UNICARIOCA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 27 år i markedet har UNICARIOCA etablert seg som en institusjon som er opptatt av kvaliteten på utdanning, ansettbarhet og tilgjengelighet til høyere utdanning, og tilbyr kvalitets tjenester, med rimelige priser, og oppnådd i de siste evalueringene av utdanningsdepartementet (MEC) for femte år på rad, betraktet som det beste universitetet i Rio de Janeiro.

Det startet som Faculdade Carioca de Informática i 1990, med hovedkontor i Botafogo og bare 70 studenter. I dag er det over 14 tusen studenter, fordelt på fire distrikter i Rio de Janeiro: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro og Jacarepaguá. Fra begynnelsen var fokus på opplæring av etiske og kompetente fagfolk, for et stadig krevende og globalisert arbeidsmarked.

I de siste fire årene har den tredoblet seg, utvidet tilbudet av grunnskolekurs, nå med 17 grunnskolekurs, utvidede forskerutdanninger, gjennomført lavere og høyere kurs. I tillegg reduseres det med 25%, med programmer som faglig forsterkning og individuell læring orientering. I over to tiår har UNICARIOCA forvandlet tusenvis av liv gjennom Utdanning.

Alltid dedikert til excellence i undervisning, garanterer det alle muligheten til å bli med på arbeidsmarkedet med alle nødvendige verktøy for deres konkurranseevne.

differensialer

UNICARIOCA er fokusert på den fremvoksende middelklassen i det siste tiåret, med studenter som drømmer om å bli fremtredende på arbeidsmarkedet. Generelt er de studenter fra familier som tror på potensialet og investeringen i utdanning som en faktor for livsforvandling. Derfor investerer universitetssenteret i å tilby rimelige og kvalitetspedagogiske løsninger, med fokus på studier, ledelse og bruk av ny teknologi. Institusjonen gir studentene muligheten til å bli med på arbeidsmarkedet, og garanterer alle nødvendige verktøy for konkurranseevne. Nylig har kjernekompetanse vært med i læreplanen for fagfolk i alle karrierer, som ledelse, entreprenørskap, kreativitet, etikk og sosio-miljømessig ansvar. UNICARIOCA tilbyr også faglige forsterkningsklasser, som portugisisk, matematikk og fysikk, som også er åpne for samfunnet, og søker å tilby karriereveiledning og student selvfølelse.

Institusjonen, som har 85% av fakultetet bestående av mastere og leger, tilbyr tradisjonelle grunn-, fjern- og teknologiske kurs, samt master- og postkurskurs som gir en utmerket mulighet for forberedelse, gjenvinning og forbedring for de som ønsker inn eller inn på arbeidsmarkedet.

Ifølge den siste generelle indeksen for instituttets kurser (IGC), utgitt av MEC, ble UNICARIOCA regnet som det beste universitetet i Rio de Janeiro kommune. Studien måler studenters prestasjoner i Nasjonale Studentprøveeksamen (Enade), hvor mye kurset legger til kunnskap til student og input-variabler - lærerpersonell, infrastruktur og didaktisk-pedagogisk organisasjon.

Vår misjon

Å trene etiske og kompetente fagfolk på arbeidsmarkedet, tilby tilgjengelige og kvalitetsutdannede tjenester, verdsette de ansattes nytteverdighet og bidra til en bærekraftig utvikling av Carioca-samfunnet og landet.

utsikt

Å være et referansesenter for høyere utdanning, med fokus på studentopplæring, arbeid med kvalifiserte fagfolk, tilstrekkelig infrastruktur og kritiske og aktive pedagogiske modeller, som bidrar til forbedring av utdanning og til en bærekraftig utvikling av Carioca-samfunnet og landet.

verdier

  • etikk
  • Relaterte søk
  • Sosial inkludering
  • Om oss
  • Sosial og miljømessig ansvar
  • Transformativ utdanning
  • Demokratisk og deltakende ledelse

UNICARIOCA og Rio

UNICARIOCA er et universitetssenter i Rio de Janeiro, med enheter / poler fordelt på 4 forskjellige distrikt i kommunen: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro og Jacarepaguá.

På grunnlag av samme dag som årsdagen til Rio de Janeiro - 1. mars har UNICARIOCA ikke bare "carioca" -merket i sitt navn, men også sin "carioca" måte: moderne, dynamisk, innovativt, alltid i evolusjon.

UNICARIOCA pedagogiske, vitenskapelige, kulturelle og sosiale UNICARIOCA er tilpasset utfordringene og kravene til byen Rio de Janeiro og er derfor anerkjent for det aktuelle bidraget i opplæring av etiske og kompetente fagfolk for et stadig krevende arbeidsmarked og globalisert.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Online Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Fjernundervisning: Administrasjon

Nettstudie Campus Deltid 8 semestre March 2019 Brasil Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA Distance Management kurset dekker ulike områder av administrasjon: økonomi, folks ledelse, markedsføring, produksjon, logistikk, prosjekter og sosial og miljømessig ansvar. [+]

Om kurset

UNICARIOCA Distance Management kurset dekker ulike områder av administrasjon: økonomi, folks ledelse, markedsføring, produksjon, logistikk, prosjekter og sosial og miljømessig ansvar. Kurset trener fagfolk som kan planlegge, organisere, styre og kontrollere virksomheten til et selskap, enten det er offentlig eller privat, og tegne strategier og arbeidsmetoder i et bredt spekter av organisasjonsområder.

Aktivitetsområder

Administratoren er profesjonell med et bredt handlingsområde, kan jobbe i industrien, handel eller tjenester i private selskaper, i tillegg til offentlig sektor. Han kan også gi konsulentvirksomhet til selskaper eller delta i undervisning og forskning.... [-]


Fjernundervisning: Markedsføring

Nettstudie Campus Deltid 4 semestre March 2019 Brasil Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist kurset dekker de ulike markedsføringsområdene, inkludert strategiplanlegging, produkt- og tjenesteutvikling, verdiskaping og differensiering, merkevarestyring, markedsføringsfremmende og forskning. [+]

Om kurset

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist kurset dekker de ulike markedsføringsområdene, inkludert strategiplanlegging, produkt- og tjenesteutvikling, verdiskaping og differensiering, merkevarestyring, markedsføringsfremmende og forskning. Kurset gir studenten teoretisk og praktisk kunnskap, og forbereder ham på å håndtere de mest komplekse forretningsscenariene.

Aktivitetsområder

Markedsføringen som er utdannet av UNICARIOCA kan inneholde strategiske posisjoner i offentlige og private selskaper, reklame- og reklamebyråer, media, foreninger, blant annet.

Disse fagpersonene kan jobbe på følgende områder:

MARKETING MIX MANAGEMENTDEFINISJON AV STILLING OG MARKEDSSEGMENTERINGSTRATEGISK PLANNINGCREATION OG MANAGEMENT OF BRANDSFORSKNINGSUTVIKLINGINFORMASJONSSTYRINGUtvikling av nye produkter og tjenesterKUNDEFORHOLD (CRM)FORHOLD MED DEN INTERNE OFFENTLIGE BOLAGET (ENDOMARKETING)VIRKSOMHET AV DIN EGEN VIRKSOMHETlaboratorier... [-]

Fjernundervisning: Pedagogikk

Nettstudie Campus Deltid 8 semestre March 2019 Brasil Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA Distance Learning UNICARIOCA er rettet mot trening av fagfolk til å utføre læringsfunksjonene i Early Childhood Education og i den første serien av grunnskolen. Studenten er også villig til å ta på seg andre roller i arbeidsmarkedet, som leder, koordinator eller rådgiver i utdanningsinstitusjoner eller ikke-skoleorganisasjoner. [+]

Om kurset

UNICARIOCA Distance Learning UNICARIOCA er rettet mot trening av fagfolk til å utføre læringsfunksjonene i Early Childhood Education og i den første serien av grunnskolen. Studenten er også villig til å ta på seg andre roller i arbeidsmarkedet, som leder, koordinator eller rådgiver i utdanningsinstitusjoner eller ikke-skoleorganisasjoner.

Pedagogikk er en profesjonell med et meget bredt aktivitetsområde, å kunne handle i undervisningen i tidlig barndomsutdanning og i grunnskolenes grunnskoleutdanning, i skoleledelse, pedagogisk koordinering eller pedagogisk veiledning. Avhengig av treningens egenskaper kan pedagogen også tilby tjenester til menneskelige ressurser (utvalg, opplæring og utvikling), universiteter, tverrfaglige grupper av frivillige organisasjoner, tekniske pedagogiske konsultasjoner av forlag, TV og radio selskaper, fritid og turisme selskaper, sykehus, produsenter av pedagogisk programvare, leker og mange andre.... [-]


Fjernundervisning: Regnskapsvitenskap

Nettstudie Campus Deltid 8 semestre March 2019 Brasil Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA fjernundervisningskurs i regnskapsfag fokuserer på å øke studenters ansettelsesevne. Vi trener fagpersoner med ledelsesvisjon, som er i stand til å generere rapporter som er relevante for utviklingen av forretningsstrategier, deltar i beslutningsprosesser fra selskapene og evaluerer virksomhetenes ytelse. [+]

Om kurset

UNICARIOCA fjernundervisningskurs i regnskapsfag fokuserer på å øke studenters ansettelsesevne. Vi trener fagpersoner med ledelsesvisjon, som er i stand til å generere rapporter som er relevante for utviklingen av forretningsstrategier, deltar i beslutningsprosesser fra selskapene og evaluerer virksomhetenes ytelse.

Det er stor etterspørsel etter fagfolk i regnskap, spesielt de med kunnskap om de nye regnskapsreglene. Arbeidsmarkedet er omfattende, og regnskapsforskeren kan jobbe i ulike sektorer som revisor, revisor, regnskapsfører, kontrollør, finansanalytiker, konsulent mv.

Noen av aktivitetsområdene for bachelorene i regnskapsvitenskap:

KostnadsregnskapMANAGEMENT ACCOUNTINGSTRATEGISK REGNSKAPOFFENTLIG REGNSKAPKOMMERSIELL REGNSKAPFISKAL REGNSKAPKORPORTERINGGENEREL REGNSKAPlaboratorier... [-]

Graduação a Distância: Gestão de Recursos Humanos

Nettstudie Campus Deltid 4 semestre March 2019 Brasil Rio de Janeiro + 1 fler

O Curso Superior en Distância de Tecnologia e Recursos Humanos da UNICARIOCA visum supre uma carência de formação especializada na area de RH. [+]

Sobre o curso

O Curso Superior en Distância de Tecnologia e Recursos Humanos da UNICARIOCA visum supre uma carência de formação especializada na area de RH. O curso abrange todos os segmentos de recursos humanos, enfatizando del deles: Treinamento e Desenvolvimento, Remuneração e Administração de Pessoal. Én proporcionada til aluno uma solida educação gjør oss forskjellige prosesser, metodologier, instrumenter, tecnicas og estratégias utilizados pelos profissionais do setor.

Áreas de atuação

En graduação tecnológica a distância de Gestos de Recursos Humanos da UNICARIOCA hatt en ulempe for å få en analyse av de menneskelige menneskene som har vært med på å lære seg, og at de er kvalifiserte for at de skal delta, og at de skal være aktive på grunn av at de er deltakere i RH:... [-]


Videoer

Quando seu Futuro se Realiza, Muita Gente Cresce Junto!

Kontakt

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Rio Comprido Av. Paulo de Frontin, 568 - Praca da Bandeira, Rio de Janeiro - RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasil

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Méier R. Venceslau, 192 - Meier, Rio de Janeiro - RJ, 20735-160
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasil

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Bento Ribeiro Rua João Vicente, 1355 Bento Ribeiro, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasil

Adresse, linje 1 Unidade e Polo Jacarepaguá Estrada de Jacarepaguá, 6816 Anil – Jacarepaguá, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasil