Les den offisielle beskrivelsen

Online kvalifikasjoner designet med deg i tankene

La Trobe University og Didasko har samarbeidet med å få deg online kvalifikasjoner som er høyt verdsatt av arbeidsgivere og internasjonalt anerkjent. La Trobe er en av Australias mest respekterte universiteter med mer enn 36 000 studenter og en historie fra 1967. Didasko har samarbeidet med La Trobe for å levere online kvalifikasjoner med noen av de mest engasjerende læringsmidlene som er tilgjengelige. Didasko er eksperter i nettbasert utdanning og spesialiserer seg på de som ønsker å endre eller forbedre sine karrierer.

Hjelp når du trenger det mest

Vi forstår at online studie kan være litt skremmende, spesielt hvis det har vært litt tid siden du sist var i formell utdanning. På Didasko har vi forpliktet akademiske og støtteteam til rådighet, og som er ivrige etter å løse eventuelle studentforespørsler. Vårt mål er å svare på alle studentforespørsler innen 10 minutter (under normale driftstimer), og løse innen 24 timer.

Driftstimer

  • Mandag - Torsdag 7:30 - 10:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fordelene med å studere hos oss

  • 100% online kurs som skal studeres i ditt eget hjem eller kontor
  • Betal når du går. Emne etter emne.
  • Kvalifikasjoner fra en av Australias mest respekterte universiteter
  • Ingen venting - registrer deg i dag med månedlige startdatoer
  • Deltids- og fulltids fleksible studiemuligheter
  • Spar over $ 40 000 AUS per år ved å studere online i ditt eget land. (Ingen bokomkostninger. Ingen reise kostnader. Ingen leveomkostninger. Ingen campus kostnader)
En ny måte å lære på
Selv om du kanskje ikke har hørt om Didasko, har vi vært i forkant av utdanning i en eller annen form i nesten 20 år! I dag bruker tusenvis av studenter globalt våre ressurser til å forbedre seg selv. Vi har utviklet noen av de mest engasjerende multimedia-læringsinnhold som faktisk gjør læring gøy!

Hva er Didasko forskjellen?

Vi er lidenskapelige om å gjøre en forskjell i livet ditt. I hvert trinn på reisen vil Didasko jobbe med deg for å sikre at du oppnår karriere målene dine.
Vårt fokus er på karrierevekslere og de som ønsker å fremme karrieren din i ditt nåværende felt. For å hjelpe deg har vi designet et studieprogram om dine unike forhold. Vår 100% online løsning gjør at du kan fortsette å tjene mens du planlegger de neste trinnene i karrieren din.

Full eller deltid studium alternativer

Du kan studere full eller deltid uten å delta på campus i det hele tatt. Studerende på en heltidsplan (ca. 30 timer per uke) vil fullføre hvert år av kvalifikasjonen i den konvensjonelle årlige tidsrammen (tre år for bachelorgrad). For noen er dette litt for mye med heltid ansettelse. Dette kan føre til at studiene lider.
Vi har et deltidsperspektiv som gjør at du kan halve den ukentlige studieforpliktelsen. Ja, kurset ditt vil ta lengre tid, men din vilje og ønske om å fullføre kurset er alltid sett gunstig av arbeidsgivere uansett hvilket valg du velger. Du kan endre studiemodus dersom dine forpliktelser endres i løpet av kurset.

Velg når du studerer

Vi vil samarbeide med deg for å fullføre studietiden hver uke med din egen personlige studieplan. Vi vil hjelpe deg med å ære din plan og slå dine studiemål. Igjen, hvis forholdene dine endres, så kan studien din planlegge!

Tre kvalifikasjoner i en grad

La Trobe University Online Graduate gir deg den unike muligheten til å oppnå opptil tre kvalifikasjoner i løpet av studiene. Med forbehold om å fullføre hver del av kurset på en tilfredsstillende måte, vil du bli tildelt et søknadsbevis (sluttår 1), en anvendt tilknyttet grad (sluttår 2), og en anvendt bachelorgrad når du fullfører alle tre år. Din potensielle inntektskapasitet øker etter hvert som du går videre gjennom kurset ditt.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

La Trobe –Didasko

La Trobe University Bachelor of Applied Business vil gi deg et bredt fundament av ferdigheter som kreves for en rekke roller i næringslivet. ... [+]

Kursbeskrivelse

La Trobe University Bachelor of Applied Business vil gi deg et bredt fundament av ferdigheter som kreves for en rekke roller i næringslivet.

De som ønsker å bytte karriere, gå inn i en ny rolle eller starte egen bedrift, finner innholdet i dette kurset uvurderlig. Å studere en anvendt bedriftskvalifikasjon vil introdusere deg til organisasjoners arbeid og struktur, øke din kommersielle bevissthet og la deg bygge opp praktisk kunnskap som vil være avgjørende for dine fremtidige karrieremål.

Tre kvalifikasjoner i en grad

La Trobe University Online Graduate gir deg den unike muligheten til å oppnå opptil tre kvalifikasjoner i løpet av studiene. Med forbehold om å fullføre hver del av kurset på en tilfredsstillende måte, vil du bli tildelt et søknadsbevis (sluttår 1), en anvendt tilknyttet grad (sluttår 2), og en anvendt bachelorgrad når du fullfører alle tre år. Din potensielle inntektskapasitet øker etter hvert som du går videre gjennom kurset ditt.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Management Major) vil gi deg et bredt grunnlag av forretningsferdigheter som kreves for en rekke lederroller i bransje ... [+]

Kursbeskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Management Major) vil gi deg et bredt grunnlag av forretningsferdigheter som kreves for en rekke lederroller i bransjen.

De som ønsker å bytte karriere, flytte inn i en ny lederrolle eller starte egen bedrift, finner innholdet i dette kurset uvurderlig. Ledelsen stor fokuserer på å skape et vellykket lag innen enhver organisasjon. Å forstå organisatorisk innovasjon og utvikling, samt vellykket håndtering av mellommenneskelige utfordringer, er bare noen av de ferdighetene som vellykkede ledere må vite.

Ved å studere en anvendt virksomhetskvalifikasjon kan du ta teorien om et emne og bruke det til virkelige situasjoner. Dette vil øke din kommersielle bevissthet og gi deg mulighet til å bygge praktisk kunnskap som vil være avgjørende for dine fremtidige karrieremål.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
La Trobe –Didasko

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Markedsføring Major) vil gi deg et grunnlag for business og viktige markedsføring ferdigheter. Kompetansen og kunnskapen ... [+]

Kursbeskrivelse

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Markedsføring Major) vil gi deg et grunnlag for business og viktige markedsføring ferdigheter. Kompetansen og kunnskapen som er tilgjengelig i denne kvalifikasjonen er svært ønskelig i et bredt spekter av roller i næringslivet.

De som ønsker å forandre karriere, flytte seg inn i en ny markedsføring / salgsrelatert rolle eller starte egen bedrift, finner innholdet i dette kurset uvurderlig. Markedsføringsmappen er utviklet for roller som krever god faglig kunnskap om forskningsferdigheter, markeds- og forbrukeranalyse, medieplanlegging og markedsføringsstrategier. Dette er også uvurderlig når du arbeider med eksterne medier og markedsføringsorganisasjoner.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Cloud Technology har blitt spesialbygd for cloud computing-sektoren i et unikt samarbeid med global gigantisk Amazon. Sky-sektor ... [+]

Kursbeskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Cloud Technology har blitt spesialbygd for cloud computing-sektoren, som for tiden nyter rask vekst, og inkorporerer 6 høyt ansett industrisertifiseringer (4 av dem er Amazon Web Services-spesifikke) innen graden kvalifikasjon.

Emnet inneholder kunnskaper og ferdigheter på tvers av informasjonssystemer, web- og programvareutvikling, maskinlæring, databaser og store data, enterprise cloud migrasjon, cloud enterprise applikasjonsutvikling og datanettverk. Emnet brukes i fokus og forbereder studentene for nøkkelleverandørsertifiseringer som er relevante for IT-bransjens sysselsetting.

Verdens første samarbeid

Denne kvalifikasjonen er utviklet i samarbeid med Amazon Web Services (AWS). Den 100% online leveringsmetoden av Didasko gjør det mulig for nye sektordeltakere, karrierevekslere og eksisterende IT-arbeidere å påtage seg læring på en fornuftig og praktisk måte. Det gir deg mulighet til å kombinere nettstudier med tidlig inntreden i arbeidsstyrken og / eller karriereforbedring, mens du fortsetter online studie.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
La Trobe –Didasko

Bachelor of Applied Cybersecurity ... [+]

Kursbeskrivelse

LEGG TEKST HER

Tre kvalifikasjoner i en grad

LEGG TEKST HER

År 1

LEGG TEKST HER

Avslutt med

LEGG TEKST HER

Forventet inntekt

LEGG TEKST HER

År 2

LEGG TEKST HER

Avslutt med

LEGG TEKST HER

Forventet inntekt

LEGG TEKST HER

År 3

LEGG TEKST HER

Avslutt med

LEGG TEKST HER

Forventet inntekt

LEGG TEKST HER

Kursutbytte

LEGG TEKST HER

Karrieremuligheter

LEGG TEKST HER

Kurskostnader

Studiegebyrene dine er 20 000 dollar per år.

[-]
Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology gir en utmerket, generalistisk utdanning innen informasjonsteknologi (IT), og muligheten til å utforske f ... [+]

Kursbeskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology gir en utmerket, generalistisk utdanning innen informasjonsteknologi (IT), og muligheten til å utforske fokusområder i informasjonssystemer, programvareutvikling, datanettverk og webutvikling.

Læringsstrukturen gjør at du kan fullføre kurset som en heltidsstudent på nettet, eller kombinere online deltidsstudier med arbeidsforpliktelser.

Dette kurset har et anvendt fokus og inkluderer IT-bransjeleverandørsertifiseringer som er relevante og ønskelige for potensielle arbeidsgivere. Nyutdannede med anvendt kvalifikasjoner har ikke bare kunnskaper og kunnskaper fra en universitetsopplæring, men den praktiske tenkningen til å søke dem i bransjen.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan