15 Mat og drikke-ledelse degrees found
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat og drikke-ledelse
- Europa10
- Nord-Amerika6
15 Mat og drikke-ledelse degrees found
Utvalgte
Rome Business School
International Master Online in Food and Beverage Management
- Italy Online, Italia
Master
Deltid
1 år
Fjernundervisning
Engelsk
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Høyere kurs i ledelse av catering- og mat- og drikkevareselskaper
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Kurs
Deltid
9 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turisme er en av de mest relevante økonomiske aktivitetene i den spanske økonomien, og en av de grunnleggende sektorene i den sosiale og økonomiske utviklingen i landet. Innen sektoren er restaurantområdet, med mer enn 270 000 etablissementer og 1,3 millioner arbeidsplasser, et av de raskest voksende områdene, og en av de viktigste delene av turistaktiviteten.
Utvalgte
CESIF
Online Master i Agri-Food Industry Management
- Madrid, Spania
Kurs
Fulltid
12 måneder
Fjernundervisning
Spansk
Omfattende styring av en landbruksnæringsmiddelindustri representerer et enormt konkurransefortrinn ettersom det tillater: åpne nye kommersielle kanaler, øke salget, forbedre forbrukernes tillit, selge innovative produkter, unngå matvarsler og kriser, minimere påvirkninger, forbedre produksjonskostnadene, etc.
Utvalgte
Centennial College
Food and Beverage Management
- Online Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Utvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spania
Kurs
Fulltid
2 måneder
Fjernundervisning
Spansk
Fast-track counseling
Revenue Management er en ledelsesfilosofi som øker lønnsomheten til tjenestebedrifter med fast kapasitet som hoteller, flyselskaper etc. I disse sektorene er det i dag høy grad av implementering. Restaurantsektoren har svært liknende egenskaper som disse bransjene, så anvendelsen ville være veldig interessant, men anvendelsen er ennå ikke utbredt.
Utvalgte
Alison Free Online Learning
Matservice fortreffelig - Kjøttskjæring og prosessering
- Online USA
Kurs
Fulltid, Deltid
1 time
Fjernundervisning
Engelsk
Lær standardprosedyrene for kjøttbehandling og -skjæring i dette gratis online Food Service Excellence - Kjøttskjæring og -behandling-kurs. Dette sertifikatkurset lærer deg om skjæring og bearbeiding av kjøtt til food service-industrien. Vi studerer ulike typer kjøtt og fjærfe og legger opp terminologien som brukes for å diskutere dem.
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Master
Fulltid
12 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turistsektoren opplever en tid med dyptgripende endringer, med virkningene av globalisering, segmentering og konkurranseevne. Innenfor dette miljøet er hotellbransjen et av markedene som har størst vekt.
Utvalgte
Centennial College
Diplom i bakning og konditori-ledelse (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Centennial College 's Baking and Pastry Arts Management-programmet vil bygge videre på grunnleggende ferdigheter for baking og konditori for å forberede deg på en lederrolle innen bakesektoren. Enten det er menyutforming, innkjøp, planlegging eller utførelse, bakerstyring er en essensiell ferdighet for å konvertere lidenskapen din til forretningssuksess. Du vil oppgradere med viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR, noe som gjør deg jobbklar. Mange nyutdannede fra dette Baking and Pastry Arts-programmet har sikret seg sysselsetting innen store gjestfrihetsmerker innen hotell-, feriested- og restaurantindustrien samt i store kommersielle bakervarer.
Utvalgte
Centennial College
Diplom i kulinarisk ledelse (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
I programmet Culinary Management vil du oppdage at enten det er kreativt å designe en restaurantmeny eller planlegge kulinariske arrangementer innen store hotelloperasjoner, er det å jobbe med mat for å gi kulinariske opplevelser i verdensklasse en av de mest givende karrierer. Med fokus på å bruke lokale matvarer i Ontario og lære om sesongbasert matlaging, vil dette høyskoleutdanningsprogrammet lære deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapene for å lage utsøkte menyer og retter inspirert av globale mattrender og smaker. Du vil også bli uteksaminert med viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR, noe som gjør deg jobbklar. Matlagingskunsten, blandet med dyktigheten til teamledelse og forretningsentreprenørskap, vil sikre at når du tar eksamen fra dette Culinary Management-programmet, finner du spennende karrieremuligheter i den bransjen som er i stadig endring. Dette feltet tar deg hvor du vil. Alt du trenger er hardt arbeid, driv og lidenskap.
Utvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitetsutvidelseskurs Allergener og krysskontaminering
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 more
Kurs
Fulltid
180 timer
Fjernundervisning
Spansk
Fast-track counseling
Universitetsutvidelseskurset allergener og krysskontaminering må være perfekt opplært i denne saken, for å garantere den totale sikkerheten til enhver forbruker som har en allergi eller intoleranse, samt i stand til å sensibilisere menneskene rundt dem om viktigheten av dette saken.
Utvalgte
Centennial College
Diplom i Food and Beverage Management (Online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Hvis du ønsker å skape minneverdige opplevelser for spisegjester og har lidenskapen og stasjonen til å jobbe hardt for å oppnå resultater, er Centennial College 's Food and Beverage Management - program noe for deg. Food and Beverage Management-kursene i dette diplomprogrammet er designet for å forberede deg på jobbferdighetene for suksess i restaurant- og matservicebransjen og lederegenskaper for en progressiv karriere. Dette feltet vil omfatte alt fra store organisasjoner med flere enheter til små uavhengige operasjoner som utgjør en industri på 70 milliarder dollar i Canada og mer rundt om i verden. Du vil også bli uteksaminert med viktige bransjesertifiseringer (Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR) som vil gjøre deg enda mer anvendelig i restaurantbransjen, som ofte sies å være en forlengelse av show biz. Fra dynamisk personale til innovative menyer handler en moderne restaurantopplevelse like mye om showet som det handler om perfekt tilberedt mat og feilfri utført service. Som en grad av mat og drikkehåndtering vil du spille en viktig rolle i å få det til.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i spesialist for systemgastronomi IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
20 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Også i systemcatering utgjør det en enorm forskjell om du er halvfaglært eller ufaglært, eller har en kvalifisert faglig kvalifikasjon!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kjøkkenmester IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Kokk er mer enn bare en tittel. Den mest tradisjonelle av de gastronomiske mastergradene er grunnlaget for vellykket innpass på ledernivå og ledelse i hotell- og restaurantbransjen, innen fellesservering, i storhusholdning – men også innen industri, utdanning og mange andre områder.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Phd i kulinariske ledelse
- Zurich, Sveits
PhD
Fulltid, Deltid
3 år
Fjernundervisning
Engelsk
Kulinarisk opplæring er et viktig felt, som kan gi deg mer informasjon relatert med noen av teknikkene som kan ytterligere forbedre ferdigheter samt kunnskap.
Agribusiness Academy
Mat
- Newcastle-under-Lyme, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
- Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland + 1 more
Kurs
Deltid
3 måneder
Fjernundervisning
Engelsk
Dette programmet er designet for de som ønsker å bygge sin kritiske forståelse av maten
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Populært studieformat
Online Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse
Studenter som er interessert i å håndtere en food service operasjonen vil dra nytte av en mat og drikke ledelse program. Klassene kan inkludere kulinariske matematikk, produkt identifikasjon, mattrygghet, innkjøp, brennevin gjeld og selskapsmøte og planlegging.