Vlerick Business School Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vlerick Business School Online

Bli utfordret til å lykkes

Vlerick Business School tilbyr en eksepsjonell mulighet til å studere online, på Belgias # 1 Business School for Executive Education (Financial Times, 2016). Studer deg på denne trippelakkrediterte forretningsskolen, hvor som helst i verden.

Det som virkelig setter Vlerick fra hverandre er ikke bare det vi gjør, men ånden der vi gjør det. Den Vlerick ånd er definert av åpenhet, vitalitet og en lidenskap for innovasjon og bedriftsutvikling. Det er en ånd som finnes i alle aspekter av vår skole og dets aktiviteter: fra vårt entusiastiske, motiverte personale til våre innovative og pragmatiske læringsmetoder; Fra vårt globale nettverk av studenter, alumner og bedriftspartnere til vårt inspirerende online læringsmiljø. Det er alle disse elementene sammen som har gjort Vlerick Business School den ledende institusjonen det er i dag: et sted hvor mennesker og organisasjoner kommer sammen for å forme fremtiden for global virksomhet.

Med Vlerick vil du bli utfordret til å tenke proaktivt og strategisk om banebrytende styringsspørsmål, og hjelpe deg med å berike og utvide dine ledelsesevner. Ved hjelp av de nyeste interaktive online-læringsteknikkene og pragmatiske læringsmetoder vil du være fullt forlovet med programinnholdet og ha mulighet til å gjøre en god karriere til en eksepsjonell karriere.

Immersiv og interaktiv

Vi bestreber oss på å gjøre alle deler av den elektroniske læringsopplevelsen interaktive for å få studiene til liv. Vi tror at interaktivitet er nøkkelen til bedre forståelse og tilbakekalling.

Vår online opplevelse tilbyr deg:

 • Immersiv video læring
 • Forlovelse med professorer og høyttalere
 • Peer-to-peer-nettverksmuligheter
 • Intuitivt online grensesnitt
 • Praktiske forretningsscenarioøvelser

Vlerick i verden

 • Sterk track record i online læring
 • Allianser med over 40 internasjonale handelsskoler
 • Etablert partnerskap med 250 selskaper og multinasjonale selskaper
 • Nettverk på 17 000 alumni i over 100 land
 • Rangerte blant de beste i Europa
 • Mer enn 50 fakultet med 12 forskjellige nasjonaliteter
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Online MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Online MBA

Nettstudie Deltid 26 måneder April 2019 Belgia Belgium Online

Revitalisere karrieren din, lære nye teknikker for å drive organisasjonsendring og utforske din entreprenørside. Studer en online MBA på en av Europas ledende triple-akkrediterte handelshøyskoler fra hvor som helst i verden. [+]

Bli utfordret for å lykkes

Revitalisere karrieren din, lære nye teknikker for å drive organisasjonsendring og utforske din entreprenørside. Studer en online MBA på en av Europas ledende triple-akkrediterte handelshøyskoler fra hvor som helst i verden.

Studier fra hvor som helst i verden, vil du bli utfordret til å tenke strategisk om moderne ledelsesproblemer. Du vil utvikle de nødvendige ferdigheter og tillit til å bli en mer smidig og effektiv leder i dagens raskt skiftende forretningsmiljø.

Du vil lære av erfarne, lidenskapelige fakultet fra en trippelakkreditert forretningsskole, som er sterkt fokusert på å gi en dynamisk og tilfredsstillende læringserfaring som vil hjelpe deg med å skape en god karriere i en eksepsjonell karriere.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Belgium Online, BE
Sosiale medier