Les den offisielle beskrivelsen

Vlerick Business School Online

Bli utfordret for å lykkes

Vlerick Business School tilbyr en eksepsjonell mulighet til å studere online, på Belgias # 1 Business School for Executive Education (Financial Times, 2016). Studer på denne trippelakkrediterte forretningsskolen, hvor som helst i verden.

Det som virkelig setter Vlerick fra hverandre er ikke bare det vi gjør, men ånden der vi gjør det. Vlerick-ånden er definert av åpenhet, vitalitet og lidenskap for innovasjon og virksomhet. Det er en ånd som finnes i alle aspekter av vår skole og dets aktiviteter: fra vårt entusiastiske, motiverte personale til våre innovative og pragmatiske læringsmetoder; fra vårt globale nettverk av studenter, alumner og bedriftspartnere til vårt inspirerende online læringsmiljø. Det er alle disse elementene som har gjort Vlerick Business School til den ledende institusjonen i dag: et sted hvor mennesker og organisasjoner kommer sammen for å forme fremtiden for global virksomhet.

Med Vlerick vil du bli utfordret til å tenke proaktivt og strategisk om banebrytende styringsspørsmål, og hjelpe deg med å berike og utvide dine ledelsesevner. Ved hjelp av de nyeste interaktive online-læringsteknikkene og pragmatiske læringsmetoder vil du være fullt forlovet med programinnholdet og ha mulighet til å gjøre en god karriere til en eksepsjonell karriere.

Immersiv og interaktiv

Vi bestreber oss på å gjøre alle deler av den interaktive nettbaserte læringsopplevelsen til livsdyktig. Vi tror at interaktivitet er nøkkelen til bedre forståelse og tilbakekalling.

Vår online opplevelse tilbyr deg:

 • Immersiv video læring
 • Forlovelse med professorer og høyttalere
 • Peer-to-peer-nettverksmuligheter
 • Intuitivt online grensesnitt
 • Praktiske forretningscenario øvelser

Vlerick i verden

 • Sterk spor av online læring
 • Allianser med over 40 internasjonale handelsskoler
 • Etablert partnerskap med 250 selskaper og multinasjonale selskaper
 • Nettverk av 23 000 alumni i over 100 land
 • Rangerte blant de beste i Europa
 • Mer enn 50 fakulteter med 12 forskjellige nasjonaliteter
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Vlerick Business School Online

Revitalisere karrieren din, lære nye teknikker for å drive organisasjonsendring og utforske din entreprenørside. Studer en online MBA på en av Europas ledende triple-akkr ... [+]

Bli utfordret for å lykkes

Revitalisere karrieren din, lære nye teknikker for å drive organisasjonsendring og utforske din entreprenørside. Studer en online MBA på en av Europas ledende triple-akkrediterte handelshøyskoler fra hvor som helst i verden.

Studier fra hvor som helst i verden, vil du bli utfordret til å tenke strategisk om moderne ledelsesproblemer. Du vil utvikle de nødvendige ferdigheter og tillit til å bli en mer smidig og effektiv leder i dagens raskt skiftende forretningsmiljø.

Du vil lære av erfarne, lidenskapelige fakultet fra en trippelakkreditert forretningsskole, som er sterkt fokusert på å gi en dynamisk og tilfredsstillende læringserfaring som vil hjelpe deg med å skape en god karriere i en eksepsjonell karriere.... [-]

Belgia Belgium Online
September 2020
Engelsk
Deltid
12 - 26 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Location address
Belgium Online, BE
Social Media