Keystone logo

2 Online Master Programmer i Internasjonale forhold 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • Samfunnsvitenskap
 • Internasjonale relasjoner
 • Internasjonale forhold
Studieretninger
 • Samfunnsvitenskap (2)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Online Master Programmer i Internasjonale forhold

  Noen studenter forfølge en online mastergrad etter å ha jobbet for et par år eller høyre etter å ha fullført et universitet. En mastergrad utvider studentens kunnskap til å gjøre ham eller henne en ekspert på et bestemt felt. Noen hovedfags-programmer kan gjennomføres på to år.

  Hva er en online Master i International Affairs? Et studium som fokuserer på internasjonale saker er ofte laget for å øke studentens kulturell bevissthet. De nødvendige kurs kan variere basert på fokus og skolen du går på, men kan omfatte utenrikspolitikk, ledelse seminarer, global økonomi, internasjonal politikk, ledelse og offentlig administrasjon, Homeland Security og hjemlandsforsvar, og folkerettslige prinsipper. Mange programmer inneholder en praksisplass eller språkbad å bedre forberede studentene på denne kulturelt mangfoldig arbeid.

  Hvilke fordeler kan denne type mastergrad tilbudet?Det kan gi elevene de lederegenskaper og offentlig tjeneste kunnskap som trengs for å lykkes i både privat og offentlig sektor. Noen studenter med utdanning i internasjonale spørsmål kan kvalifisere for kampanjer eller høyninger.

  Før du forplikter deg til denne type program, må du tenke om din økonomiske forpliktelser. En online Master i International Affairs har ikke sett pris. I stedet avhenger undervisning på skolen, program og tidsramme. Finn ut mer ved å kontakte et universitet direkte.

  Etter å ha fullført en online Master i International Affairs program, hva slags karriere spor har du kanskje? Dette avhenger av ditt område av spesialisering, men mange studenter har gått inn i handel og markedsføring i internasjonale virksomheter, undervisning på internasjonale universiteter, som tjenestegjør i offentlige stillinger på enten statlige eller nasjonalt nivå, og forvalte for ideelle organisasjoner.Dine karrieremuligheter kan også være diktert av din tidligere arbeidserfaring og utdanning. Din høyere grad kan forberede deg på høyere utdanning.

  Etter litt forskning, kan du være klar til å gjelde for en bestemt skole. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.