La Trobe –Didasko

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Online kvalifikasjoner designet med deg i tankene

La Trobe University og Didasko har samarbeidet med å få deg online kvalifikasjoner som er høyt verdsatt av arbeidsgivere og internasjonalt anerkjent. La Trobe er en av Australias mest respekterte universiteter med mer enn 36 000 studenter og en historie fra 1967. Didasko har samarbeidet med La Trobe for å levere online kvalifikasjoner med noen av de mest engasjerende læringsmidlene som er tilgjengelige. Didasko er eksperter i nettbasert utdanning og spesialiserer seg på de som ønsker å endre eller forbedre sine karrierer.

Hjelp når du trenger det mest

Vi forstår at online studie kan være litt skremmende, spesielt hvis det har vært litt tid siden du sist var i formell utdanning. På Didasko har vi forpliktet akademiske og støtteteam til rådighet, og som er ivrige etter å løse eventuelle studentforespørsler. Vårt mål er å svare på alle studentforespørsler innen 10 minutter (under normale driftstimer), og løse innen 24 timer.

Driftstimer

  • Mandag - Torsdag 7:30 - 10:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fordelene med å studere hos oss

  • 100% online kurs som skal studeres i ditt eget hjem eller kontor
  • Betal når du går. Emne etter emne.
  • Kvalifikasjoner fra en av Australias mest respekterte universiteter
  • Ingen venting - registrer deg i dag med månedlige startdatoer
  • Deltids- og fulltids fleksible studiemuligheter
  • Spar over $ 40 000 AUS per år ved å studere online i ditt eget land. (Ingen bokomkostninger. Ingen reise kostnader. Ingen leveomkostninger. Ingen campus kostnader)
En ny måte å lære på
Selv om du kanskje ikke har hørt om Didasko, har vi vært i forkant av utdanning i en eller annen form i nesten 20 år! I dag bruker tusenvis av studenter globalt våre ressurser til å forbedre seg selv. Vi har utviklet noen av de mest engasjerende multimedia-læringsinnhold som faktisk gjør læring gøy!

Hva er Didasko forskjellen?

Vi er lidenskapelige om å gjøre en forskjell i livet ditt. I hvert trinn på reisen vil Didasko jobbe med deg for å sikre at du oppnår karriere målene dine.
Vårt fokus er på karrierevekslere og de som ønsker å fremme karrieren din i ditt nåværende felt. For å hjelpe deg har vi designet et studieprogram om dine unike forhold. Vår 100% online løsning gjør at du kan fortsette å tjene mens du planlegger de neste trinnene i karrieren din.

Full eller deltid studium alternativer

Du kan studere full eller deltid uten å delta på campus i det hele tatt. Studerende på en heltidsplan (ca. 30 timer per uke) vil fullføre hvert år av kvalifikasjonen i den konvensjonelle årlige tidsrammen (tre år for bachelorgrad). For noen er dette litt for mye med heltid ansettelse. Dette kan føre til at studiene lider.
Vi har et deltidsperspektiv som gjør at du kan halve den ukentlige studieforpliktelsen. Ja, kurset ditt vil ta lengre tid, men din vilje og ønske om å fullføre kurset er alltid sett gunstig av arbeidsgivere uansett hvilket valg du velger. Du kan endre studiemodus dersom dine forpliktelser endres i løpet av kurset.

Velg når du studerer

Vi vil samarbeide med deg for å fullføre studietiden hver uke med din egen personlige studieplan. Vi vil hjelpe deg med å ære din plan og slå dine studiemål. Igjen, hvis forholdene dine endres, så kan studien din planlegge!

Tre kvalifikasjoner i en grad

La Trobe University Online Graduate gir deg den unike muligheten til å oppnå opptil tre kvalifikasjoner i løpet av studiene. Med forbehold om å fullføre hver del av kurset på en tilfredsstillende måte, vil du bli tildelt et søknadsbevis (sluttår 1), en anvendt tilknyttet grad (sluttår 2), og en anvendt bachelorgrad når du fullfører alle tre år. Din potensielle inntektskapasitet øker etter hvert som du går videre gjennom kurset ditt.

Steder

Melbourne

Address
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss