your Digital Marketing Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 2013 har DMAC (Digital Marketing Academy) vært en topp nettbasert læringsinstitusjon som spesialiserer seg på å hjelpe studenter i USA, Canada og globalt, forberede seg på en karriere innen Digital og Social Media Marketing.

Vårt online kurs er laget av digitale og sosiale medier markedsføring eksperter som jobber dag for dag i digitale markedsføring byråer som er mandat til å holde tritt med de nyeste digitale markedsføring beste praksis og industri oppdateringer. Kurset ble opprettet for å gi en praktisk oversikt sammen med detaljert strategi og implementeringsinnsikt. Dette kurset handler ikke om teori, men om virkelighetsapplikasjonen.

din DMAC , satte vi oss for å skape en omfattende online læringserfaring som gjør det mulig for alle som fullfører kurset vårt å jobbe i Digital

Vi forstår imidlertid også at det å ta et detaljert kurs på nettet i ditt eget tempo kan kreve en betydelig grad av disiplin og fokus. Derfor gir vi hver elev med sin egen, personlige suksessleder. Vår suksess Trenere er tilgjengelig for studenten hver virkedag og kommuniserer med studenten når studenten krever det, eller når treneren føler at det er behov for veiledning basert på studentens fremgang og spørreskjema.

Steder

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

New York

Address
New York, New York, USA

San Fransisco

Address
San Fransisco, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss