Keystone logo

31 Online Master Programmer i Pedagogikk Pedagogisk ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • Pedagogikk
  • Pedagogisk ledelse
Studieretninger
  • Pedagogikk (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Programmer i Pedagogikk Pedagogisk ledelse

En mastergrad er en sertifisering av høyere nivå læring i et spesifisert felt. De fører ofte til et bestemt yrke, og kan inkludere klasseromsstil læring, praksisplasser, praktik, fjernundervisning eller online moduler.

Mens en mastergrad i utdanning er mer kjent, kan noen enkelt undre seg, hva er en master i utdanningsledelse? En mastergrad i utdanningsledelse kan dekke emner i prinsipper for utdanning og pedagogikk, men det går ofte videre til å trene enkeltpersoner til å lede utdanningsinstitusjoner, for eksempel utdanningsprogrammer, universitetssentre, departementer eller utdanningsinstitusjoner eller lærerutdanningsinstitusjoner. Studenter som driver en slik grad kan lære å bygge utdanningsorganisasjoner, bruke pedagogisk forskning for å utvikle nye programmer, eller forstå gruppedynamikk og psykologi.

Å skaffe seg flere nyttige ferdigheter kan skyldes å tjene en master i utdanningsledelse. Slike ferdigheter inkluderer ikke bare daglige nyttige evner, for eksempel sterk ledelse, kommunikasjon og planlegging, men også emnespesifikke ferdigheter som å identifisere systemiske problemer innen utdanningsprogrammer og fungere som forandringsskapere for å støtte forbedringer.

Mastergrader i utdanningsledelse er vanligvis opptjent over tre semestre eller ett og et halvt års heltidsstudie. Kostnadene kan variere vesentlig avhengig av institusjonen som tilbyr programmet. I noen land kan imidlertid masterstudier være subsidierte kandidatassistentprogrammer.

En slik grad kan føre til en rekke forskjellige karrierer. Disse kan omfatte å tjene som skole- eller universitetsdirektør eller -administrator, en dekan av studenter, en minister eller sekretær for utdanning, en rektor, en høyskoleprovester eller en lærerutøver på et utdannelseskole. En Master of Education Leadership kan også være til nytte for enkeltpersoner som vurderer karriere som policyanalytikere, programledere hos en relevant ideell organisasjon eller konsulenter for programutvikling.

Noen mastergradsprogrammer i utdanningsledelse tilbys på nettet, og gir mer fleksible innmeldingsalternativer for forskere rundt om i verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.