Keystone logo

Filtre

 • Master
 • Teknologi
 • IT
 • Nettsikkerhet
Studieretninger
 • Teknologi (18)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

18 Online Master Programmer i Nettsikkerhet 2024

  Online Master Programmer i Nettsikkerhet

  Når elevene ønsker fleksibilitet til å forfølge en mastergrad mens du arbeider, kan en online program være best. En høyere grad fokuserer ofte på et bestemt område av studien, som kan gi studentene mer kompetanse. En online mastergrad kan være ferdig i så lite som to år.

  Hva er en online Master i Cyber ​​Security? Dette programmet er ofte utformet for å gi studentene et sterkt fundament i de sentrale områdene av digital etterforskning, biometri, kryptografi og datamaskin og nettverkssikkerhet. Med sentrale kurs som introduksjon til operativsystemer, applikasjonssikkerhet, biometri, design og analyse av algoritmer, datanettverk, anvendt kryptografi, informasjon og sikkerhet, kan du være bedre forberedt på å beskytte elektronisk infrastruktur fra farlige angrep.

  Fordi så mange av dagens bedrifter er avhengige av datamaskiner, kan noen med denne kunnskapen være forberedt på en vellykket karriere.En Master i Cyber ​​Security kan gi deg verktøy og innsikt du trenger for raskere kampanjer og høyere begynnerlønn enn noen som bare har en bachelor-grad eller ingen grad.

  Kostnaden for en online mastergrad kan variere sterkt fra en skole til en annen. Den nøyaktige programmet du ønsker å ta og dets potensial varighet vil kunne spille en rolle i undervisning. Hvis du ønsker å få et bedre estimat, må du ta kontakt med skolen du tenker på å delta.

  Før du starter dette programmet, kan det være lurt å tenke på karrieren du kvalifiserer for etter konfirmasjonen. Noen elever med denne utdanningen har gått videre til å bli sårbarhets analytikere, penetrasjon testere, sikkerhet analytikere, sikkerhet arkitekter og sikkerhet søknad programmerere. De fleste med denne utdanningen arbeidet med utvikling av cyber sikkerhetsprodukter. Men nøyaktig karriere du er i stand til å få vil sannsynligvis avhenge av din tidligere arbeid historie og utdanning.Du kan også bruke dette online Master i Cyber ​​Security som et springbrett for videre utdanning.

  Er denne type program riktig for deg? Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.