Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Master Programmer i Pedagogikk 2023

2 Online Master Programmer i Pedagogikk 2023

Oversikt

Å tjene en mastergrad kan formidle mange fordeler, fra økte jobbutsikter og tjene kraft til større kompetanse innen ditt felt. De fleste mastergradsprogrammer er en til tre år i lengde og inkluderer noen form for selvstendig forskning.

Hva er en Master i Pedagogikk? Pedagogikk refererer til teori og praksis for undervisning, og fokuserer hovedsakelig på metodene, materialene og filosofien bak klasseromundervisning. Disse programmene kan omfatte kurs som dekker opplæringshistorie, utvikling av undervisningsmetoder for ulike fag og aldersgrupper, utfordringene med å utforme og gjennomføre instruksjoner, samt utvikling, gjennomføring og evaluering av vurderingspraksis. Mange programmer inkluderer en komponent i feltet, i skoler knyttet til universitetet der programmet ligger.

Studentene i disse programmene utvikler evnen til å kritisk analysere og evaluere instruksjonsmetoder og tilnærminger. Muligheter for student-undervisning i tilknyttede klasserom kan bygge pedagogiske ferdigheter og introdusere ny tidshåndtering og organisatoriske teknikker. Studentene kan også øke muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne gjennom forskning og klasseromserfaring.

Masterprogrammene varierer i kostnad, avhengig av faktorer som lengden på programmet og spesialiseringsområdet. Å kommunisere direkte med programmer du vurderer er den beste måten å få informasjon om kostnader og studietid.

Masterstudier i pedagogikk kan tjene som kvalifiserende legitimasjon for studenter som ønsker å forfølge undervisningskarrierer i offentlige eller private skoler på tidlig barndom, elementær eller videregående nivå. I tillegg til lærerstillinger, er denne graden nyttig for folk som driver karriere som pedagogiske programvareutviklere, test- og vurderingsutviklere, læreplanutviklere eller lærebøker for utdanningsutgivere. Noen kandidater kan også ønske å forfølge karriere som konsulenter eller lærerutdannere som spesialiserer seg enten i et fagområde eller en bestemt aldersgruppe.

En Master i Pedagogikk kan ta din pedagogiske karriere til nye høyder. Mellom de mange universitetene som tilbyr denne graden og de tilgjengelige elektroniske alternativene, kan du finne riktig passform. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Pedagogikk
  • Instruction
  • Pedagogikk
Studieretninger
  • Pedagogikk (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat