Keystone logo

26 Online Master Programmer i Administrasjon Offentlig administrasjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • Administrasjon
 • Offentlig administrasjon
Studieretninger
 • Administrasjon (26)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Master Programmer i Administrasjon Offentlig administrasjon

  De som allerede har tjent en bachelorgrad kan flytte inn i et område av spesialisering ved å fylle omtrent to år med intensive studier. Å ha en mastergrad viser arbeidsgivere at du er noen som kan fullføre det hun eller han starter. Med så mange nye nyutdannede søker jobb, fremme din utdanning ofte hjelper deg å få et konkurransefortrinn.

  Hva er en online Master i Public Administration? Programmer i dette området av studien gi elevene varierte bakgrunn de ferdighetene de trenger for å flytte inn ettertraktede stillinger med offentlige etater. Selv om utdanning er virtuelle, er de fleste kurs undervist, ledet og formidles av fagfolk som har erfaring i myndighetsposisjoner. Spesifikke kurs avhengig av institusjon, men kan omfatte lover, helsepolitikk, kritisk tenkning, konfliktløsning og hjemland sikkerhetsadministrasjon.

  De som fullfører en online Master i Public Administration programmet vanligvis oppgradere med en sterk forståelse av hvordan regjeringer er organisert. Fordi lederskap er en viktig del av offentlig tjeneste, kan studenten lære å utvikle sine lederegenskaper. De med ideer kan ha mulighet til å avgrense dem og lære å bli endringsagenter.

  Program prisene varierer fra en institusjon til en annen. Studenter kan beregne den estimerte kostnaden av en online Master i Public Administration ved å slå opp en universitetets graduate-nivå undervisning og multiplisere det med antall studiepoeng som trengs for å fullføre. Kontakte inntakskontoret er også en god idé.

  Offentlig administrasjon nyutdannede typisk forfølge karrierer i sine individuelle område av interesse. Avhengig av person, kan dette bety en posisjon i helse-, miljøtjenester, parker, planlegging eller annet byrå.Noen skriv lokale eller provinsielle regjeringen med mål om å skape eller raffinering politikk. De som ønsker å beholde sin karriere i privat sektor kan bli valgt inn i styret i en offentlig etat.

  Ulike institusjoner tilbyr programmer i offentlig forvaltning. En fordel med å jobbe på en online grad er friheten til å studere fra nesten hvor som helst. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.