Keystone logo

1 Online MSc Programmer i Administrasjon Offentlig administrasjon 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Administrasjon
 • Offentlig administrasjon
Studieretninger
 • Administrasjon (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online MSc Programmer i Administrasjon Offentlig administrasjon

  En Master of Science kombinerer teoretisk forståelse og praktisk kunnskap om spesialisert emne. Etter en eller to års studie er det typisk en student som skal fullføre en avhandling. Den post-graduate grad hjelper elevene konkurrere på markedet for bedre jobber og høyere lønn.

  Hva er en online MSc i offentlig administrasjon? Det omfattende programmet innebærer praktisk opplæring, forskning og kursarbeid fokusert på hvordan regjeringen fungerer. Hvert regjeringsnivå er dekket, alt fra by og fylke til stat og føderal. Deltakerne undersøker sammenhengen mellom politik, tjenestemenn og politikk. Studentene får en dypere forståelse av ledelses- og administrasjonspolitikk, policyanalyse, myndighetsbeslutning og offentlig programstyring. Kursene kan omfatte offentlig sikkerhet og ledelse, politikk og styring, miljø og bærekraft, og styrende markeder.I noen tilfeller kan en student spesialisere seg på et underfelt, for eksempel strafferettslig rett.

  Nyutdannede nurture deres prosjektledelse, tidsstyring og kritiske tenkning ferdigheter. Det kombinerte ferdighetssettet appellerer til potensielle arbeidsgivere i offentlig og privat sektor, og åpner for flere karrieremuligheter.

  Kostnaden for å oppnå en mastergrad varierer mellom høgskoler og universiteter. Kontakt institusjonens opptakskontor som interesserer deg for å lære mer om utgiftene.

  Nyutdannede finner arbeid med statlige, ideelle organisasjoner og private selskaper. Noen oppgraderer landstillinger i utdanningsinstitusjoner og tenktanker. Stillingene som ofte holdes, omfatter byansvarlig, arbeidsrelatert spesialist, revisor, menneskelige ressursadministrator, sikkerhetsinspektør, kabinetssekretær, tollinspektør og kriminell etterforsker. Lønnen avhenger av faktorer som jobbens beliggenhet, arbeidsgiver og spesialitet.Generelt tjener arbeidstakere i privat sektor høyere lønn. Den største etterspørselen etter arbeid er imidlertid innenfor statlige organer.

  Å jobbe med høyere utdanning og lander drømmejobben er like ved å registrere deg på et nettbasert utdanningsprogram. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.