Keystone logo

Filtre

 • Master
 • Jusstudier
 • Internasjonal lov-studier
 • Internasjonal lov
Studieretninger
 • Jusstudier (3)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

3 Online Master Programmer i Internasjonal lov 2024

  Online Master Programmer i Internasjonal lov

  Den elektroniske mastergrad gir studentene mulighet til å melde deg på et graduate-nivå programmet uten det høye nivået av bosted som ofte kreves av slike programmer. Hvis du ønsker å fortsette din utdanning og ta på kurs på et dypere nivå, kan den elektroniske masterprogrammet kan du gjøre det med fleksibiliteten til en web-basert læringsmiljø.

  Hva er en online Master i International Law? Studentene er interessert i juridiske spørsmål som de oppstår rundt om i verden kan finpusse sine ferdigheter og utvikle sin kunnskap på feltet ved å forfølge et slikt program. Den læreplanen vil trolig inneholde emner som komparativ og utenlandsk rett, International Law, International Arbitration og prosedyre og Refugee, asyl og utlendingsrett. Disse klassene er ment å utvikle studentenes kunnskap om de problemstillinger og praksis mest avgjørende for den globale juridisk sammenheng.

  Hvis du håper å gå inn i feltet av folkeretten, vil dette programmet åpenbart være gunstig, men det kan øke mer enn bare din karriere. Sin utforskning av de unike problemer mot globale sammenhenger kan også formidle kunnskap som er verdifull i en rekke andre forhold i hverdagen også.

  Kostnader for online grad i internasjonal lov, avhenger av programmet du velger, hvor mye undervisning er, og om du får noen ekstra stipend eller økonomisk støtte. Mer informasjon om alle disse faktorene kan fås ved henvendelse til inntakskontoret der du har tenkt å delta.

  På grunn av den grad vekt på internasjonal praksis, kan studentene være kvalifisert til å søke stillinger i utlandet i juridiske fag. Noen av de vanligste jobbene nyutdannede kan oppsøke inkluderer politikk konsulent, juridisk rådgiver, juridisk forsker og kundeansvarlig.Hvis du er lisensiert til å praktisere loven, så du kan vedlikeholde din egen praksis som advokat og ta saker som gjelder ditt område av ekspertise.

  Det er enklere enn noensinne å tjene din mastergrad mens du arbeider. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.