Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 12 Online Master Programmer i Grafisk design 2023/2024

12 Online Master Programmer i Grafisk design 2023/2024

Oversikt

Du kan tjene din mastergrad uten å delta klasser på campus ved i stedet å melde deg på en online masterstudiet. Dette graduate-nivå programmet følger vanligvis undergraduate studier, og det kan gå forut for en doktorgrad i noen tilfeller. Kurs og klasser er levert gjennom et web-basert klasserommet.

Hva er en online Master i grafisk design? En online Master i Graphic Design er et program som dykker inn i artisteri, teknologi og teknikk forbundet med å lage grafikk digitalt. Dette programmet har som mål først og fremst å utvikle studentenes evne til å lage grafikk, og som sådan, dets kurs er ofte svært praktisk. Noen av klassene du kan forvente inkluderer Introduksjon til Photoshop, Innføring i Illustrator, fargeteori, Grafisk design Komposisjoner Handel og design teknikker.

I tillegg til den åpenbare opplæring som vil utvikle grafisk design ferdigheter, programmet kan styrke elevenes kunstneriske evner generelt. Dette kan ha nytte studentene ved å åpne muligheter for en rekke andre kunst karrierer.

Den beste kilden til informasjon om undervisning og avgifter er inntakskontoret ved skolen du planlegger å delta. Du bør be om en formell oppsummering av utgifter hvis du vil ha en full oversikt over kostnadene for dette programmet.

Den mest åpenbare karrierevei å følge etter å tjene en online Master i Graphic Design er, selvfølgelig, at av en grafisk designer. Det er mange forskjellige sammenhenger der du kan forfølge denne jobben, men. Du kan jobbe for et markedsføringsfirma, for eksempel, og design annonsekampanjer for store bedrifter. Alternativt kan du jobber i offentlig sektor og skape holdningskampanjer bruker dine ferdigheter.Hvis du er tiltrukket av andre kunstneriske karriere, kan dine ferdigheter kvalifisere deg til å søke arbeid som kunstner eller illustratør.

Hvis du er seriøs om å tjene en online Master i Graphic Design, kan du forskning online skoler som tilbyr et slikt program. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

 • Master
 • Designfag
 • Grafisk design
Studieretninger
 • Designfag (12)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat