Read the Official Description

Southern Cross University er et levende, moderne australsk universitet med vakre campuser på Gold Coast, Lismore og Coffs Harbour, og avdelingsstudiesteder i Sydney og Melbourne.

Universitetet driver også The Hotel School Sydney og The Hotel School Melbourne i samarbeid med Mulpha Australia.

Vi tar imot studenter fra mer enn 60 land over hele verden og tilbyr fagvis kurs i en inspirerende og støttende læringsmiljø. Universitetet har en sterk student fokus og tar stolthet i kvaliteten på sine forelesere, mange av dem er anerkjent som ledende innen sitt felt.

Våre grader tilbys over et bredt spekter av disipliner, og er utformet i samråd med industrien. Mange involvere utplasseringer og praksisplasser og andre former for hands-on å lære å produsere arbeidsklare kandidater. Forskning er foretatt i områder som er regionalt relevant og globalt betydelig, i disipliner så forskjellige som geofag, plantegenetikk, cetacean forskning, helse og velvære og turisme.

Governance

Universitetet styres av et råd som sin administrerende direktør, visekansler, rapporter. Rådet er ansvarlig for forvaltningen av universitetets anliggender. Den store faglige organ som gir råd til Rådet om faglige spørsmål er den Academic styret.

Rådet ledes av kansler. Rådet har 17 medlemmer, inkludert visekansler, styreleder i Academic Board, seks medlemmer oppnevnt av statsråden, fire medlemmer oppnevnt av kommunestyret, tre folkevalgte ansatte og en tillitsvalgt student medlem.

SCU Historie

Vår historie

1994 - 2014 var en spennende tid for Southern Cross University som det utviklet seg fra det som var en Teachers College, i 1970, til en fullverdig universitet med sin egen identitet i 1994.

Som en del av våre 20 års feiringer, har vi utviklet en rekke historier, historisk informasjon og personlige erindringer. Disse inkluderer en kondensert Brief History of SCU fra Teachers College University. Vi har også inkludert noen utvidede beskrivelser av forskjellige femårsperioder som beskriver universitetets historie over to tiår: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 og 2009-2013.

Vi har hentet historier fra akademikere, ansatte og lokale organisasjoner, og det er en liste over Chancellors og vice Chancellors som har tjenestegjort universitetet og vært medvirkende til å forme retning av universitetet. Inkludert er også en historie med forskning på SCU og en historie av internasjonale studenter på SCU.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Southern Cross University (Online)

Med en Southern Cross University Online MBA, vil du utvikle både virksomheten kunnskap og praktiske ferdigheter for å fremme karrieren din eller bygge din egen virksomhet ... [+]

Bli en leder i næringslivet

Med en Southern Cross University Online MBA, Vil du utvikle både virksomheten kunnskap og praktiske ferdigheter for å fremme karrieren din eller bygge din egen virksomhet. Du vil undersøke moderne ledelse og utvikle løsninger på komplekse kommersielle situasjoner - alt gjennom prismet av fartsfylt, stadig utvikling globale digitale økonomien. Våre MBA er rangert med 4 stjerner av den Graduate Management Association of Australia. Vi oppdaterer pensum kontinuerlig for å utstyre deg med de nyeste konseptene, og sikre at alt er knyttet tilbake til utvikling trender. Samtidig er dette et praktisk kurs - du kan velge mellom sju spesialiseringer å ytterligere forbedre dine industrien ferdigheter. Hvis øyet er på arbeidsmarkedet, den 2014 corporate rekrutterere Survey fant at 83% av organisasjonene i undersøkelsen i Asia-Pacific har tenkt å leie MBAs i år - et tall som er blitt jevnt økende siden 2009.... [-]

Australia Australia Online
Åpen påmelding
Deltid
14 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Southern Cross University (Online)
Address
5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australia
Nettsted
Telefon
+61 1300 589 882