Keystone logo

10 Online Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføringsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsledelse
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføringsledelse

Det er vanlig for studenter å videreutvikle sin utdanning etter å ha mottatt en bachelor 's grad ved å forfølge en master ' s grad. Dette er en avansert grad som gir en mulighet til å utvide en 's kunnskap på et bestemt felt.

Hva er en online Master i Marketing Management? Dette grad formidler avansert markedsføring ferdigheter til fagfolk gjennom et program som tilbys på nettet, slik at studentene har lettere for å lære fra hvor som helst. Studenter ta kurs i markedsføring, blant annet i merkevareledelse, kommunikasjon, PR, og strategisk markedsføring. De har også en mulighet til å forske på sin egen valgte konsentrasjon innenfor feltet, for eksempel å utvide sin kunnskap om håndtering av spesielle hendelser eller lansere nye produkter eller virksomheter. Programmene utdanne studenter i de nyeste markedsføring verktøy og teknikker for å øke deres evne og samtidig hjelpe dem å lære å organisere og administrere et team.

Mange avgangselever på en master 's nivå programmet i markedsføringsledelse finner de lære uvurderlig informasjon om markedsføring som kan brukes i en rekke yrker i næringslivet. De finpusse også sine organisatoriske og kommunikasjon ferdigheter, som kan være nyttig i en flere personlige og profesjonelle situasjoner.

Kostnaden for å gjennomføre en master 's grad varierer fra program til program, med faktorer som plassering, lengde på studiet, faget og mer påvirker den endelige kostnaden. Ta kontakt med studie direkte for å finne ut mer om den totale kostnaden for å hjelpe deg med budsjettet utdanning.

Det er vanlig for avgangselever på en Master i Marketing Management online program for å arbeide i ledende eller lederstillinger i en markedsføring, reklame, salg, PR eller andre relaterte avdelinger i et aksjeselskap. Noen kandidater kan også eier sine egne selskaper, eller fungere som markedsføring konsulenter.Det er også mulige karriereveier i offentlig og nonprofit sektor der en markedsføring bakgrunn kan være ganske gunstig.

Markedsføring er en viktig komponent i enhver bedrift eller organisasjon lykkes, og en Master i Marketing Management gir økt kunnskap, trening og ferdigheter til å bli en ekspert på feltet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.