8 Restaurantledelse degrees found
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Restaurantledelse
- Europa7
- Nord-Amerika1
8 Restaurantledelse degrees found
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Høyere kurs i ledelse av catering- og mat- og drikkevareselskaper
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Kurs
Deltid
9 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turisme er en av de mest relevante økonomiske aktivitetene i den spanske økonomien, og en av de grunnleggende sektorene i den sosiale og økonomiske utviklingen i landet. Innen sektoren er restaurantområdet, med mer enn 270 000 etablissementer og 1,3 millioner arbeidsplasser, et av de raskest voksende områdene, og en av de viktigste delene av turistaktiviteten.
Utvalgte
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Utvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spania
Kurs
Fulltid
2 måneder
Fjernundervisning
Spansk
Fast-track counseling
Revenue Management er en ledelsesfilosofi som øker lønnsomheten til tjenestebedrifter med fast kapasitet som hoteller, flyselskaper etc. I disse sektorene er det i dag høy grad av implementering. Restaurantsektoren har svært liknende egenskaper som disse bransjene, så anvendelsen ville være veldig interessant, men anvendelsen er ennå ikke utbredt.
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Master
Fulltid
12 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turistsektoren opplever en tid med dyptgripende endringer, med virkningene av globalisering, segmentering og konkurranseevne. Innenfor dette miljøet er hotellbransjen et av markedene som har størst vekt.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i spesialist for systemgastronomi IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
20 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Også i systemcatering utgjør det en enorm forskjell om du er halvfaglært eller ufaglært, eller har en kvalifisert faglig kvalifikasjon!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kjøkkenmester IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Kokk er mer enn bare en tittel. Den mest tradisjonelle av de gastronomiske mastergradene er grunnlaget for vellykket innpass på ledernivå og ledelse i hotell- og restaurantbransjen, innen fellesservering, i storhusholdning – men også innen industri, utdanning og mange andre områder.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i restaurantspesialist IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
20 måneder
Fjernundervisning
Tysk
For å gjøre det mulig for halvfaglærte og ufaglærte arbeidere å oppnå en kvalifisert faglig kvalifikasjon fra industri- og handelskammeret som restaurantspesialist, tilbyr Hotel Fernschule Poppe & Neumann den unike muligheten i Tyskland til å ta igjen dette i en ekstra-yrkesmessig fjernundervisningskurs og uten tap av arbeidsfortjeneste.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i restaurantmester IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Å være den perfekte verten – denne ambisjonen ligger i blodet ditt. Som restaurantsjef IHK sørger du for at gjestene dine føler seg helt til rette, får kompetent råd og betjening, og holder samtidig øye med økonomiske aspekter.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Populært studieformat
Populære steder
Online Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Restaurantledelse
Restaurant management programmer kan gi studentene et bredt kjennskap til administrative oppgaver, organisatoriske ferdigheter og protokoller. Restaurantforvaltere lærer å møte kundenes behov og kan ta ansvar for å ansette og trene nye arbeidstakere. Ledere har ofte ansvaret for lønn for ansatte.