Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Master Programmer i Entreprenørskap og ledelse 2023

2 Online Master Programmer i Entreprenørskap og ledelse 2023

Oversikt

En online mastergrad er et program som tillater elevene å engasjere seg med en web-basert klasserom miljø og fullføre kurs er nødvendig for en avansert grad. På høyere nivå, kan dette følge en bachelor-program og forut for en doktorgrad for studenter som velger å fortsette sin utdanning.
Hva er en online Master i entreprenørskapsledelse? Dette programmet fokuserer primært på virksomheten aspekter av entreprenørskap og ledelse er nødvendig for å lykkes. Noen av klassene som du kan finne i læreplanen er New Venture Creation, administrerende strategiske allianser og konsernkommunikasjonsstrategier. Disse sentrale kurs vil typisk bli tilbudt sammen med en mindreårig eller valgfag som lar studentene ytterligere skreddersy deres område av gründer interesse.
Dette programmet kan være gunstig for enhver student som ønsker å forsøke på en gründer karriere.Det kan også gi viktige ledelsens kompetanse som sannsynligvis vil være verdifulle i en rekke andre sektorer.
Program kostnadene varierer, men den mest nøyaktige informasjon om kostnadene ved frammøte kan fås ved henvendelse til inntakskontoret der du ønsker å melde deg på. Representanter kan være i stand til å gi en oppsummering av undervisning og avgifter.
Studenter som tjener en online Master i Entreprenørskap Ledelse er sannsynlig å finne ut på egen hånd og etablere egen bedrift, produkt eller idé. Hvis du velger å søke arbeid med et annet selskap, men det er mange potensielle stillinger som kan være egnet til dine ferdigheter, inkludert nye produktutvikler, teknologi manager, ideen spesialist, oppstart konsulent, produktdesign innovatør eller produktutvikling planleggeren.
Hvis du håper å finne en online Master i entreprenørskap Management program for å melde deg på, kan du oppleve at den skolen du ønsker å delta på tilbud et slikt program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
  • Entreprenørskap og ledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat