Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online MSc Programmer i Finansrett 2023

2 Online MSc Programmer i Finansrett 2023

Oversikt

I de fleste land er en Master of Science (MSc) en akademisk grad som oppnås etter å ha oppnådd en bachelorgrad. Dette programmet, som krever omfattende studier av et fagfelt og vanligvis innebærer å skrive en avhandling, kan gi deg en start i din karriere.

Hva er en MSc i finansiell lov? Denne mastergraden fokuserer på et studieområde som er en underkategori av lovområdet. Du vil mest sannsynlig studere økonomi, bank, investering, og lover og offentlig politikk som påvirker finans og forretningstransaksjoner. Andre fokusområder er internasjonal handel og bedriftsstyring. Det er mulig å studere enten lokal eller global finanslov.

En Master of Science i finansiell lov kan tillate deg å utvikle de eksakte ferdighetene som vil direkte forholde seg til arbeidet ditt. I økonomisk lov må du ha evaluering og kritisk tenkning ferdigheter, forskningsevner, og en god forståelse av både økonomi og politikk.

Den eksakte undervisningen og honorarene til et MSc-program i finanslov er avhengig av visse faktorer. Disse aspektene kan inkludere alt fra skolen og programmet til landet du studerer i. Før du registrerer deg, er det lurt å undersøke disse faktorene.

Det er flere forskjellige karriereveier som er mulige med en MSc i finansiell lov. Det vanligste er å jobbe med en bedrift eller et selskap som en finansiell konsulent eller analytiker som sikrer at virksomheten er i tråd med de styrende kravene. Du kan også forfølge en karriere i politikken for å bidra til å skape og håndheve finanspolitikken. Hvis du fokuserer på lov i stedet, kan du bli en finansiell advokat.

Lokale, online og globale økonomiske lov masterprogrammer er tilgjengelige. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finansrett
Studieretninger
  • Økonomistudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat