Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online Master Programmer i Driftsregnskap 2023/2024

1 Online Master Programmer i Driftsregnskap 2023/2024

Oversikt

Å tjene en mastergrad betyr at utdannet har behersket på et forhøyet nivå et bestemt fagområde. Fullføring av denne utdanningen kan ta mellom ett til to år, avhengig av valgt kursbelastning.

Hva er en Master i Management Accounting? Formålet med dette programmet er å forberede studentene på regnskapsroller på executive level, slik at de øker over oppføringsnivå og mellomledningsregnskap. Med dette målet i tankene tilbyr mange skoler avanserte kurs som økonomisk beslutningstaking for ledere, statistikk for ledelsesbeslutninger, organisatorisk teori og atferd, regnskapsinformasjonssystemer, revisjon, føderal inntektsskatt, regnskapsetikk, svindelundersøkelse og internasjonal regnskap.

Nyutdannede med denne graden lærer ofte å bygge regnskapsinformasjonssystemer for fremtidige arbeidsgivere i motsetning til bare å jobbe med eksisterende systemer, noe som gjør dem til en viktig ressurs. De har også vanligvis kunnskaps- og kommunikasjonsevner for å gi råd til overordnet ledelse om økonomiske planleggingsproblemer, samt spille en kritisk rolle i utviklingen av effektive strategier.

Den totale kostnaden ved å skaffe en Master i Management Accounting varierer fra skole til skole. Undervisning er en avgjørende faktor. Landet der universitetet ligger, kan også påvirke kostnadene.

Denne graden gir stort potensial for nyutdannede å fremme i sine regnskap karrierer og en rekke forskjellige ruter de kan ta. Finansanalytikere forbedrer økonomisk praksis, tar viktige kostnadsstyringsbeslutninger, sporer budsjetttendenser og prognostiserer fremtidige behov ved hjelp av detaljert dataanalyse. Budsjettanalytikere utvikler budsjetter, holder prosjektleder oppmerksom på budsjettdetaljer, følger nøye med kostnads- og inntektstrender og legger til anbefalinger for ressursallokering. Kontrollører overvåker leverandørgjeld og fordringer, etablerer regnskapsrutiner og retningslinjer, reviderer finansielle prosesser og dokumenter. I hovedsak overvåker de alle regnskapsfunksjoner.

Forbedre sjansene dine for å øke i rekkene ved å tjene en Master i Management Accounting. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Økonomistudier
  • Regnskap
  • Driftsregnskap
Studieretninger
  • Økonomistudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat