Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 18 Online Master Programmer i Regnskap 2023/2024

18 Online Master Programmer i Regnskap 2023/2024

Oversikt

Master of Accounting kandidater er kvalifisert til å vurdere, analysere og kommunisere økonomisk informasjon om en virksomhet til interessenter, beviser sine ferdigheter til å være svært verdifull eller uunnværlig. Belyse alle aspekter av corporate finance miljø og markeder, utvikle studentenes 'forståelse av egne ledelse, kapitalstruktur og marked teori Master i regnskap online programmer. Satsingsområder innenfor en Master i regnskap online program kan inneholde Treasury Management and Ethics, finansmarkeder og institusjoner, International Corporate Finance, Strategic Finance Practice, informasjonsteknologi og revisjon.

Master i regnskap online studieprogrammene vil bygge på tidligere kunnskap og erfaring fra en bachelor 's grad i et beslektet emne. Ferdigheter i undervisningsspråket er også en forutsetning som må være bevist gjennom en undersøkelse.Den web-basert studie modus gir en høy grad av fleksibilitet når det gjelder selvfølgelig planlegging, gjør en Master i regnskap online det optimale valget for å arbeide fagfolk som ønsker å utvikle sine kunnskaper og ferdigheter mens du legger et konkurransefortrinn for deres ekspertise.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan søke om å melde deg på en Master i regnskap online program på en av de utvalgte universiteter og handelshøyskoler oppført nedenfor, bare bla ned og klikk for å lese mer. Du kan be om informasjon som skal sendes til deg fra skolen direkte i bare ett minutt!

Les mer

Filtre

  • Master
  • Økonomistudier
  • Regnskap
Studieretninger
  • Økonomistudier (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat