Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 63 Online MSc Programmer i Finans 2023

63 Online MSc Programmer i Finans 2023

Oversikt

Etter å ha fullført en lavere grad program, mange studenter velger å fortsette sin utdanning ved å forfølge en mastergrad. Det kan være vanskelig å finne tid til å vie mot gradsstudier mens du prøver å starte din karriere. Et utmerket alternativ er å tjene din mastergrad gjennom online studere.

Hva er en Online MSc i finans? Studerer økonomi forbereder studentene for en karriere å bidra til å styre økonomien i et selskap eller stort selskap. Typiske kurs inkluderer økonomi, internasjonal finans, og generell regnskap. Du kan forvente å utforske ulike aspekter av industrien i dybden, som for eksempel investeringer, risiko, kapitalstruktur, kontantstrøm verdivurdering, eller utbytte. Andre områder av forretningsdrift er vanligvis innarbeidet i en finans masterstudiet.

Studenter som tjener noen av de mange mastergrader innen virksomheten dra nytte av en svært konkurransedyktig og ettertraktet sett av ferdigheter.Det er vanligvis mye enklere å legge inn et høyere nivå posisjon med dette utdanningsnivå og høyere lønn kan oppnås.

Kostnaden for å tjene din Master of Science i finans varierer ganske mye. Skolen, program og studielandet du velger all innflytelse undervisning og andre avgifter. Studerer online nesten alltid er billigere enn å delta på kurs i-person.

Finance studenter har ofte mange ledige alternativer tilgjengelige for dem. Mens den vanligste anvendelsen av en mastergrad i finans er i økonomiavdelingen i en bedrift, er det også mulig å arbeide selvstendig i privat sektor eller bruke dine økonomiske kunnskaper til å forfølge en karriere i et annet felt av virksomheten. Det er mulig å bli en revisor, finansanalytiker, konsulent, account manager, aktuar, eller finansiell rådgiver.

Hvis du er interessert i å studere økonomi på nettet, finne riktig program for deg.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Økonomistudier
  • Finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (63)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat