Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Master Programmer i Korporativ finans 2023

2 Online Master Programmer i Korporativ finans 2023

Oversikt

Kulminasjonen av år med utdanning, en mastergrad søkes bare etter at en bachelorgrad er opptjent. Dette studiet gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i et bestemt emne med målet om å mestre emnet.

Hva er en Master i Corporate Finance? Disse programmene passer godt for studenter som jobber med regnskap eller økonomi som ønsker å flytte inn i en stilling hos en organisasjon der de to konseptene brukes sammen. Kursene dekker vanligvis verdier, globale markeder, finansteori, økonomi og andre konkrete finanspolitiske begreper. Studentene har mulighet til å studere med professorer som har jobbet i selskaper over hele verden og har førstehånds erfaring å sette disse ideene i praksis.

Nyutdannede av disse programmene får ofte mer avanserte organisatoriske evner og er klare til å gjøre forretningsbeslutninger som påvirker regnskapsmessige ferdigheter i økonomiske bekymringer. En nyfunnet evne til å navigere i verdensøkonomien kan låne seg for å gjøre internasjonale økonomiske beslutninger for mange selskaper.

Programkostnadene kan variere ut fra sted, tilbud og skolens rykte blant annet. Når du velger en skole å delta, bør studentene alltid gjøre forskning først.

Denne utdanningen grad unikt forbereder studentene for finansielle funksjoner i et selskap. Hvor en kandidat starter i hierarkiet av disse rollene, avhenger av tidligere erfaring og organisasjonens struktur. Det endelige målet kan være en stilling som finansdirektør, med stepping stones i vei til kasserer, kontroller eller finansiell planlegging og analyse leder. Hvert av disse stillingene bærer ansvar for kritiske beslutninger innenfor den økonomiske delen av et selskaps plan. En høyere grad tilbyr den typen kunnskap som er nødvendig for å forstå forgreningene i ulike strategier og ta de beste beslutningene for å tilpasse seg forretningsmålene.

En Master i Corporate Finance kan bidra til å ta din karriere i finansielle tjenester til neste nivå. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Korporativ finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat