Keystone logo

8 Online Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • Bygg- og anleggsnæring
 • Bygg- og prosjektledelse
Studieretninger
 • Bygg- og anleggsnæring (8)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse

  De med bachelorgrad kan velge å videreutvikle sin utdannelse, og ofte forfølge en mastergrad. Disse studieprogrammene varierer mellom en og to år og dekker både faglige og karrierefag.

  Hva er en master i prosjektledelse? For enkeltpersoner interessert i å utvikle høyt nivå byggeledelse ferdigheter, kan dette utdannet programmet være et flott karrieremuligheter alternativ. Selv om disse programmene har en tendens til å gi mer grundig instruksjon i både handelsferdigheter og administrasjonspraksis, er det ofte en generell eksponering for anleggsutstyr og bruksbehov. Kursene kan omfatte byggesystemer, bærekraftig design og materialer, entreprenøransvar og begrensninger, og byggeinformasjon og integrert praksis. Ledelseskursene kan spesifikt dekke de økonomiske forpliktelsene og utfordringene til byggeprosjekter, slik planlegging, budsjettering og prosjektestimater.

  Nyutdannede med avansert styring ferdigheter kan finne sine talenter nyttig i mange arbeidsmiljøer. Lederskap ferdigheter vises gjennom strategisk planlegging, multi-tasking og delegering. De med prosjektledelse erfaring har ofte bedre salg evner, forfølge interpersonelle relasjoner og lykkes i å opprettholde begrensninger begrensninger.

  Det er muligheter til å tjene en mastergrad i byggeprosjektledelse gjennom fjernundervisning eller campusbaserte skoler. Programmer lengder varierer etter levering og spesialisering, og noen skoler tillater elevene å forfølge sin grad på enten en deltid eller heltidsplan. Disse faktorene påvirker programkostnaden, og det er best å spørre ønsket institusjon for prisen på deltagelse.

  Byggeprosjektledelse stillinger kan omfatte stedleder, ledende entreprenør eller eier for et personlig kontraktsfirma. Ledelsesstillinger kan være tilgjengelige i en rekke bransjer som legger stor vekt på byggearbeid. Disse områdene kan omfatte eiendomsutvikling, arkitektfirmaer, eller bygnings- og designforvaltningsselskaper. Annen ansettelse kan bli funnet som bygningskontrollør, bærekraftig konsulent eller stedingeniør.

  Eiendomsbehov, infrastrukturkrav og innovasjoner i bærekraft gjør byggebransjen opptatt og trenger kvalifiserte ledende fagfolk. Det finnes globale utdanningsmuligheter tilgjengelig, noe som gjør dette til en tilgjengelig grad for alle som er interessert. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.