Keystone logo

54 Online MBA Programmer i Økonomistudier 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Økonomistudier
Studieretninger
  • Økonomistudier (54)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online MBA Programmer i Økonomistudier

For personer med arbeidserfaring som ønsker å ta det neste steget i karrieren, eller nyutdannede som ønsker et konkurransefortrinn, er en MBA et flott alternativ. En Master i Business Administration er en post-graduate studium utviklet for å gi nyutdannede alt de trenger for å takle en lederstilling.

Hva er en online MBA i økonomi? Dette kandidats kombinerer kunnskap om bedriftsøkonomi prosesser med forståelse av økonomien i kjernen av hver organisasjon. Ideen er å forstå hvordan de to deler - virksomhet og økonomi - kommer sammen for vellykket drift av et selskap, og hvordan de passer inn i den globale økonomiske strukturen som helhet. Klassene kan inkludere mikroøkonomi, makroøkonomi, statistikk, markedsføring og forretningsstrategi.

Med kunnskap etter å ha fullført en MBA i økonomi, akademikere har et unikt perspektiv på virksomheten miljøet.Deres sterk forståelse av virksomheten organisasjonsstruktur og drift tillater dem å se det store bildet og bedre løse et bedrifts behov.

Program kostnadene varierer mye basert på hvorvidt du er en internasjonal student, varigheten av graden og enkelte skolepenger. For informasjon om hvor mye programmet vil koste, forskning de spesifikke skolene du er interessert i.

På grunn av den brede kunnskap fra en MBA i økonomi-programmet, nyutdannede finne seg kvalifisert til å ta på seg en rekke roller. Dette øker sine sjanser for å bli ansatt. Noen jobber som innehas av akademikere inkluderer økonom, finansanalytiker, regnskapsfører, aksjemegler, statistiker og risikoanalytiker. Det er også muligheter for å jobbe for små bedrifter eller store selskaper, eller å starte et konsulentfirma.

Å velge å gjøre din MBA i økonomi online åpner opp en verden av muligheter.Utdanningsinstitusjoner over hele verden har dette programmet med alternativer som kan passe rundt din livsstil og behov. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.