Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 Online Master Programmer i IT-sikkerhet 2023

4 Online Master Programmer i IT-sikkerhet 2023

Oversikt

En online master er en avansert grad som er forfulgt av mange studenter som er interessert i høyt nivå karrierer. Innhenting av en mastergrad gir elevene en mer avansert skillset enn de fleste lavere grad er i stand til å tilby. En mastergrad er ofte nødvendig for studenter som ønsker å gå videre til et doktorgradsprogram.

Hva er en online Master i IT-sikkerhet? En online Master i IT-sikkerhet er avansert opplæring som forbereder studentene for en rekke management-nivå karrierer i IT-sikkerhetsbransjen. Deltakere på en Master i IT-sikkerhet program lære kritisk informasjon om risikoanalyse, informasjonssikkerhet, informasjon klassifisering og sikkerhet. Studentene får opplæring og bakgrunn er nødvendig for å overføre informasjon sikkert og profesjonelt.Program deltakerne har også muligheten til å velge mellom ledelse fokuserte kurs og teknologi-fokusert kurs, avhengig av karriereveier de er mest interessert i å forfølge.

Det er flere fordeler en mastergrad i IT-sikkerhet tilbud til nyutdannede, inkludert inngående kjennskap til IT-prosesser og sikkerhetsfunksjoner og informasjonssikkerhet ledelse. Studenter som fullfører programmet er bedre rustet til å lande lovende jobber i IT-sikkerhetsbransjen.

Kostnaden for en online Master i IT-sikkerhet vil avhenge helt på institusjonen tilbyr det. Studentene oppfordres til å nøye analysere og undersøke ulike programmer for å finne en som passer best til deres mål og behov.

Nyutdannede som får en mastergrad i IT-sikkerhet ofte finne en rekke jobbmuligheter tilgjengelig for dem, for eksempel databaseadministratorer, IT-sikkerhet analytikere, revisorer og nettverksadministratorer.Nyutdannede kan også vurderes for lederroller, for eksempel IT-sikkerhet prosjektleder og infrastrukturforvalter.

En online Master i IT-sikkerhet er tilgjengelig fra en rekke universiteter. Det kan være mulig for studenter å melde i internasjonale programmer ved å dra nytte av online programmer. For å starte søknadsprosessen, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Teknologi
  • IT
  • IT-sikkerhet
Studieretninger
  • Teknologi (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat