Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 Online Master Programmer i Investering 2023/2024

7 Online Master Programmer i Investering 2023/2024

Oversikt

Studenter som ønsker å lære mer om et emne enn hva en bachelorgrad gir, kan velge å delta på høyere utdanning og få en mastergrad. Videreutdanning kan åpne opp muligheter for nye jobber, kampanjer eller høyere lønn.

Hva er en mester i investering? Fokusert på grunnleggende bruksområder av teoretiske strategier, er en grad opptatt av kapitalforvaltning en god form for studenter med ambisjoner for høyt nivå karrierer i finansmarkedet. Programdeltakere kan studere rikdom planlegging og ledelse, finansiell regnskap og verdipapirer risiko, samt business kurs på faglige referanser og etikk. Det er en rekke spesialiserte programmer for ytterligere fokus på aksjer, globale markeder, investeringsstrategi og entreprenørskap.

Studentene kan få ekspertvitenskap i aksjemarkedets funksjonalitet og evnen til fagmessig å praktisere aksjemarkedet spekulasjoner. Ferdigheter i porteføljeadministrasjon og risikostyring som er herdet gjennom disse programmene, hjelper fremtidige kandidater i praktisk arbeid i bedrifter og på gulvet på aksjemarkedet.

Mens du planlegger å skaffe en mester i investering, er tid og penger viktige faktorer. Det er mange alternativer internasjonalt for utdanning, og kostnads- og programlengde er like variert. Studentene oppfordres til å undersøke disse viktige detaljene mens de bestemmer hvilken skole som passer best.

Ferdighetene som oppnår ferdigheter i disse programmene kan parlay inn i en karriere som investeringsforvalter, porteføljeforvalter eller aksjemegler. Alternativer for sysselsetting er nesten uendelige for de med ekspertviten om innkjøp av aksjer og obligasjoner. Mulighetene florerer i små, nisjemarkeder og store, blomstrende byer. Som med mange økonomiske felt, kan kandidater også bestemme seg for å slå ut som entreprenører eller i konsulentkapasitet.

Deltidsprogrammer og online-alternativer gir videreutdanning innen rekkevidde, selv for travle fagfolk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Økonomistudier
  • Investering
Studieretninger
  • Økonomistudier (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat