Keystone logo

62 Online MSc Programmer i Ingeniørfag 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ingeniørfag
Studieretninger
 • Ingeniørfag (62)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Online MSc Programmer i Ingeniørfag

  Studenter som ønsker å fortsette sin utdannelse etter å ha oppnådd bachelorgrad, kan velge å forfølge en Master of Science eller MSc. En online MSc krever at en student skal delta i kurs gitt over datamaskinen. Det tar vanligvis ett eller to år å fullføre og demonstrere studentens beherskelse av et bestemt emne.

  Hva er en online MSc i ingeniørfag? Et slikt program bygger på en bachelorgrad i ingeniørfag, og gir studenten dypere kunnskaper og mer spesialiserte kurs. En online MSc er et godt alternativ for travle fagfolk som ønsker å fortsette sin utdanning, men har ikke fleksibilitet for tradisjonelle kurs. Generell lærer ingeniørstuderende elever å bruke matematikk til å løse problemer og design systemer eller eksperimenter. Spesifikke emner varierer sterkt avhengig av fagområdet valgt, men kan omfatte kjernefysikk, flyteknologi, forbrenning og matematikk på høyt nivå.

  En online MSc i ingeniørfag kan hjelpe en profesjonell faglig utvikler kunnskap om spesialiserte emner, for eksempel engineering management eller produksjonssystemer, samtidig som det gir fleksibilitet til å jobbe mens du studerer. Ved å bygge ferdigheter og økende kvalifikasjoner, kan en online MSc bidra til å fremme en student karriere, åpne muligheter for høyere betalende stillinger.

  Kostnadene ved å bli med på et online MSc-program i ingeniørvirksomhet varierer sterkt mellom land og institusjoner. Den beste måten å få en ide på om de involverte kostnadene er å sjekke nettsiden til interessepunktet.

  Engineering er et mangfoldig og relevant felt, slik at kandidater med en mastergrad sannsynligvis vil finne seg i høy etterspørsel. Ingeniører kan jobbe i vitenskapelige og teknologiske felt, alt fra romfart eller produksjon til infrastruktur eller medisin. Fremtidige programvareingeniører, elektroingeniører og maskiningeniører kan alle dra nytte av å skaffe seg en MSc-grad.

  Det er mange alternativer der ute for potensielle MSc studenter i engineering. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.