Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institutt for europeiske studier er en selvstendig avdeling ved Vrije Universiteit Brussel. Det ble opprettet i 2001 gjennom et initiativ tatt av den flamske regjeringen. Som en Jean Monnet Center of Excellence, IES lærer avanserte masterprogrammer, og fokuserer på tverrfaglig forskning i europeiske studier, mer spesifikt på hvilken rolle EU i en internasjonal setting. Innenfor denne rammen, gir IES faglige tjenester til forskere, beslutningstakere og allmennheten.

Instituttets sentrale beliggenhet i Brussel, hovedstaden i Europa, gjør det til en ideell arbeidsplass for både studenter og etablerte forskere som ønsker å drive forskning i et internasjonalt og tverrfaglig setting. IES gir også et ideelt forum for konferanser og workshops om europeiske spørsmål.

Oppdraget av IES er tredelt:

  1. Gir avanserte utdanning: gjennom sin LL.M i International og European Law, MA i europeisk integrasjon og utvikling ("Euromaster"), sin årlige sommerskole på den europeiske beslutningsprosessen og dens 3 E-læringsmoduler på European Law, Institusjoner og informasjonskilder.
  2. Drive vitenskapelig forskning: forskningen er koordinert av IES Academic Director og dirigert av PhD-forskere samt postdoktorSeniorForskerne som leder forskningsklynger.
  3. Gi vitenskapelig tjenester innen europeiske studier: organisere årlige konferanser, regelmessige workshops og gjentatt forelesningsrekker, og ved å drive oppdragsforskning.

Instituttet samarbeider nært med en rekke universiteter og forskningsinstitusjoner i Belgia, Europa og internasjonalt. Disse partnerskap og kontinuerlig utveksling av nye ideer med praktikere og forskere gjør at IES å styrke sin forskning mål og produsere et høyt nivå blanding av konseptuell og praktisk kompetanse con alle de store EU-politikk.

Strategi

Forskning ved IES fokuserer på EU i en internasjonal sammenheng. Den utforsker EU-institusjoner, politikk og lovgivning innenfor rammen av globalisering og internasjonal rett og politikk. Forskningsprosjekter analysere rolle EU som en global aktør og samspillet mellom den indre og ytre dimensjoner av EUs politikk. De tar også det innbyrdes forholdet mellom EU og internasjonale organisasjoner. For dette formål, Institutt fremmer en tverrfaglig tilnærming som kombinerer juridiske, økonomiske, sosiale og politiske kompetanse. Det fokuserer på fremtidsrettet forskning som produserer policy-relevante resultater av interesse for politiske beslutningstakere og det akademiske miljøet.

Store forskningstemaer

Mens IES forskning i hovedsak omfatter et vidt spekter av europeiske studier fokuserer instituttet sine ressurser på en utvikling sett med forskning klynge:

  • Miljø og bærekraftig utvikling
  • Migrasjon, mangfold og rettferdighet
  • Internasjonal sikkerhet
  • European Economic Governance

Disse klyngene er ivare ved hjelp av å lansere egne forskningsprosjekter (hovedsakelig på PhD-nivå) samt skaffe midler fra eksterne sponsorer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Summer courses » Se MSc » Se Law LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Postgraduate Certificate in EU Policy Making

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder July 2019 Belgia Brussels + 1 fler

Nyt fleksibiliteten til nettbasert læring for å utvide din kunnskap om de europeiske institusjonene, europeisk lov og det europeiske beslutningsprosessen generelt! Denne Postgraduate Certificate er perfekt for heltidsansatte eller studenter med en dagtid planlegging. [+]

1- eller 2-årig program: 5 online EU-moduler

Programmet i et nøtteskall:

5 back-to-back online EU-moduler (begynner september), fulgte (eller på forhånd) ved en 2-ukers sommerskole i Brussel og Wien (juli)

Du velger startdato (juli eller september) samt timing alternativet (heltid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt for heltidsansatte eller studenter med dagtidOrganisert av Jean Monnet Center of Excellence på dørstokken til EUs hovedinstitusjoner Den har en dedikert nettside:

Mer detaljert beskrivelse:

Fra 2014 og fremover tilbyr IES et sertifikat i europeisk politikk , utviklet og designet av eksperter fra EU og e-læring. Dette sertifikatet tilsvarer 25 studiepoeng og kombinerer både IES Summer School og EU-modulene, og omfatter dermed Blended Learning-tilnærmingen. Denne pakken innebærer to uker ansikt til ansikt intensiv undervisning sammen med fleksibiliteten til elektroniske moduler.... [-]


Kontakt

Institute for European Studies

Adresse, linje 1 Pleinlaan 5, 1st floor
B-1050 Brussels, Belgia
HJemmeside http://www.ies.be/
Telefon +32 2 614 80 01