Australian Online Music Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

59930_recording-knapper-720.jpg

Velkommen til Australian Online Music Institute (AOMI), din portal til online musikk kvalifikasjoner, utdanning og læring. Vi er et team av engasjerte profesjonelle fagfolk som deler en lidenskap for å levere musikkbaserte kvalifikasjoner Australia bredt. Det spiller ingen rolle hvor du bor, eller hva timeplanen din ser ut, hvis du har en lidenskap for musikk og har lyst til å bli kvalifisert og å vokse din kunnskapsbase, kan AOMI samarbeide med deg for å realisere dine mål.

VISION AND VALUES STATEMENT

Kjerneverdiene til AOMI er det som informerer vår nåværende praksis sammen med å drive fremdriften vår i fremtiden. Disse kjerneverdiene består av tre viktige filosofiske elementer: "Ta utdanning til folket", "Innovate and Create" og "Be Excellent."
Vi tror at når AOMI vokser og utvider, vil våre sentrale filosofier holde oss sentrert, slik at vi opptrer med både integritet og fortreffelighet.

  • Ta utdanning til folket

AOMIs kjernefilosofi er at musikkutdanning er noe ALLE personer bør ha tilgang til, uansett geografisk plassering, arbeidsplan eller på annen måte. Vår innovative kursstruktur og læringsmiljø er født av denne filosofien, og vil fortsette å informere vår praksis og metodikk i fremtiden.

  • Innovere og Opprett

Å tenke utenfor boksen er det som har født AOMI. For å holde seg i forkant og forkant av musikkutdanning, vil vi strebe etter å omfavne nye modeller og nye teknologier, og skape innovative veier, og alltid holde vår "Ta utdanning til folket" filosofien i forkant av vår kollektive bevissthet.

  • Vær utmerket

Å levere excellence til våre studenter er den tredje kjernen i AOMI. Denne filosofien gjelder ikke bare for kursets innhold, men også på hvordan våre ansatte og studenter samhandler med hverandre, måten vi presenterer oss på, og mye, mye mer. "Utmerket" er grunnlaget for AOMI og informerer våre verdier, vår etikk og vår praksis.

e-læreteknologi

  • AOMI sysselsetter en rekke e-læringsteknologier for å kunne levere kursinnholdet på en engasjerende og fleksibel måte, tiltalende for et bredt spekter av elevstuderende typer. Disse teknologiene inkluderer følgende: LMS (læringssystem) lyd, video, blogger / chatter / fora, webkamera instruksjoner, skjermstøping og mer. Vi mener at kurset vårt bør være engasjerende, spennende, underholdende og selvfølgelig pedagogisk!
  • Vi arbeider hele tiden for å forbedre våre metoder og ressurser. På slutten av dagen tror vi at musikkopplæring bør være noe som alle har tilgang til, uansett geografisk plassering eller arbeidsplan.

"Vi må bringe læring til folk i stedet for folk å lære." Elliot Masie, Masie Center

KVALIFISERT OG INDUSTRI ANERKENDT PERSONALE

Våre medarbeidere har bevist næringslivserfaring, anerkjente forskerutdanningskompetanse og real-world musikkindustri vet hvordan. Fra plateselskapsledelse, liveopptredener (både nasjonalt og internasjonalt) til studio og liveopptak, kan du være trygg på at du får det beste når du studerer med AOMI.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplom av musikkbransjen

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Brisbane + 1 fler

Diplom of Music Industry levert av AOMI er skreddersydd mot samtidskomposisjon og produksjon med vekt på å jobbe innenfor et DAW-miljø (digital lyd arbeidsstasjon). [+]

Diplom of Music Industry levert av AOMI er skreddersydd mot samtidskomposisjon og produksjon med vekt på å jobbe innenfor et DAW-miljø (digital lyd arbeidsstasjon). Studentene dekker musikk kunst og håndverk av samtidskomposisjon og produksjon, miksing, signalflyt, lyd og MIDI redigering, digitale lydfunn, syntese og prøvetaking, og mye mer. Studentene er også utsatt for grunnleggende krav til lov og arbeidsplass, inkludert opphavsrett, publisering, lovgivning, kontrakter og fakturering. Klargjøring og markedsføring av markedsføringsmateriell som EPK (elektronisk pressesett) og pressemeldinger blir også undervist og utforsket som en del av kurset.

Opptakskrav

For å søke om opptak i Diplom of Music Industry kurs på AOMI, gjennomføres en video audition sammen med et telefon / Internett intervju. Dette er gjort for å vurdere dagens musikalske ferdigheter og evne til å studere i et online miljø for alle søkere.... [-]