske akkreditering for tildeling av Diploma of Higher Education. I 1996 ble graden av Bachelor med Honours i International Business ble introdusert, med det siste året lært av e-læring, etterfulgt i 2002 av en Master of Science (MSc), også i International Business - både grader utviklet i samarbeid med, og validert av, London South Bank University. I 2006 en Executive MBA ble startet i samarbeid med Coventry University. I 2007 ble en ny grad i European Business ble innført ved IBA i samarbeid med Coventry University og Leuven Business School, Belgia, tilbyr studenter en unik mulighet til å studere til en treårig Bachelor med Honours grad i tre forskjellige land. Siden det begynte i 1991, har IBA fokusert på å utvikle den sterkest mulige forbindelser med utdanningsinstitusjoner over hele verden, så vel som i Danmark hvor det er tilknyttet EA Kolding.Det IBA er en mangeårig medlem av Network of International Business Schools og har også sterke partnerskap med mange bedrifter og organisasjoner over hele verden. Foreløpig er det ca 800 studenter på IBA programmer. Studentene kommer fra Danmark og utlandet og danner de grunnlaget for en spennende, attraktiv og internasjonalt studiemiljø. Lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt, er IBA i dag synonymt med høy kvalitet, internasjonal business utdanning. [-]