Read the Official Description

University of Vitez Har en visjon om fremtiden basert på forutsetningen om at samfunnene i Sørøst-og Øst-Europa er i ferd med endringer, reformer og overgang til de sivil demokratiske samfunn preget av parlamentarisk pluralisme, en lovsstat, en tilstand av Lovgivning og markedsøkonomi med dominans av privat eierskap.

Det er ingen tvil om at den nye dyprotede kunnskapen i den nye tiden er en forutsetning som fremfor alt betyr et skritt fremover fra dagens kulturelle og sosiale omgivelser i Bosnia-Hercegovina mot en ny verdenssyn og en annen tilnærming til Økonomi, rettssystem, helsevesen, informasjonsformidling og kunnskapsoppkjøp.

En helhetlig tilnærming til fenomenet "godt" for hver enkelt person betyr forbedring av individets og familiens helse, demokratisering av kunnskap, fri vilje og ansvar, og sikrer høy kvalitet og integrasjon av et individ med hans / hennes miljø, familie og lokal samfunnet. Inne i disse oppgavene har universitetet som mål å overta ansvaret for å utføre pedagogens rolle.

Effektiviteten og effektiviteten av studiene, attraktiviteten til tverrfaglige læringsprogrammer som samsvarer med de utfordringene som står foran, samt psykologisk og entreprenørmessig motivasjon av studenter gjennom de interaktive pedagogiske teknologiene i organisasjon og undervisning og vitenskapelige prosesser - alt det som er nevnt, bidrar til Høy grad av vellykkede studenter, men på den annen side bevisene den overordnede kvaliteten på kunnskapen og ferdighetene overført til studenter, men også det høyeste nivået av studenters motivasjon.

University of Vitez Er lovlig registrert som en privat høyere utdanningsinstitusjon. Universitetet utfører sine aktiviteter i samsvar med lovene i Bosnia-Hercegovina og lovene i Middel-Bosnien kanton.

Universitetets oppdrag Er å utdanne studenter for å være forberedt og kvalifisert for å håndtere komplekse utfordringer i den moderne næringslivet ved å bruke sin erfaring og følge eksemplene på verdens beste universiteter. Universitetet har også som mål å bidra til samfunnet generelt.

Målet til University of Vitez Er realiseringen av Bologna-prosessen gjennom avanserte og moderne studieprogrammer som sikrer akkreditering av vitnemål i hele Europa. Alt dette er basert på høyt kvalifisert og profesjonelt personell, det vil si lærere og lærerassistenter, ansatt ved Universitetet som har som mål å styrke studentene med tilstrekkelig kunnskap og ferdigheter.

Fakulteter ved University of Vitez er:

  • Bedriftsøkonomisk fakultet (2 kurs)
  • Fakultet for bedriftsinformatikk (2 kurs)
  • Fakultet for lov (1 kurs)
  • Fakultet for helsefag (3 kurs)

Du kan søke om innmelding på et kurs som tilbys på fire fakulteter.

Studieprogrammene er i samsvar med Bologna-prosessen:

  • 3 år: Grunnstudier (første syklus) - 1., 2. og 3. studieår;
  • 4 år: Grunnstudier (første syklus) - kun ved fakultetet;
  • 2 år: Graduate / Masterstudiet (andre syklus) - 4. og 5. studieår;
  • 3 år: Postgraduate / Doctoral Studies (tredje syklus) - 6., 7. og 8. studieår.

Graduate Studies (Master grad) Inkludere ett års forelesninger og ett års arbeid med masteroppgaven og forsvaret. Dersom en kandidat har fullført fireårig studium på fakultetet, er det fjerde studieåret anerkjent som første studieår.

Postgraduate Studies (Doctoral Degree) Inkludere ett år forelesninger og to års arbeid med doktorgradsavhandling og forsvar.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

The University of Vitez

En MBA gir deg muligheten til å få nye ferdigheter for å fremme karrieren din og øke inntjeningspotensial. Studerer på nettet gir deg fleksibilitet til å finne den rette ... [+]

Forvandle din tenkning, din karriere og ditt potensial.

Forandre livet ditt for alltid ... og gjøre alt på nettet!

Monter fleksibel studietid rundt din nåværende karriere og fortsette å “tjene mens du lærer”. En MBA gir deg muligheten til å få nye ferdigheter for å fremme karrieren din og øke inntjeningspotensial. Studerer på nettet gir deg fleksibilitet til å finne den rette balansen mellom MBA studier og din profesjonelle og personlige liv.

CIRCLE er College for International Research, forbruk, fritid og entreprenørskap. Vi samarbeider med 80 universiteter over hele verden. Vi legger til rette akademiske studier og debatt som utforsker og undersøker forbrukeratferd i lokale, regionale, nasjonale og internasjonale sammenhenger.... [-]

Bosnia-Hercegovina Bosnia and Herzegovina Online
October 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Nettstudie
Les mer på norsk

PhD

The University of Vitez

Vår PhD er et program for selvstendig, selvstyrt akademisk forskning, støttet av en personlig veileder. Det gjør et originalt bidrag til kunnskap og må skrives opp i en a ... [+]

Nå toppen av din karriere uten å måtte omorganisere livet ditt!

Når som helst, hvor som helst, ingen grenser, ingen klasserom!

CIRCLE International samarbeider med 80 universiteter over hele verden. Vi legger til rette akademiske studier og debatt som utforsker og undersøker forbrukeratferd i de lokale, regionale, nasjonale og internasjonale sammenhenger.

Vår fjernundervisnings PhD-programmet tilbyr en mer fleksibel måte å studere til en forskning grad - og gjør det mulig å gjennomføre en doktorgrad fra uansett hvor du er basert i verden. Fullføre en doktorgrad med CIRCLE International er en spennende, utfordrende og givende opplevelse, og danner grunnlaget for din fremtidige karriere i akademia eller verden for handel og industri.... [-]

Bosnia-Hercegovina Bosnia and Herzegovina Online
October 2019
Heltid studier
Deltid
3 - 7 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Location address
Školska 23, 72270, Travnik
Bosnia and Herzegovina Online, 72270 BA