30 Matvitenskap degrees found
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Nord-Amerika16
- Europa11
- Oceania3
30 Matvitenskap degrees found
Utvalgte
CESIF
Master i Agri-Food Industry Management.
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania
Master
Fulltid
1 år
Fjernundervisning
Spansk
Omfattende styring av en landbruksnæringsmiddelindustri representerer et enormt konkurransefortrinn ettersom det tillater: åpne nye kommersielle kanaler, øke salget, forbedre forbrukernes tillit, selge innovative produkter, unngå matvarsler og kriser, minimere påvirkninger, forbedre produksjonskostnadene, etc.
Utvalgte
Selinus University of Sciences and Literature
Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap
- Ragusa, Italia
PhD
24 måneder
Fjernundervisning
Engelsk
Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet krever en grundig studie av spørsmålene om prosessering, emballasje, distribusjon og evaluering av mat.
Utvalgte
Terra Nova University
Doktor i filosofi (PhD) ved forskning i matvitenskap
- Ragusa, Italia
PhD
Fulltid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk, Spansk
Forskning på dette området av matvitenskap bør gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves det en grundig studie av spørsmålene om prosessering, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner og bruker prinsippene biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matforskere var blant de første som jobbet med bioteknologi. Matforskere jobber med mat fra det øyeblikket den forlater gården til lagring av sluttproduktet, inkludert all prosessering, tilberedning og distribusjon. I tillegg bestemmer de faktorene som påvirker matens sikkerhet, ernæringsmessige verdi og aksept.
Utvalgte
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Mat, ernæring og helse
- Online Ireland
MSc
Deltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Fast-track counseling
MSc Food, Nutrition and Health er rettet mot kandidater fra ulike disipliner, og programmet passer for både naturvitenskapelige og ikke-vitenskapelige kandidater. Studentene vil bli utdannet på det grunnleggende innen matvitenskap og ernæring, hvoretter læreplanen gjør det mulig for studentene å velge emner for mer detaljert fokus.
Utvalgte
Alison Free Online Learning
Kurs i mathygiene
- Online USA
Kurs
Fulltid, Deltid
5 timer
Fjernundervisning
Engelsk
Lær trygg mathåndteringspraksis som kreves for cateringindustrien med dette gratis online mathygienekurset.
Utvalgte
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Global matsikkerhet og ernæring MSc, PgDip, PgCert (nettbasert læring)
- Online
MSc
Deltid
1 år
Fjernundervisning
Engelsk
Matsikkerhet er opptatt av tilgjengelighet, tilgang og utnyttelse av trygg, næringsrik og bærekraftig mat for alle, spesielt sårbare grupper i samfunnet. Utfordringene knyttet til mat er ikke bare eksistensen av omtrent 795 millioner underernærte mennesker i verden. Å forstå sammenhengen mellom mat, helse og miljø, så vel som avveiningene deres, er avgjørende for å formulere retningslinjer som gjør oss i stand til å oppnå matsikkerhet på en bærekraftig måte.
Utvalgte
Auream Phoenix University for Women
Doktor i filosofi (PhD) ved forskning i matvitenskap
- Online
PhD
Fulltid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk
PhD ved forskning via fjernundervisning tildeles etter å ha fullført en teoretisk forskningsspesialisering. Denne forskningen presenteres i form av en doktorgradsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgraden som kan oppnås gjennom fjernundervisning. Hovedkravet for en doktorgrad på nett gjennom fjernundervisning er å presentere og diskutere en avhandling på minst 100 sider for gjennomgang og evaluering av en akademisk komité ved Selinus Universitet. Forskning på dette området av matvitenskap bør gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves det en grundig studie av spørsmålene om prosessering, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner og bruker prinsippene biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matforskere var blant de første som jobbet med bioteknologi. Matforskere jobber med mat fra det øyeblikket den forlater gården til lagring av sluttproduktet, inkludert all prosessering, tilberedning og distribusjon. I tillegg bestemmer de faktorene som påvirker matens sikkerhet, ernæringsmessige verdi og aksept.
Utvalgte
Centennial College - Canada
Sertifikat i Food Service Worker
- Online
Sertifikat
Deltid
Fjernundervisning
Engelsk
Dette nettbaserte programmet tilbys til de som ønsker å satse på en karriere i matservicebransjen. Dette sertifikatprogrammet vil gi deg jobbferdighetene og hjelpe deg med å tilpasse deg endringer i bransjen. Kursene fokuserer på helsevesenet og er utviklet i samarbeid med Helse- og langtidsomsorgsdepartementet, faglige organisasjoner og arbeidsgivere.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kostholdskokk IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Videreutdanning for å bli kostholdsveileder IHK er en annen mulighet for kokker, spesialister innen husstell og ernæring og også for sidedeltakere med yrkeserfaring til å øke sin egen attraktivitet for arbeidsmarkedet.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, USA
MSc
Fjernundervisning
Engelsk
Australian Institute Of Accreditation
Sertifikat i mattrygghetsveileder (detaljhandel)
- Burwood, Australia
Sertifikat
Fjernundervisning
Engelsk
Denne enheten dekker de fulle kravene for å være mattilsyn i detaljhandelsbransjen. Dette kurset tar en grundig titt på hva som er viktig for å implementere sikker håndtering og oppbevaring av mat og et mattrygghetsprogram i et detaljhandelsmiljø.
University of Arkansas Online
Online Master of Science in Food Safety
- Online USA
MSc
Engelsk
Programmet Food Safety er designet for arbeidende fagpersoner. Dens tverrfaglige natur gjør det mulig for studenter å lære fra dyktige fakulteter på tvers av landbruks-, mat- og biovitenskap. Dette programmet utvider vitenskapelig kunnskap innen mattrygghet, kvalitetssikring og risikovurdering. Programutdannede har blitt forfremmet til forskjellige nivåer av lederjobber og jobber på ledernivå med verdensomspennende selskaper.
Virtual College Limited
Nivå 1 Mattrygghet og hygiene
- Online United Kingdom
Sertifikat
Fjernundervisning
Engelsk
Dette nivå 1 matsikkerhets- og hygienekurset er laget for å introdusere de grunnleggende prinsippene for mattrygghet og hygiene for alle som er nybegynnere i et miljø der maten kan tilberedes eller lagres.
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
MSc i matvitenskap og ernæring
- Champaign, USA
MSc
Fulltid
1 år
Fjernundervisning
Engelsk
University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition er stolt av å tilby en online Masters of Science-grad. Mange av studentene i dette programmet er yrkesaktive. Nettleveringsalternativet gjør programmet tilgjengelig for studenter på forskjellige steder, som også kan balansere en reiseplan for karrieren.
FutureLearn
Mat til tanke: Forholdet mellom mat, tarm og hjernekurs - EIT Food
- Online Belgium
Kurs
Deltid
5 uker
Fjernundervisning
Engelsk
Tarmen og hjernen er veldig nært knyttet sammen. Utforsk hvordan nevrologi, mikrobiomet og mer samvirker for å påvirke helsen.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Populært studieformat
Online Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap
Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.
Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.
Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.
Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.