De beste Universiteter og Høyskoler i

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i . Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i . Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Østerrike

Ferdinand Porsche Fern FH

Masters Bachelor Østerrike Vienna Wiener Neustadt Austria Online October 2018 + 1 fler

Universitetsstudier på FernFH: moderne, deltid og fleksibel En studie ved Ferdinand Porsche fjern college gir deg de beste mulighetene for videre karriere. Deltid, vil du utvikle bachelor- eller mastergrad i informatikk eller økonomi Business & Economics psykologi. "Blended Learning": Effektiv læring online og offline Du vil fullføre studiene i stor grad på "virtuelle campus" hjemmefra. Dette betyr stor fleksibilitet for deg. I tillegg til individuell nettbasert læri… [+] ng besøk blokkert kurs i en av de mest moderne universiteter i Østerrike i Wiener Neustadt. Høy kvalitet på utdanning, faglig og praktisk En studie ved Ferdinand Porsche fjern college oppfyller de høyeste innhold og undervisning kvalitetsstandarder. Du vil motta en praktisk og fremtidsrettet høyere utdanning. Alle lærere har gode ferdigheter i sine respektive fokusområder. Studerer med inntekt Til tross for studier fortsette som vanlig for yrket ditt. Vil bli studert i ro og mak. Hjelpe deg å oppnå din høyskole grad med full lønn. Per semester skolepenger du betaler € 363,36 (ekskl. Student union gebyr € 18,70) - Stand: SS 2015th Studere og familieliv En studie ved FernFH er å optimalt ordne med ditt familieliv. Takket være høy fleksibilitet av fjernundervisning på Internett kan du stort sett deretter fullføre kursene, hvis du har tid. [-]