Keystone logo

11 Online MBA Programmer i Turisme og serviceindustri 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Turisme og serviceindustri
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online MBA Programmer i Turisme og serviceindustri

Fullfører en MBA-program er ofte en fin måte å få et konkurransefortrinn i dagens arbeidsmarked. Det kan være ferdig i så lite som ett år, og det er mange fleksible studietilbud tilgjengelig som tillater elevene å kombinere arbeid og studier. Scholars få praktiske ferdigheter som kan hjelpe dem å lykkes i det moderne næringslivet.

Hva er en online MBA i turisme? Turisme er en av de største og raskest voksende næringene i verden. Internasjonale ankomster er forventet å nå to milliarder i 2030. En MBA i Tourism forbereder studentene for en rekke roller innenfor reiselivsnæringen. Program deltakerne få en solid forståelse av de ulike faktorer som påvirker turismen på lokalt og globalt nivå, samt praktiske bedriftsøkonomi kurs. Kursene kan omfatte lederatferd, organisatorisk atferd, markedsføring, forretningsjuss, tverrkulturell ledelse, turisme ledelse og bærekraft.

Med en MBA i Tourism, nyutdannede vanligvis finne seg selv med den unike fordelen av å forstå vanskelighetene med business management og hvordan å implementere beste praksis innenfor reiselivsnæringen. De får også livsferdigheter som lederskap.

Varighet av programmet, instituttets plassering, og den enkelte skolens undervisning politikk alle diktere den endelige kostnaden for en MBA-program. For eksakt informasjon om kostnader og økonomisk støtte muligheter, ta kontakt med skolens inntakskontoret.

Den brede utdannelse mottatt i løpet av en MBA-program som spesialiserer seg på turisme betyr at nyutdannede ofte finne seg villig til å ta på seg en rekke roller i sektoren. Den internasjonale naturen gir også muligheter for å reise eller flytte utenlands. Dette er en bransje som råder deg til å ta ferie.Etter eksamen, kan jobbmuligheter inkluderer turisme markedssjef, driftssjef, hotel manager og forretningsutvikling koordinator.

Turisme er en global industri, så det er muligheter for å studere en MBA i reiselivs rundt om i verden. Studerer på nettet kan du leve og selv jobber i en destinasjon mens han studerte i en annen. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.