Les den offisielle beskrivelsen

Virtuell og avstands akademisk enhet - UNIVIDA

100% høyere utdanning av virtuell kvalitet

118884_Banner-quienes-somos-19.jpg

misjon

Bidra til integrert dannelse av mennesker gjennom midler basert på bruk og utvikling av informasjons- og kommunikasjonsteknologier, som kompromitterer deres innsats for en bærekraftig utvikling av regionen og landet; på grunnlag av profesjonell egnethet og pedagogiske strategier som garanterer det. Prosjekt i institusjonelle handlinger som styrker utdanningsprosessene i regionen og landet.

utsikt

UNIVIDA Virtual and Distance Academic Unit of University Foundation of Popayán, bør være et område som er anerkjent for sin ytelse innen felt virtuell og fjernundervisning og sosial projeksjon, og genererer programmer etter regionale, nasjonale og internasjonale behov. For dette må utviklingen av prosessene være basert på et rammeverk av internasjonale kvalitetsstandarder, som svarer til utdanningsbehovet som er opprettet av departementet for nasjonalt utdanning og sertifiseringsorganene.

Kvalitetspolitikk

UNIVIDA Virtual and Distance Academic Unit, forpliktet til integrert dannelse av mennesker gjennom bruk av IKT og er avhengig av et passende menneskelig talent, søker kundene sine tilfredshet gjennom implementering av en effektiv prosess, underlagt kontinuerlig forbedring, som I samsvar med lovbestemmelser og internasjonale kvalitetsstandarder.
FUP og UNIVIDA, som oppfylte målet om å tilby utdanningstjenester av høy kvalitet i henhold til internasjonale standarder, mottok ISO 9001: 2008-sertifiseringen gitt av den internasjonale organisasjonen Bureau Veritas, 15. mars 2016.


På denne måten bekreftes vårt engasjement for fagmiljøet, og tilbyr profesjonaliseringsprosesser fra virtuellitet som oppfyller de høyeste kvalitetsegenskapene, med et enkelt klikk.

Kvalitetsmål

  • Oppretthold ISO 9001: 2008 kvalitetssertifikat gitt av Bureau Veritas.
  • Utvikle en effektiv virtuell kursopprettingsprosess tilpasset de juridiske normene.
  • Bruke kontinuerlig forbedring på prosessen med å lage virtuelle kurs og andre prosesser som bidrar til å oppfylle UNIVIDAs oppdrag.

118886_Banner-educacion-virtual-19.jpg

Hva er virtuell utdanning?

"Virtuell utdanning, også kalt" nettbasert utdanning ", refererer til utvikling av treningsprogrammer som har nettmiljø som et undervisnings- og læringsscenario. (...) Fra dette perspektivet er virtuell utdanning en handling som søker å fremme opplæringsplasser, og er avhengige av IKT for å etablere en ny måte å undervise og lære på. ” (MEN- 2009).

Slik sett refererer virtuell utdanning til en prosess som ikke krever tilstedeværelse av studenten på samme tid og i samme rom for å være en del av en læringsopplevelse, gjennom en omfattende pedagogisk strategi.

Hvordan er metodikken for å studere i virtuell modus?

Metodikken implementert av UNIVIDA er E-learning, bedre kjent som Virtual Education. I denne modellen endrer lærerrollen seg, han er moderator, koordinator, fasilitator, formidler og en deltaker til. Studenten er hovedpersonen i prosessen med kunnskapskonstruksjon, fordi den ikke svarer på overføring av innhold, men på samarbeidsutviklingen av de foreslåtte emnene som genererer betydelig kunnskap. Tidens fleksibilitet styres og krever ikke å være til stede i et tradisjonelt klasserom, men gjennom en læringsplattform, i dette tilfellet Moodle.

Hvor mye tid skal jeg bruke til et virtuelt program?

I virtualitet bør en time vies hvert emne. To emner (fag) utvikles over fem uker, for totalt seks fag på 15 uker, som er varigheten av ett semester.

Hver student er ansvarlig for tiden sin, så kursene vil være tilgjengelige når studenten ønsker å registrere dem.

Hvordan foregår verkene og verkstedene?

Samarbeidsverk eksisterer, men innenfor en uavhengig arbeidsfilosofi der du kan utføre aktivitetene dine autonomt, siden studentene ikke alltid er sammenfallende etter planen. Imidlertid øvelser som wikis (samarbeidsbygde nettsteder) og fora, der elevene bidrar til et emne asynkront, det vil si til forskjellige tider.

Hvordan er evalueringsprosessen?

Det er mange evalueringsaktiviteter, inkludert: workshops, eksamener, hjemmepraksis, avtaler med testlaboratorier, lekser, jobber osv. Chat-deltakelse, deltakelse i fora og tilgang til plattformen legger også til studentens karakter.

Den virtuelle læreren vil evaluere de ukentlige verkene og en avsluttende evaluering, sammensatt av et sett av akademiske aktiviteter.

119090_Banner-investigacion-19.jpg

forskning

UNIVIDA-forskning er et av hovedområdene med interesse og utvikling. Ikke bare fordi det er en akademisk enhet, men fordi vi er overbevist om at utvikling av ferdigheter og utforming av en forskningsinnstilling vil gi store ressurser til fremtidige fagpersoner som danner seg med oss.

Vi unnfanger denne aktiviteten fra to linjer:

  • Formativ forskning: som er utviklet innen virtuelle programmer, så vel som gjennom forskningsåbed, der studenter og lærere kan utvikle forskningsevner og evner gjennom ulike utfyllende aktiviteter (workshops, lek, seminarer, etc.).
  • Selve forskningen: implementering av forskjellige forsknings-, utviklings- og innovasjonsprosjekter, fokusert på IKT-formidlet utdanning. Det inkluderer utvikling av programvare og opprettelse av pedagogiske ressurser, samt kontinuerlig refleksjon rundt vårt pedagogiske arbeid.

Programmer gitt i:
  • Spanish (Colombia)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Fundación Universitaria Popayán - Univida

Forretningsadministrasjonsprogrammet som FUP vil tilby i virtuell modus har som hovedmål å trene integrerte og egnede fagpersoner i forretningsadministrasjon med en etisk ... [+]

Tittel: Forretningsadministrator Modalitet: 100% virtuell Varighet: 9 semestre SNIES-kode: 105448 Kvalifisert register: Oppløsning 05951 av 31. mars 2016 - Gyldig i 7 år.

Forretningsadministrasjonsprogrammet som FUP vil tilby i virtuell modus har som hovedmål å trene integrerte og egnede fagpersoner i forretningsadministrasjon med en etisk og sosial forstand, i stand til å generere endringer i henhold til mulighetene og utfordringene i det globale miljøet, med ferdigheter for styring, retning og anvendelse av nye informasjons- og kommunikasjonsteknologier i organisasjonen og gjennom effektiv tildeling av ressurser som gjør at den kan utvikle konkurranseevne og innovasjon.... [-]

Colombia Popayán
Åpen påmelding
Spanish (Colombia)
Heltid studier
Deltid
9 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
Fundación Universitaria Popayán - Univida

I opplæringsprosessen til sjefen for landbruksbedrifter fremmes ved utvikling og styrking av ferdigheter som gjør at han kan komme tilnærminger og gi løsninger på komplek ... [+]

Tittel: Administrator av landbruksbedrifter Modalitet: 100% virtuell Varighet: 9 semestre SNIES-kode: 103089 Kvalifisert register: Oppløsning 1560 av 7. februar 2014 - Gyldig i 7 år

I opplæringsprosessen til sjefen for landbruksbedrifter fremmes ved utvikling og styrking av ferdigheter som gjør at han kan komme tilnærminger og gi løsninger på komplekse problemer, fremme teamarbeid, fleksibilitet, tenking og kritisk holdning, samt utvikling av muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner; der kandidaten vil ha ferdigheter og evner til å:

Administrere produksjonsprosesser, bruk, transformasjon og markedsføring av varer og tjenester generert av landbrukssektorens aktiviteter.Avansert forsknings-, rådgivnings- og konsulentvirksomhet i landbruks- og agroindustrielle selskaper i regionen og landet. Gjør tilnærminger og gi løsninger på komplekse problemer på landbruket, landlig eller sosialt.Administrer prosjekter som fremmer organisering av små produsenter i landsbygda, med mål om å etablere grasrotforeninger, samfunnsvirksomheter og solidaritetsøkonomi.Å utvikle seg innen områder av landbruks-, landlig og sosial ledelse og entreprenørskap.Utføre styring av menneskelig talent i landbruks- og husdyrutnyttelsesenheter.Yrkesprofil... [-]
Colombia Popayán
Åpen påmelding
Spanish (Colombia)
Heltid studier
Deltid
9 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Sosial kommunikasjonsprogrammet i virtuell modus som tilbys av FUP, søker å bidra til utviklingen av regionen og landet ved å trene integrerte fagpersoner, med en høy føl ... [+]

Tittel: Social Communicator Modalitet: 100% virtuell Varighet: 8 semestre SNIES-kode: 106233 Kvalifisert register: Oppløsning 07548 av 12. april 2017 - Gyldig i 7 år

Sosial kommunikasjonsprogrammet i virtuell modus som tilbys av FUP, søker å bidra til utviklingen av regionen og landet ved å trene integrerte fagpersoner, med en høy følelse av etikk og samfunnsansvar, forpliktet til deres tid og territorium, med en solid trening Teoretisk og metodologisk for å bidra fra disiplinen til dialogen mellom forskjellige sosiale aktører og den fredelige og dialogiske løsningen av konflikter, fagpersoner som er i stand til å analysere, tolke og forstå ulike sosiale, politiske og kulturelle prosesser, fungere som en formidler i deltakende prosesser for innovasjon, utvikling og sosial endring, og integreres kreativt i digitale kommunikasjonsmiljøer gjennom generering og styring av innhold.... [-]

Colombia Popayán
Åpen påmelding
Spanish (Colombia)
Heltid studier
Deltid
8 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk