Keystone logo
Stipend

Stipend

Stipend er økonomiske priser som tilbys av universiteter eller andre utdanningsorganisasjoner for å støtte studenter økonomisk i studiene. Stipend tildeles på økonomisk behov, akademisk evne, allmennheten, atletisk eller kunstnerisk evne, eller en kombinasjon av det ovennevnte.

 • College stipend i USA

  College stipend i USA

  College Scholarships USA (CSUSA) gir talentfulle studenter som driver med idrett muligheten til å studere ved et amerikansk universitet og konkurrere i høyskoleidrett mens de får et stipend. Siden 2007 har CSUSA-ansatte hjulpet 2300+ student-idrettsutøvere, i en rekke idretter fra hele verden, med å forfølge deres ambisjon om å konkurrere i idrett i kombinasjon med høyere utdanning. Fyll ut det korte gratis vurderingsskjemaet på nettsiden deres for å finne ut sjansene dine for et stipend.

  Søk her
 • Keystone-stipend for nyutdannede

  Keystone-stipend for nyutdannede

  Keystone Academic Solutions tilbyr postgraduate stipend til studenter over hele verden. Disse stipendene tilbys studenter som har en god akademisk bakgrunn og viser en sterk motivasjon til å transformere verden gjennom utdanningen sin. Registrer deg her for å motta oppdateringer når neste parti med stipend annonseres!

  Søk her
 • Har du noen gang trodd at det er mulig å ha full kontroll over studentlivet?

  Har du noen gang trodd at det er mulig å ha full kontroll over studentlivet?

  Nå kan du – med IUs online læringsmodell – bestemme når og hvordan du lærer!

  Og hvis du er nysgjerrig på når neste semester starter, har vi enda flere gode nyheter: Du kan starte utdanningen når du vil, hvor du vil, og få opptil 50 % avslag på studieavgiftene .

  IU International University of Applied Sciences har vært i forkant av nettbasert læring i over 10 år. Og det er derfor de gjorde det mulig for deg å lære fra hvor som helst, når som helst. Enten det er innen Data & IT eller Business & Management, er campus nå i lommen. Studier og eksamener er tilgjengelige for deg 24/7 — hjemme hos deg eller på din favorittkafé.

  Dette er ekte utdanning, utviklet for å imøtekomme studentenes faktiske behov i 2022.

  Søk her
 • Keystone-stipend for studenter

  Keystone-stipend for studenter

  Keystone Academic Solutions tilbyr stipend til studenter over hele verden.Disse stipendene tilbys studenter som har en god akademisk bakgrunn og viser en sterk motivasjon til å transformere verden gjennom utdanningen sin.Registrer deg her for å motta oppdateringer når neste parti med stipend annonseres!

  Søk her