Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 Online Master Programmer i Miljøingeniørarbeid 2024

5 Online Master Programmer i Miljøingeniørarbeid 2024

Oversikt

En mastergrad er tildelt til en student etter vellykket gjennomføring av avansert kurs i et eget emne. Etter å ha fullført en bachelorgrad, kan en student bestemme seg for å forfølge mer utdanning på sitt felt gjennom et mastergradsprogram, som gir en høyere, fokusert, mer kritisk og analytisk opplevelse.

Hva er en master i miljøteknikk? Det er en grad som demonstrerer en avansert kunnskap om forholdet mellom mennesker og miljø. En kandidat i programmet studerer hvordan miljøet påvirker mennesker, hvordan menneskelig aktivitet påvirker miljøet og hvordan man gjør endringer for å forbedre disse relasjonene. Det innebærer begreper som vitenskap, kjemi, biologi og selvfølgelig ingeniørfag. Det kan inkludere integrering av disse begrepene eller kan være fokusert på en spesialitet innen feltet.

Å bli tildelt en mastergrad i miljøteknologi har mange fordeler. Å ha en mer avansert forståelse av miljøteknikk kan gjøre en kandidat til en mer ønskelig kandidat til sysselsetting. For de som virkelig ønsker å beskytte miljøet og nytte den menneskelige befolkningen, kan det være en egentlig gledelig opplevelse for å kunne studere den med en slik dybde.

En mastergrad i miljøteknikk kommer med noen økonomiske hensyn. Kostnaden for å fullføre et mastergradsprogram kan påvirkes av preferanser som type institusjon, sted eller hvorvidt en student ønsker å ta en live-klasse eller et online-program. For å finne ut hvordan disse faktorene påvirker estimerte kostnader, kan det være mer produktivt å kontakte en opptaksmedlem i skolen etter eget valg.

Nyutdannede fra et masterstudium i miljøteknikk har mange mulige karrieremuligheter. Mens noen kan gå direkte inn i arbeidet som miljøingeniører, er det andre tekniske muligheter for denne grad som sivilingeniører, geotekniske ingeniører og vannsystem ingeniører. For de som ønsker å gå inn i felt med mer vekt på det vitenskapelige perspektivet av studien, kan de se frem til karriereveier som miljø-, fysiske, livs- eller helseforskere. Miljø ingeniører kan også være landutviklere, miljørådgivere og lærere.

Enten du ønsker å få graden din i din by, over hele landet, internasjonalt eller online, er alternativene der ute. Hvis du vurderer sterkt å skaffe deg graden, kan du begynne med å få informasjon om hva du kan forvente og hvordan du kommer i gang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Master
 • Ingeniørfag
 • Miljøingeniørarbeid
Studieretninger
 • Ingeniørfag (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Beslektede studieretninger