Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 Online Master Programmer i Logistikkledelse 2023

8 Online Master Programmer i Logistikkledelse 2023

Oversikt

Studenter som ønsker å studere et emne på et avansert nivå kan velge å fullføre en mastergrad program. Disse programmene vanligvis krever at en student har allerede en bachelorgrad og kan ta ett til to år å fullføre.

Hva er en online Master i Logistikk Management? En mastergrad program i logistikk vanligvis dekker temaer som inkluderer planlegging, transport, innkjøp, distribusjon og administrasjon av produkter i en forsyningskjede. Kurs kan dekke temaer som lagerstyring, strategisk ledelse og kundeservice. Andre temaer kan hjelpe studentene utvikle lederegenskaper i dette feltet, inkludert forretningsetikk, organisatorisk atferd og markedsføring prinsipper. De fleste programmer vil også innebære et forskningsprosjekt som gjør at studenter i praksis ferdigheter og teori de har lært på kurset.

Fullføre et program tillater elevene å bli godt avrundet i alle de ferdighetene som trengs for å lykkes som en logistisk manager. Studenter kan være i stand til å utvikle ferdigheter som gjør dem i stand til å bli eksperter på området, slik at de kan kvalifisere for avanserte stillinger.

Kostnader til et program avhenger av mange faktorer. De kan variere på grunn av ulike måter skolene satt opp programmer eller på grunn av forskjell i skolen undervisning kostnader. Den beste kostnadsestimatet kan fås fra skolen en person har valgt å delta.

Etter å ha fullført en Master i Logistikk Management program, kan en person være forberedt på å jobbe som leder av et team i logistikk. Nyutdannede kan være i stand til å håndtere alle aspekter av flyten av informasjon, ressurser og varer for et selskap fra opprinnelse til destinasjon. Enkeltpersoner kan fungere for bedrifter i alle bransjer, administrerende transport og frakt gjennom ulike metoder, for eksempel jernbane, skip, luft og jord.Karriere kan finnes i virksomheten, men også i områder som katastrofehjelp og det militære.

Hvis du ønsker å starte en karriere eller fremme en karriere innen logistikk, deretter fullføre en Master i Logistikk Management program kan være noe verdt å vurdere. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Administrasjon
  • Logistikk
  • Logistikkledelse
Studieretninger
  • Administrasjon (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat