Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 Online MSc Programmer i Teknologi 2023/2024

8 Online MSc Programmer i Teknologi 2023/2024

Oversikt

Studentene nærmer konfirmasjonen må ta avgjørelsen om de vil gå inn graduate school. Gjør du det gir dem mulighet til å få en fordel og angi mer avanserte stillinger til kick off sin karriere. Tjene en mastergrad gjennom online studere kan være et godt alternativ for deg og din utdanning mål.

Hva er en Online Master i teknologi? Dette er en av de mest åpne felt av studien, slik at studentene å spesialisere seg i området som appellerer til dem mest. Det er mulig å legge inn nesten alle felt av disiplin ved å studere teknologi av dette feltet, inkludert medisinsk teknologi, konstruksjon teknologi, produksjon teknologi, informasjonsteknologi, forskning teknologi, og mer. De spesifikke kursene du tar vil avhenge av hvordan du velger å spesialisere seg, men det er vanlig for datateknikk og software design klasser for å bli inkludert.

En mastergrad åpner ofte døren til svært givende og avanserte karrierer i et felt som interesserer deg. Det er vanligvis mye lettere å begynne å jobbe når du holder en høyere grad. Innen teknologi er svært konkurransedyktige, så gi deg selv denne fordelen er en god idé.

Tjene en Master of Science in Technology varierer i pris ganske mye. Mens han studerte online vanligvis reduserer undervisning og avgifter litt, vil skolen og studielandet sannsynlig påvirke koste mer. Det er derfor det er viktig at du gjør grundig økonomisk forskning før påmelding.

Fordi teknologien er så åpent, det er nesten et ubegrenset antall yrker du kan følge. Hvis du velger å gå inn i feltet av medisinsk teknologi, kan du jobbe som forsker, laboratorieleder, eller medisinsk tekniker. Hvis du forfølge informasjonsteknologi, kan du bli en database ingeniør, systemutvikler, eller multimedia programmerer.Det er enda flere yrker knyttet til andre typer teknologi.

Finn teknologien masterstudiet som dekker dine behov. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

 • MSc
 • Teknologi
 • Teknologi
Studieretninger
 • Teknologi (8)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat