Keystone logo

Filtre

 • Master
 • Ledelse
 • Forvaltning innen moteindustrien
Studieretninger
 • Ledelse (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  5 Online Master Programmer i Forvaltning innen moteindustrien 2024

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Online Master Programmer i Forvaltning innen moteindustrien

   Hvis du allerede har fullført bachelorgrad, men ønsker å forbedre utdanningen, kan en mastergrad hjelpe deg med å nå neste nivå av studiene. En mastergrad bygger på kunnskapen du allerede har kjøpt og forbereder deg for karriere suksess.

   Hvis du er lidenskapelig for mote og forretning, kan en mastergrad i moteforvaltning være din stil. Hva er en Master i Fashion Management? Det er en avansert grad som kan kombinere studiet av mote med kommunikasjon, merkevarestyring og metoder og verktøy for motekjøp. I løpet av studiene kan du lære om markedsføring, detaljhandel, visuell merchandising, forbrukeradferd, butikkplanlegging, arrangementsproduksjon og mer.

   Mens du forfølger din grad, kan du utvikle et høyt nivå av analytiske ferdigheter som gjør at du kan gjøre mer objektive livsbeslutninger. Det kan gi deg mulighet til å ta risiko, noe som resulterer i et personlig perspektiv utenom det. Du kan også lære ledelsesmessige ferdigheter som kan bidra til å utvikle dine mellommenneskelige relasjoner.

   Når du bestemmer prisen på masterstudiet ditt, må du vurdere en rekke faktorer. Disse kan inkludere plasseringen av skolen din, sin perkredit og studieavgift, og hvor lang tid det tar deg å oppgradere.

   Som master i mastergradsstudenter har studentene ofte en rekke karrieremuligheter. Disse inkluderer ofte generering av positiv publisitet og merkevarekjennelse som en PR-profesjonell; mote og luksus merchandising, hvor du kan analysere markedstrender og engasjere seg i strategisk produksjonsplanlegging; og en motejournalistikk, som gjør at du kan dele dine innblikk i moteverdenen.

   I jakten på en Master i Fashion Management, finnes det en rekke alternativer over hele verden. Planvalg kan omfatte on-campus og online-alternativer, eller en kombinasjon av begge. Hvis du er en heltidsstudent, kan du fullføre masterstudiet ditt i ett eller to år, avhengig av studiet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.