Keystone logo

38 Online Master Programmer i Ledelse Prosjektforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • Ledelse
 • Prosjektforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (38)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Master Programmer i Ledelse Prosjektforvaltning

  Noen studenter og fagfolk velger å gå tilbake til skolen etter endt bachelorgrad for å få en mastergrad. En online master kan fokusere på et bestemt område, for eksempel markedsføring og kommunikasjon, digital markedsføring eller miljøfag. Denne typen online grad kan typisk være ferdig om to år.

  Hva er en online Master i Project Management? Det er et program utviklet for å gi fagfolk en større forståelse av ledelse, planlegging, organisering og tilsyn er nødvendig for å kunne gjennomføre prosjekter. Kursene som trengs for denne graden kan variere fra institusjon, men kan omfatte prosjektledelse grunnleggende, kommunikasjon og samarbeid for ledere, prosjektgjennomføring og levering, prosjektplanlegging, og prosjektinitiering og utvikling. Universiteter kan bruke gruppeoppgaver, forelesninger og forskningsprosjekter gjennom hele programmet.

  En online Master i Project Management er gunstig fordi det forbereder studentene til å lede team, administrere flere prosjekter og samarbeide med kolleger. Med disse ferdighetene, kan du være en mer konkurransedyktig søkeren, eller du kan kvalifisere for en raise eller en forfremmelse.

  Kostnaden for en online mastergrad er ikke universell. Det kan være avhengig av programmet, skolen og lærebøker. For eksempel kan et amerikansk universitet har en drastisk annerledes undervisning kostnad enn en fransk institusjon.

  Når du har fullført denne graden, kan du være klar til å starte en ny karriere eller ta på seg nye utfordringer. Noen studenter går videre til å bli prosjekt styremedlemmer, lagledere, prosjektstyrings offiserer, prosjektledelse analytikere, prosjektplanleggere, porteføljeforvaltere og toppledere. Den nøyaktige karriere du kan ha, avhenger av andre erfaring og utdanning. Noen elever bruke den elektroniske Master i Project Management som et springbrett til høyere utdanning.

  Er du klar for å nå dine pedagogiske mål? Påføring er enkelt. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.