Keystone logo

Filtre

 • Master
 • Journalistikk og massekommunikasjon
 • Journalistikk
Studieretninger
 • Journalistikk og massekommunikasjon (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  1 Online Master Programmer i Journalistikk 2024

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   Online Master Programmer i Journalistikk

   En mastergrad kan være et godt valg for noen som ønsker å fremme i sitt yrke ved å utvikle kunnskapsnivå og kunnskaper på fagnivå. Masterstudier krever oftest en til tre års studie og kan være tilgjengelig full eller deltid.

   Hva er en Master i Journalistikk? Journalistikkfeltet har endret seg radikalt med veksten av elektroniske informasjonskilder. Et masterstudium i journalistikk tilbyr kurs for å hjelpe elevene å forstå de dype endringene i feltet, de grunnleggende modellene som opererer i dag, og de viktigste problemene både individuelle journalister og nyhetene, underholdnings- og medieorganisasjonene som kan ansette dem.

   Journalistikkprogrammer kan hjelpe elevene til å utvikle sitt potensial som forfattere, journalister og forskere. Studentene lærer vanligvis å utvikle historier, identifisere kilder og plassere sitt arbeid i aktuelle publikasjoner. De kan også lære tidsledelse og organisatoriske ferdigheter for å støtte virksomhetssiden av sitt arbeid og hjelpe dem med å jonglere flere prosjekter samtidig.

   Hver mastergrad i journalistikk har en litt annen fokus og struktur, og dette påvirker programlengden og kostnadene ved å delta. Det er alltid lurt å få direkte kontakt med programmene som interesserer deg for å få nøyaktig informasjon om kostnaden ved å delta.

   Utvidelsen av elektroniske medier har endret feltet. Nyutdannede med en mastergrad i journalistikk kan fortsatt søke tradisjonelle roller som journalister, forfattere, redaktører og. Det er imidlertid mange nye måter å undersøke, skrive om og rapportere nyheter og informasjon. Journalister kan skrive for elektroniske nyhets- og medieorganisasjoner eller for abonnementskort og online konglomerater. Stillinger som publicister, PR og markedsføring spesialister, og mediekonsulenter er også mulige karrierevalg. I tillegg til disse finner mange journalister at det å tjene en mastergrad gjør dem kvalifisert til å undervise på college-nivå skriftlig og journalistikk kurs.

   En mastergrad i journalistikk kan øke troverdigheten og øke profilen din, og det finnes lokale og elektroniske programmer i de fleste deler av verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.