Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 Online Master Programmer i Fast eiendom 2023/2024

3 Online Master Programmer i Fast eiendom 2023/2024

Oversikt

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, har studentene mulighet til å forfølge en mastergrad. Generell fullført i ett til to år, er en mastergrad en flott måte for en student å utdype hans eller hennes kunnskap om et emne, samt bli mer attraktivt for potensielle arbeidsgivere.

Hva er en Master i Real Estate? Eiendomsfeltet omfatter kjøp, salg og utleie av eiendommer, både kommersielle og boliger. Studentene i fast eiendom utdanning vanligvis ta en rekke kurs, inkludert finansiell og markedsanalyse, eiendomsforvaltning og design grunnleggende. Generelt gjør studenter som driver en mastergrad på dette området for å fokusere på et bestemt emne i stedet for på fast eiendom som helhet. For eksempel kan en student interessert i økonomi i feltet velge å spesialisere seg i eiendomsfinansiering og investering.

På grunn av feltets konkurranseevne kan eiendomsstudenter forbedre sin mellommenneskelige kommunikasjon og organisasjon. Disse ferdighetene har både personlige og profesjonelle applikasjoner. I tillegg kan studentene bli dyktige i salg, en ferdighet som kan ha en positiv innvirkning på deres fremtidige karriere.

Faktorer som skolens plassering og studiestudiet vil ha en betydelig innvirkning på kostnaden for en mastergrad i fast eiendom. Studentene kan få eksakt informasjon om avgifter ved å kontakte interessentskoler.

En av de vanligste karriere for en innehaver av en mastergrad i fast eiendom er å være eiendomsmegler. En agent kan jobbe for et stort offentlig selskap eller et mindre privat selskap, som har ansvaret for å kjøpe og selge boliger og forretningseiendommer. Ytterligere karrieremuligheter er også tilgjengelige. For nyutdannede som er interessert i ideelle organisasjoner, kan rimelige boligbyråer ha åpninger for saksbehandlere, eiendomsanalytikere eller offentlige kontakter. I disse roller kan kandidater fokusere på å tilby alternative boliger for familier og enkeltpersoner i nød.

En Master i Fast eiendom kan fås lokalt, internasjonalt eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Forretningsstudier
  • Fast eiendom
Studieretninger
  • Forretningsstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat